Thursday, July 22, 2010

Zeer extreme regenval wereldwijd... ( let u op de publicaties.. )

Veel neerslag in Golfregio

De Golfregio is de laatste week getroffen door flinke regenbuien. Begin december was het ook al nat.
In de Verenigde Arabische Emiraten is in december alweer 130 millimeter neerslag gevallen. Normaal valt er 36 millimeter in de hele maand. Alleen al op de 12e viel er 60 millimeter. Het gaat om de zwaarste regenval in tien jaar tijd.

In Qatar is 30 millimeter gevallen en dat is de hoogste neerslaghoeveelheid in december sinds 1964. Andere grote hoeveelheden vielen in Saudi Arabia en Iran. Op King Khaled International Airport in Saudi Arabia viel 117 mm.

Uit Iran komen neerslagmeldingen van meer dan 300 millimeter. Weerkundigen houden hun hart vast omdat meer en meer regen voorspeld word. De extreme regenval spoelt als het ware de weinige vruchtbare grond weg en laat veelal een spoor van vernieling achter. Gehele infrastructuren worden weggeslagen door de extreme regenval.

Wereldwijd is nu het patroon zichtbaar aan het worden waarbij zeer extreme hoeveelheden regenval de volledige infrastructuren wegvagen. Kenmerkend is hoe groot de leugens worden voorgehouden vanuit met name China omdat daar geroepen word dat de overstromingen eens in de 100 jaar voorkomen. Alleen het bijhouden van de blogs werelwijd geeft u een EERLIJK beeld van wat er werkelijk gaande is op aarde.

Het patroon in de extreme regenval is wereldwijd op te merken aan het patroon wat wij online hebben gezet omtrent de natuurwetten der Ma at of gezamenlijke Heqat ( natuurwetten..www.reflectionmaat.blogspot.com)

Volgende week vallen er nieuwe buien.