Wednesday, October 26, 2005

Het staat beschreven in de naam...

Het staat beschreven in de naam.

Uit de heilige sacramenten is het volgende ontrafeld.,

Onze toekomst staat beschreven in ponze naam en plaats en de tijd waarin wij de beleving meemaken.
De naam de juiste tijd en de juiste plaats te weten vergt echter die juiste kennis op te mogen vangen vanuit de cosmos.
Veenendaal mag als "heilige plaats" bestemd worden puur omdat het beschreven staat in de naam ; de V en de d weglatend onstaat de Heileige naam het Een en het Al.
Ook uit persoonsnamen kan duidelijk opgemaakt worden welke reden we hebebn deze persoon te ontmoeten. echter is het vaak erg moeilijk deze persoon te overtuigen van de waarheid van deze duizenden jaren oude kennis.
Een lichtbaken te zijn is kwestie van afgaan op je gevoel, je intuitie die juiste connectie te geven met het universum ofwel de kosmos.
Dingen door te mogen krijgen begint nu erg mooi te worden juist omdat je mensen kan waarschuwen die op de verkeerde plaats op de verkeerde tijd zullen zijn op het moment dat HET gebeurt, wegrennen is dan onmogelijk en men zal meegesleept worden in de dagelijkse sleur van de vele rampen.
Ook uit plaatsnamen valt op te maken welke plaatsen veilige bakens zijn, ook persoonsnamen kan dit uit opgemaakt worden.
De kennis om terug te kunnen kijken en vooruit maar ook vooral het heden een plaatsje te geven was echter allang bekend maar deze kennis was verloren gegaan omdat ze de kennis niet door wilden geven en voor zichzelf hielden. ik wil dit echter niet doen en juist deze kennis met u delen zodat ook u later die fout niet maakt die ik wel gemaakt had.
Voortbestemd zijn heeft toch wel iets erg mooi,s, in die beginne dacht ook ik waarom ik nu juist waarom moet ik dit doen maar nu op dit moment ben ik die vraag anders gaan stellen; waarom MAG ik dit doen want inerdaad deze antwoorden te krijegen is maar voor enkele mensen weggelegd op Moeder aarde en moet gekoesterd worden want antwoorden zullen uit uw directe omgeving gegeven worden op momenten dayt u het niet verwacht of doorheeft.
Laat los en vraag vanuit uw diepste innerlijk en enkel door dan los te laten zult u het betreffende antwoord vanzelf voor uw neus gepresenteerd krijgen op bv een vrachtwagen of bilboard, u hoeft enkel uw ogen te gaan openen en dan rollen de antwoorden vanzelf binnen.

Sta open voor uw wedergeboorte, een nieuwe weg in te slaan om die brandende torens achter u te laten heeft u zeer veel moed voor nodig maar zal 1000 keer beter terug komen.

als u op deze tekenen let dan zult u ook gaan merken dat de voortekenen voor de rampen overal ook al aangegeven staan, u hoeft enkel uw ogen te openen hiervoor.

Wees allert want de aarde zal zich gaan herstellen met alle gevolgen van dien.

Dirk Christians