Wednesday, October 13, 2010

Overstromingen Middellands Zeegebied door grote klimaatveranderingen in het verleden..
Meer en meer word ons duidelijk dat een Maanpassage 2.000 jaar geleden wel eens de grote oorzaak geweest kon zijn van enorme stormen en zeer overvloedige neerslag. Door grote invloed van de Maan toendertijd kon het zeeniveau wereldwijd opeens meters stijgen en op veel plaatsen door samenwerkende elementen zorgen voor grote doorbraken zoals bij Gibraltar.

De enorme schade die herkend kan worden aan landen als Italie Griekenland en Egypte, Tunesie en Israel etc kunnen direct gekoppeld worden aan enorme overstromingen en immens veel natuurgeweld wat alleen veroorzaak zou kunnen worden door een grote doorbraak waarbij enorm veel water en moddermassa verplaatsing zou moeten hebben plaatsgevonden.

Meer en meer word duidelijk als we de sattelietbeelden er naast zetten en de visie van het overstromen van het Middelands Zeegebied veel recenter geleden naast elkaar plaatsen, dan komen we tot een zeer belangrijke ontdekking dat geen van de geschriften zoals een bijbel getwijfeld mag worden aan de waarheid van de inhoud maar veel beter gekeken zou moeten worden naar de OORSPRONKELIJKE oude testamenten en wat daarin vermeld zou zijn...

Dat de oude Nijldelta vrijwel tot in Griekenland liep is ook op de sattelietbeelden en vele andere beelden duidelijk zichtbaar en zal voor grote onrust zorgen in het behouden van de story,s van het nu welke ons op scholen zijn aangeleerd maar blijkbaar niet zijn berust op de waarheid..

Het middelands Zeegebied is veel recentelijker volgelopen met water dan menig wetenschapper ooit dacht. Dit zal u in delen worden uitgelegd de komende tijd..