Sunday, October 23, 2005

FASE 2 van start.....LUISTEREN....

Diverse waarschuwingen zijn afgegeven wereldwijd maar nog steeds word niet geluisterd.

Door de enorme toename van rampen de komende maanden zal het voor mij niet meer mogelijk zijn alle nieuwspunten eruit te halen om u die juiste informatie te mogen gaan geven.
Helaas zal voor erg veel mensen op aarde die informatie ook te laat zijn maar word erg erg hard "gewerkt" aan de "nieuwe planeet".

Helaas geld het ook voor mij dat ook ik vaak erg teleurgesteld ben als mensen niet WILLEN luisteren naar hetgeen er te gebeuren staat, echter geeft het mij ook hoop op boven dat juist die mensen geselecteerd zijn om de juiste personen op de juiste plaats tegen te komen op het juiste moment.
Echter mocht ook ik aan den lijve meemaken dat het universum inderdaad het beste met ons voor heeft maar de mens uit eigenwijzigheid niet WIL luisteren.
Helaas om te zeggen maar moet dit toch doen zal deze groep niet gaan overleven puur omdat ze dat niet wil, overal om ons heen kijkend zien we duidelijke sporen dat de aarde zich zal herstellen, maar schoonschip word gemaakt met alles wat maar met mensheid te maken heeft, bruggen, wegen huizen complete steden worden weggevaagd om die weg vrij te gaan maken voor de weerspiegeling der aarde en HAAR vrij baan te geven in hetgeen er komen gaat.
Ook mij doet dit erg zeer om juist erg goede vrienden te moeten laten gaan omdat ze niet willen luisteren en alles zo ongelooflijk is, diverse pogingen om iemand beter te leren kennen worden niet aangegrepen, tips door andere mensen worden niet opgepakt omdat darknes vaak zoveel tegengas geeft en juist net iets meer overtuiging LIJKT te hebben maar wat later niet waar blijkt te zijn echter is het dan al veel te laat en merkt ook die aardemens dat ook zij niet zal overleven.
De circle of life betekent terugkeren op aarde in andere levensvorm een andere uiting maar wat nu als die circle word doorbroken en de mens niet meer kan terugkeren, echter word er hard gewerkt om de lichtstelsels te laten doorbreken en de aarde vanuit een ander licht te laten bekijken.
Ook hier word gedacht vanuit de circle en word door erg veel andere afgevaardigden vergaderd en met afschuw gereageerd van wat er hier op aarde gaande is.
Vaak word er negatief gereageerd als er iemand op je pad word gestuurd om de wereld vanuit een ander licht te laten bekijken en je juist die dingen wil laten meegeven om de juiste weg in te slaan wat voorbestemd is en ja uiteraard hebben we de eigen keus welke weg we op willen maar om die juiste weg op te gaan om die dromen waar te maken in je leven zal je allert moeten zijn o die juiste persoon te herkennen op die juiste plaats op de juiste tijd want die komt helaas maar een paar keer langs om die informatie te geven die nodig is om te gaan overleven de komende maanden en jaren.
Echter is dit maar voor zeer kleine groep mensen weggelegd omdat juist die groep mensne uit zeer grote selectie is samengesteld vanuit het universum.
Echter moet ik doorgaan op die weg die voor me ligt en aan de mens over te laten wat zij wil doen of ze mee wil of niet.

De komende maanden zullen de rampen in ongekend tempoe toenemen en ook in grote aantal en de plaats zware schade gaan aanrichten, hierdoor zal angst toe gaan slaan over de gehele aarde en zal tegen de eigen mensheid richten, de mens zal haar eigen teneergang gaan veroorzaken.
Ik zal me gaan opmaken om als lichtbaken te gaan functioneren om die mensen die willen geloven willen luisteren willen zien en willen voelen naar die juiste plaats op aarde te laten gaan om de komende weerspiegeling te gaan overleven.
Ik heb mijn plaats ingenomen om vanuit stille kracht die informatie door te geven die nodig is straks de overgebleven mensen in harmony met moeder aarde te laten leven, ofwel leven zoals leven bedoeld is ouder worden zonder ouder te voelen ouder worden zonder liefde te moeten gaan missen ouder worden zonder haat door te geven en kwaadheid een kans te geven, echter is deze formule zeer zeldzaam en willen mensen niet begrijpen dat dit de juiste manier van leven is.
Vaak word gegrepen naar het begrip tijd om die mens juist de tijd te geven om te mogen beseffen dat ook zij geselecteerd is om deel uit te gaan maken van die groep mensen.
Op 4 november 2005 in parkhotel hugo de vries te lunteren vind er een speciale ontmoeting plaats om juist die mensen met elkaar in aanraking te gaan laten komen die beseffen, willen luisteren, voelen maar ook die informatie door te geven.
Aan u de keus welke weg u in wilt slaan, een afdwaloing van deze weg zal uw levensduur niet ten goede komen en de tijd zal wegtikken in de komende maanden.
ik zal klaarstaan u die informatie te willen geven enkel als u erom vraagt enkel uitstel is niet meer mogelijk omdat de tijd is aangebroken en de mens niet heeft willen luisteren maar zal gaan voelen wat moeder natuur en aarde in petto heeft. de diverse boodschappen zijn wederom begrepen en vanuit Zwitserland doorgeven.
De groep is gevormd en de antwoorden voor de "klimaatproblemen" zijn reeds gegeven, aan mij rest enkel het geschenk u die informatie aan te reiken als lichtbaken in een immense duisternis die voor altijd zal herijzen. zorg ervoor dat u dat lichtbaken niet uit het oog verliest.

Het is nu nog kwestie van maanden voordat de aarde compleet zal schokken en beven echter zal de kans van overleving zeer klein zijn puur door allert te zijn en te blijven zal u kunne vluchten naar de juiste plaats op de juiste tijd in uw leven.

Vaak worden levende engelen ingezet om mee te mogen helpen die informatie door te geven maar word niet ingegaan op de vraag die op dat moment gesteld word want een teken mag niet gevraagd worden het word gegeven op de momenten die onze oppermacht ofwel het universum bepaald.

Echter is het uw volledige eigen keus wat te doen met de gestuurde personen u die weg te wijzen die komen gaat.
Ook ik ben in een aards lichaam gezet om juist te zorgen dat de mens haar eigen keus zal moeten maken, een kwestie van gevoel, geaardheid of mening? nee een kwestie van geloof en zeker weten!!!