Wednesday, October 26, 2005

uitleg opbouw piramides Planeet aarde

Message of the universe

Bij deze zet ik die deur open naar het universum wat vele eeuwen als vraagstuk werd gezien.
De onuitputtelijke zoektochten naar de achtergrond en filosofie van de opbouw van de piramides wil ik u bij deze WAT meer uitleg geven.

De piramides zijn allen opgebouwd in spiegelbeeld van de sterren stelsels die vertegenwoordigd worden door de 12 sterren van de dierenriem. Deze filosofie is al vele tienduizenden jaren oud en zetten een regelrechte streep door alle geschiedenisboeken hier op planeet aarde beschreven.
Elke tree van de pirmaides werd gezien als een level, elk leven keerde de mens terug in een hoger level met meer kennis, echter de fara,os en Inca,s kenden zichzelf meer macht toe puur om boven de andere mensen uit te staan en macht op negatieve wijze uit te oefenen. ( onder andere de angst te misbruiken door de mens te doden. )
Echter is in al deze gevallen geen overlevingskans mogelijk omdat macht door oneerlijkheid en darknes is opgevoerd.
Wel kan hier een zeer grote levensles uit getrokken worden omdat de diverse Tsunamies van die tijd zeer dessestreuze gevolgen heeft gehad voor de mensheid toen. Deze zorgden er echter voor dat wederom een zeer kleine groep zou gaan overleven puur doordat de Hemelse boodschappers hiervoor gewaarschuwd hadden.
Nu echter wederom deccenia,s later staat de wetenschap en de mensheid weer aan een nieuwe deur om weer een zeer grote keus te gaan maken, een ieder die op oneerlijke wijze de ander onrecht aan doet zal zich zelf terug gaan vinden in versteening voor altijd.
DE reden dat de Farao,s gekozen hadden voor stenen piramides was erg simpel omdat ze dachten dat dit eeuwigheid zou voortbrengen en hun volgend leven weer op die plaats door zouden kunnen brengen.
Echter Pistis Sophia was hun echter niet goed gezind en maakte hier korte metten mee.
enorme vloedgolven stormenden over moeder aarde en maakte een eind aan deze sleur van goud en macht.
Ook de piramides konden terug gelinkt worden met de sterren die terug zijn te vinden in de 12 sterren van de dierenriemen een kennis die verloren was gegaan omdat de mens niet openstond voor andere ideen maar ook de kans niet kreeg, echter de cyclus van eeuwig leven werd door de farao,s doorbroken puur omda ze zelf door opoffering dachten vrijuit te kunnen gaan.
De vorm van de piramides kan gelinkt worden aan het symbool van de spirituele alchemie ofwel de Makroskosmos de zespuntige ster van het AL waarvan de middelste punt de ether vertegenwoordigt. De faraos probeerde dus echter via de vorm van de opbouw contact te kunnen maken met de ether ofwel het bovenaardse of hemelse atmosfeer.
Deze heilige meetkundes zijn ruim 25.000 jaar oud, en het symbool kan terug gelinkt worden aan vuur waar de driehoek voor staat, de zon echter word als symbool cirkel gezien en ook wel GOD genoemd, personen die op dit moment "afgezet" zijn op moeder aarde om de planet nog EEN kans te geven zich te herstellen worden gezegend met de GODDELIJKE kennis om de antwoorden voor behoud van de evolutie te behouden, deze mensen echter verkeren vrijwel allemaal in groot gevaar en bij het kwijtraken van deze personen gaat de GODDELIJKE kennis dan ook verloren voor altijd.
Een terugkeer dan naar de cyclus van het eeuwige leven is niet meer mogelijk en mensen ofwel zielen zullen dan eeuwig dwalen in eeuwige duisternis. De reden dat deze "personen" op aarde uitgezet zijn is die boodschap door te geven de mens terug te laten komen in de circle of life en de natuurlijke balans van het werkelijke mysterie; leven weer aan moeder aarde toe te vertrouwen.
De engelen zullen u echter die tijd geven die nodig is maar echter die tijd dringt nu omdat u gisteren bent maar ook vandaag en morgen weerspiegeld, tijd word niet benut volgens de ware mytherologie genieten van het leven, delen in liefde want een ziel is tweevoud en een man is de vrouw en de vrouw is de man ongeacht onze geaardheid zullen we liefde uitstralen en mag puur als spelletje gezien worden vanuit boven, de test om straks die toegangsdeur open te mogen gaan doen naar de laatste van de 8 poorten naar het hemelse, 7 poorten zijn u voorgegaan de achtste staat aan onze voordeur echter aan u die keus wat te doen. ( geaardheid bestaat niet de ziel boven kent geen mannelijke of vrouwelijke uiting omdat ze uit twee kanten bestaat; de linke rhand en de rechterkruin zin vrouwelijk en de rechterhand en de linkerkruin zijn mannelijk, echter word het als test nu gezien welke mensen deze proef werkelijk zullen doorstaan. onuitputtelijke liefde ongeacht beperkingen)
De engel van de zee ( geuit in de dolfijnen ) hebben een ongelooflijke geneeskracht en als mens in het jaar 2005 denken we dat we het beter zijn gaan weten dan de kennis die verloren is gegaan in de opbouw van de piramides, echter zullen wij ons op moeten gaan maken voor wederom herstel van moeder aarde dit gebeurt om de 777 decenias en zullen ervoor gaan zorgen dat wederom die groep gaat overleven die puur bestaat uit liefde en licht. ( de meeste theorien klopten niet omdat ze naar jaartelling keken en niet de manstanden vergeleken. hierdoor werd een grove inschattingsfout gemaakt in tijd. zoals vrijwel altijd komt de mens er te laat achter dat die juiste persoon op je pad staat aar ook snel weer weg is.)

Ik zal binnenkort meer informatie geven wat betreft de lichtstelsels hoe wij die kunnen gaan zien. de lichtselsels staan boven de sterrenstelsels en zijn ons volgende "stoppunt" om wederom nieuwe kennis te vergaren.
Echter kan met vrijwel alle bestaande wetenschap van history de vloer worden aangeveegd omdat deze puur uit geld en macht was opgebouwd, echter is nu de tijd der waarheid aangebroken en zullen nieuwe dimensie,s en of poorten opengezet gaan worden.
De heilige meetkunde kan enkel begrepen worden als je de mytherologie WILT begrijpen.

Volg het licht houd vooral de hemelse boodschappers in de gaten, eenmaal deze uit het oog verloren zullen deze NOOIT meer terugkeren en zal u versteend achter blijven in de circle of life en niet meer deelnemen in de ware mytherie van leven.
DE musical LION KING en AFRICAN FOOTPRINTS geven de perfectie weer om die nieuwe generatie de juiste weg te gaan wijzen in de weg naar het hiernamaals.
Eenmaal gegrepen door deze lichtstralen zult u voor altijd die warmte van dat licht voelen echter is die keus wel aan u te kiezen voor die eeuwige weg of de verstening die nu plaatsvind, een terugkeer uit verstening is niet mogelijk!

Dirk Christians,