Thursday, July 01, 2010

Zo mooi is UW aarde.. PLANET OF THE LIFETREE ( lezen van moeder aarde... )




Zo mooi is uw aarde, de gehele planeet houd zich aan de wetten der Ma at welke ALLEN de volgorde opvolgens van het patroon van de levensboom. De levensboom staat in veel heroglieven beschreven als HET goddelijke, het oppermachtige welke allen diezelfde energie opvolgt of men dit nu leuk vind of niet...

Ontkennen is toegeven dat uiteindelijk de wetten der Ma at zullen overwinnen omdat zij alles bepalend is alles oppermachtig is en alles zal herinrichten zodat geen plaats op uw aarde eeuwig zal zijn.


www.ge-di-christi-re.com was de voorbode omtrent het kunnen lezen van moeder aarde, het betreft de kennis vanuit het boven deze mensheid hier op aarde te mogen helpen, te mogen laten ervaren en vooral te mogen laten delen in kennis, voorspoed maar vooral het WILLEN overleven tijdens de shifts en nieuwe tijdsperioden.

Of het nu over een pauw gaat, boom,bloem en of luchtstromingen zowel onweerschichten ALLES volgt het patroon op van de lifetree wat we ook willen geloven, wie we ook proberen om te kopen wat we ook proberen te doen dit model te wijzigen de energie van MA at word vanuit het alles en het niets, het oppermachtige aangegeven en aangestuurd.

Aan u te willen geloven wat doch die waarheid is die lange tijd is achtergehouden u te ontnemen van uw vrijheid, en vreugde in dit levenslevel. De nieuwe tijd is reeds aangebroken deze mensheid te voorzien van de allerhoogste informatie.

Zoals afbeeldingen weergeven is het uiteindelijk DOEL van alles de lifetree....

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink