Monday, January 10, 2011

African footprints met grootste precisie uitgewerkte musicals.....
Voor mensen die twijfelen aan de bevingen in en rondom Europa:

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home#2


Mischien zet dit filmpje ook u eens aan het nadenken.. waarom op munten in Griekenland steden afgebeeld staan die diep in de oceaanbodem liggen.. de munten zijn ruim 6.000 jaar oud, de oceaan bodem erg diep... hadden ze toen al sonar.. duikpakken...???

Wat waren de verklaringen voor de vele waterschade in het Middellands zeegebied.. schade die reikende is tot aan de toppen van de piramides.... gedragspatronen die terug te lezen zijn in de sporen van de zee.. bergen.. weersomstandigheden en aardbevingen... allen gekoppeld aan een grote doorbraak van Gibraltar in het verleden.. enkel het tijdsbestek wat niet klopte..

Waren geschiedenisboeken wel zo zoals ze behoren te zijn... was het wel Columbus die Amerika ontdekte.. of... Waarom zet een vaticaanstad een boze Neptunus op hun munten wijzende naar de maan verwezen naar een maanpassage ruim 2000 jaar geleden.. Waarom staan monumenten in vaticaanstad die allen gelinkt zijn naar natuurrampen.. waarom staan Goden als Zeus verwezen naar een phine gland en de pauw omdat deze de symboliek neerzetten wie vraagt zal ontvangen wie wil zien zal zien..

Staan we er wel voldoende bij stil wie de aardsvijand is van de God Amon ra welke vrijwel iederee hier op aarde dagelijks aanbid zonder dit te weten.. ( Amen.. is verwijzing naar Amon..)

Als we kijken naar de Nederlandse vertaling van a pope is en kijken naar de link die gelegd is in het mee willen trekken van massale groepen bevolkingen dan komen we tot zeer schrikwekkende ontdekkingen waarom JUIST religie zoveel mensen mee de dood in wil trekken de komende maanden en twee jaren.. waarom JUIST het vaticaan zoveel betrokken is bij sexschandalen en corruptie.. waarom het juist veel vrijmetselaars zijn die oorlogen creeren erzelf beter van te worden en hun visie over deze aarde uit willen zetten..

Juist voor die mensen wil ik een erg duidelijke boodschap achterlaten omdat NIETS zal zijn wat het zal lijken, NIETS zal floreren wat lijkt te floreren, Niets van waarde meer zal zijn wat nu waarde kent en niets die toegang zal verlenen de veer van Ma At op een leven te laten oordelen omdat het stof en het water in elk lichaam die sleutel is voor het wegen van de ziel. Ongeacht rijkdom, Ongeacht IQ ongeacht geld macht en of de aardse symboliek..

NIETS zal dat zijn wat het leek te zijn..

Daarom zal HET PLAN tot het einde en nieuw begin toe niet volledig voor onze voeten worden gelegd puur om iedereen die kans te geven zijn en of haar waarheid te volgen.

Wie de vertaling koppeld van de daadwerkelijke waarheid komt al snel tot een lugubere ontdekking... A pope is... de naam was gegeven om de daadwerkelijke waarheid te onderbouwen.. wie ziet ZAL zien wie weet ZAL weten dat deze tekst op volledige waarheid is berust.. Ik ben niet bang om te spreken ik ben niet bang om te sterven omdat ik weet dat alles wat boven ons is bestaat uit onvoorwaardelijke liefde zolang je dit maar toelaat..

Wie is zal het zijn....

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink

Nederland

http://nl.wikipedia.org/wiki/Apophis_(demon)http://www.youtube.com/watch?v=xvvWu5O-G8c