Tuesday, October 11, 2005

nieuws van de dag 11 october

Amazone gebied heeft te kampen met ergste droogte sinds mensenheugenis.

Door grootschalige veranderingen van ons klimaat en te grote boskap is de circle of life compleet doorbroken.
Door grote droogte in de Amazone gebieden zijn honderden meren en rivierbeddingen droog komen te staan met als gevolg; tienzuidenden piranha.s drijven dood in de rivieren, andere dieren die de kadavers eten worden besmet, en ook de eerste mensen zijn reeds overleden aan het gevolg van het eten van besmet vlees en vis.
Ook hier word het probleem erg stil gehouden om geen paniek te veroorzaken.
De enige oplossing is deze gebieden met spoed weer normaal te laten "functioneren" zoals ze waren, zal zijn: het planten van miljoenen bomen en planten die ervoor moeten gaan zorgen dat de bomen weer wolkvorming gaan geven zodat er weer voldoende water zal vallen in deze gebieden, echter grootste spoed is verreist omdat miljoenen dieren al reeds zijn overleden aan de gevolgen vamn deze droogte door mensen veroorzaakt. ( dit zal ook direct de ozonlaag en het broeikaseffect gaan herstellen!!! en de smeltingen van de ijskap verder voorkomen!!)
Als de mens nu niet met grote spoed ingrijp zal ook zij hieraan moeten gaan geloven omdat de grote van de rampen dusdanig zullen gaan toenemen in de komende 5 jaar en de mens overal uit haar huizen zal worden verjaagd, ook in Nederland staan grote catastrofale rampen te wachten, door toename van zware bevingen zullen ook hier de blackhole,s sneller gaan instorten als verwacht, honderden mensen zijn reeds stiekem al verhuisd om deze reden om in hoger gelegen gebieden te gaan wonen.
Deze hebben reeds contact met elkaar gezocht via geheime ontmoetingen om deze visie met elkaar te delen.
De voorspellingen vonden bij de overheid geen gehoor en ook hier is zeker sprake van grote grove nalatigheid en ook wij zijn er zeer zeker van dat ook de overheid groots op de hoogte is van wat er staat te gebeuren maar doet niets om geen paniek te veroorzaken.
Ook dit is in zeer veel andere landen merkbaar zoals onder andere Roemenie, ook zij heeft te kampen met groot geldgebrek en krijgt nu het boetekleed aan omdat zij gewoon niet in staat is dit probleem aan te pakken en op geen enkele wijze hulp is aangeboden door de E.U enkel nalatigheid word nageroepen niet bij na denkend dat ook compleet Europa ernstig gevaar loopt met het uitbreken van de zwaarste epidemien die de mens ooit heeft gekend.
Deze zullen miljarden menslevens gaan kosten, alleen in Zuid Afrika sterven dagelijks al ruim meer dan 700 mensen aan de gevolgen van aids terwijl de westerse landen de medicatie en het geld voor handen heeft maar zuid afrika geen geld heeft ze te kopen. ( ook hier word onderschat dat ook aids word verspreid door lucht en energietrillingen.)
dit is werkelijk ongelooflijk en zal je pas beseffen als je daar ter plaatse bent geweest, niet sprekende over de miljoenen andere uitbraken van onder andere cholera, tyfus, wellnesvirrussen en het ebolavirus deze slaan in 24 uur tijd toe en zullen ongenadig snel de dood tot gevolg hebben, ook de eerste tekenen van vogelgriep zijn hier reeds gesignaleerd, echter word hier ook niets aan gedaan omdat hier ook geen geld voor is.

Vaccins hiervoor zijn er niet en ook bij uitbraak van grote ziektes zullen mensne in zeer grote getale sterven.

Helaas heeft ook hier de mens zelf de vinger in de pap gehad en oorzaak heeft duidelijk gevolg.
Echter zijn wij reeds in gesprek om mensen over te gana halen snel bomen te gaan planten om elke druppel aan te vullen die nodig is het broeikas effect tegen te gaan.
Deze keus zal aan de mens zelf voorgelegd worden aan hun die keus daar wat mee te doen, wij .
ALS GROEP ZIJN IN HET GEHEIM BEGONNEN ONZE BOSSEN OP EEN NATTERE MANIER AAN TE PLANTEN ZODAT DE DESSERTLINE MEER MOEITE ZAL HEBBEN HIER TOE TE SLAAN, ECHTER DE VERTROPISERING IN ONZE OMGEVING IS NIET MEER TEGEN TE HOUDEN ECHTER KUNNEN WE NOG WEL DE INVULLING ER AAN GEVEN.

WEES ALLERT WANT DE NATUUR ZAL NU OOK SNEL IN NEDERLAND HAAR SPOREN ACHTER GAAN LATEN.