Monday, October 24, 2005

waarschuwingsfase 2 is in werking gegaan.

de stand van de Zon en de Maan hebben ons de berichten doen geven wederom en waarschuwings face in te mogen zetten.
de waarschuwingen betreffen de volgende gebieden de complete zuid oostelijke kusten van de verenigde staten zullen wederom geteisterd worden door hevige regenval, de complete noordoostkusten van latijns Amerika zullen door modderstromen en zeer zware regenval geteisterd worden.
Mist en regen zullen grote delen van europa gaan teisteren, ook zal zware sneeuwval de komende winter voor grote problemen gaan zorgen in grote gedeeltes van europa.
ook is de stand van de zon veranderd en zal grote problemen veroorzaken overal ter wereld.
ook het licht gaan mee naar de volgende dimensie.
het is erg belangrijk niet af te reizen naar de volgende landen; Irak, Iran, saoedie arabie, sirie, Dubai, verenige emiraten, texas, verenigde staten, cuba, nederlandse antillen, delen van noorse kust, Noord Nederland. Noord oostelijk en zuid westelijk Engeland, delen van noord rusland, delen van australie equdador, delen van noordelijk Zuid afrika, china, japan, afganistan pakistan, india, . ook op de oceanen zullen golven gemten gaan worden die zijn weerga niet zal kennen.
grote delen van bv de noord zee zullen als erg gevaarlijk gezien mogen gaan worden omdat daarvanuit bv nederland bedreigd word, de verwachte grote golf zal een hoogte hebben van meer dan tientallen meters en zal een spanwijdte hebben van enkele tientallen kilometers verwacht rond de tien kilometer breed uiteeenlopend aa de kust tot ruim 100 km breed, en zal erg verwoestend toeslaan vanuit noordwestelijke richting volgens de voorspellingen zullen ook grote groepen terroristen grote culinaire opjecten in handen gaan krijgen en de aarde gaan drenken in bloed en verderf.
haat en angst zullen voorlopig gaan heersen over moeder aarde maar wees sterk en blijf hopen.
de groep word snel gevormd wereldwijd om zo de problemen de baas te zijn en te weten waar wat staat te gebeuren om zoveel als in ons kunnenligt de mensen aldaar in veiligheid te stellen.
echter zal ook mij de tijd niet gegund worden telkens op tijd te kunnen waarschuwen.
wind water vuur lucht en aarde zullen geholpen gaan worden door zonnestormen en blackholes die genadelooos in elkaar zullen klappen zodat de aarde weer zal kunnen ademen zoals ze behoort.
grote delen van de sahara zullen straks met zulke grote stormen te maken gaan krijgen dan zand als water is en wind zal zorgen dat zand meegenomen zal worden naar de zuidelijke gedeeltes van europa.
Ook moet u allert zijn op het inademen van giftige lucht veroorzaakt door grote bosbranden in het zuiden van europa deze branden hebben reeds er veel slachtoffers veroorzaakt met ademhalingsproblemen ook deze groep behoort tot risicogroep omdat ze sneller vatbaar zijn voor uitbraak van epididemien en ziektes.
wegrenne heeft gen enkel nu omdat de complete aarde schoongeveegd zal gaan worden doot het universum aangestuurd.
alles wat er gaand is op aarde is helaas aan de mensheid te danken want helaas heeft ze vrijwel alle rampen op haar gewten door niet weten om te gaan hoe natuur werkt en hoe machtig Zij is.
Alles wat maar enige waarde heeft qua geld zal vernietigg gaan worden, overheidssystemen zullen grote moeite hebben de mensen de komende tijd in bedwang te houden.
overal zal voelbaar gaan worden wat de weerspiegeling der natuur inhoud.

"we" zijn hier eerder geweest ( rond 1600, rond het jaar 0 en rond 800.) om te waarschuwen en ook toen heeft enkel een groep mensen geluisterd en gezorgd om te overleven voor mensen die ons niet willen geloven wil ik puur doorverwijzen naar de ruines van alle grote bouwwerken die in de history omgegooid zijn door de imense vloedgolven.
de boodschappen zullen via muziek radio televisie en via mondelinge boodschappers worden verspreid op de juiste momenten.
vaak heb ik me afgevraagd wanneer het moment daar is maar de tijd is aangebroken om allert te zijn voor hetgeen er komen gaat.
tegenhouden zal vrijwel niet meer mogelijk zijn wel het allert maken en te mogen waarschuwen want het is niet de vraag waar het gebeurt maar wanneer het gebeurt.

the group of people