Friday, October 07, 2005

Nieuws van de dag 7 October

Speelveld ontruimd wegens magnetisch veld

AMSTERDAM - Een speelveldje aan de Nieuwe Looiersstraat in Amsterdam, naast basisschool De Kleine Reus, wordt op last van het stadsdeel Centrum ontruimd omdat het in een sterk magnetisch veld ligt. De waarden van het veld zijn hoger dan toegestaan, zo bleek uit onderzoek gedaan door TNO. De twee wipkippen op het terrein worden verwijderd. Ook wordt er een hek geplaatst, zo maakte het stadsdeel vrijdag bekend.
Naast de school en het speelveldje staat een onderstation van Continuon, beheerder van het elektriciteits- en gasnet, waar transformatoren elektriciteit naar lagere spanningen omzetten. Die veroorzaakt het magnetische veld. Studies hebben aangetoond dat er een verband bestaat tussen het wonen, dan wel langdurig verblijven bij een magnetisch veld en het ontstaan van leukemie bij kinderen.
(opmerking; magnetische velden zijn overal ter wereld uit balans door toedoen van mensheid dit is tevens de reden dat duizenden vissen de stranden op zwemmen omdat zij uit koers raken door verstoring van het patroon wat zij miljoenen jaren hadden. ook dit heeft de mensheid op haar geweten en zal zich nu tegen de mensheid keren.)

Irene pleit voor dialoog met Al-Qaeda
DEN HAAG - Het westen moet onder toezicht van een onafhankelijke bemiddelaar vredesonderhandelingen beginnen met het terroristennetwerk Al-Qaeda van Osama bin Laden. Daarvoor pleit prinses Irene zaterdag in een interview in de Volkskrant. Het NOS-Journaal citeerde vrijdag al uit het interview.

}

Buitenland





Aardbeving treft Midden-Amerika
SAN SALVADOR - De Midden-Amerikaanse landen El Salvador en Guatemala zijn vrijdag getroffen door een aardbeving met een kracht van zeker 5,8 op de schaal van Richter. In beide landen geldt al de noodtoestand sinds de verwoestingen die de tropische storm Stan er deze week aanrichtte.
Over schade of slachtoffers is vooralsnog niets bekend. Wel hebben de autoriteiten in El Salvador gewaarschuwd dat de beving kan leiden tot nieuwe aardverschuivingen op door Stan toch al verzwakte berghellingen.
Het epicentrum van de beving lag op een diepte van 28 kilometer in de Grote Oceaan, 51 kilometer van de Salvadoraanse stad Barra Salada. Onder de bevolking brak lichte paniek uit. Afgelopen weekeinde barstte in El Salvador ook al de vulkaan Ilamatepec uit.

( opmerking; zoals u duidelijk kan lezen is de natuur en het universum overduidelijk begonnen met de strijd TEGEN de mensheid, zij zal zoals uitgelegd word in onze button uitleg gaan toeslaan in vijf compartimenten; wind, water, vuur, lucht, en aarde enkel door verandering is overleven mogelijk.)