Tuesday, October 25, 2005

Huiselijke mededeling

Geachte relatie,

vanaf deze lokatie kunnen wij u verheugd mede gaan delen dat zowel de foundations als bedrijven en de BV,s vanaf Januari 2006 opgestart zullen gaan worden vanuit diverse landen waaronder Nederland.
Nederland zal hierin een voorbeeld en leidersfunctie gaan verrichten wereldwijd omdat de antwoorden vanuit Nederland gegeven zullen gaan worden.
Om u op diverse manieren van dienst te kunnen zijn raden wij u aan de site,s goed in de gaten te gaan houden omdat zij er straks voor zullen gaan zorgen dat u de juiste informatie zal gaan krijgen op welke plaatsen, welke tijden en vanuit welke landen wij onze diensten aan kunnen gaan bieden.

Een compleet geselecteerde groep mensen zal u ter dienst willen gaan staan.
Ook zal er de komende maanden erg hard gewerkt gaan worden om de verschillende site,s in diverse talen te gaan vertalen, hier word vanachter de schermen erg hard aan gewerkt, ook word hard gewerkt om oplossingen realistisch te gaan laten worden wat betreft de komende klimaatsveranderingen en die vanuit positief oogpunt te mogen gaan bekijken vanuit Zuid Afrikaanse visie.
Om ook misbruik van onze site,s te gaan voorkomen zullen deze vanuit diverse landen gaan draaien en beveiligd worden.
Dit geld ook voor alle bedrijven, showrooms en foundations die wereldwijd gepland staan.
Ook een ieder die een strobreed deze bedrijven in de weg legd word ten strengste afgeraden onze weg te kruisen, onze weg is een "Zuid Afrikaanse weg" van Goodnes en welnes.
Licht zal ons uitgangspunt zijn, vanuit licht kan de aarde straks in een nieuwe visie gaan herrijzen.
De heilige meetkunde die gebruikt is vanuit de opbouw van de piramides overal ter wereld worden als inspiratiebron gebruikt.
Ook het sterrenstelsel, de lichtstelsels en het universum zullen uitgebreid haar krachten gaan vertonen en via deze nieuwe bussines de wereld willen gaan verbeteren.

Welcome in a new vision, passion and lifestyle.

South African Inspirations.

Vanaf 2006 zullen vanuit diverse landen de diverse bedrijven, BV,s en foundations betrokken gaan worden bij het oplossen van de klimaatproblemen door te starten bij u thuis.

Elke druppel is nodig een oceaan te vullen.

The Embassadorion group

Compartiment The Netherlands