Monday, July 10, 2006

Gebouwencomplex New York ingestort

Gebouwencomplex New York ingestort
In New York is een gebouwencomplex ingestort. Dat gebeurde in de Upper East Side van het drukke stadsdeel Manhattan. De oorzaak is nog onbekend.

Doktoren
Volgens de brandweer is er vlak voor het instorten een explosie gehoord. Het is nog onduidelijk of er slachtoffers zijn. Volgens sommige berichten zitten er mensen vast in de puinhopen.

Geen terreur
Het Witte Huis heeft al laten weten dat er geen sprake is van een terreurdaad. In het drie verdiepingen tellende gebouw zijn voornamelijk dokterspraktijken gevestigd.


(((( opmerking, volgens onze theorien zulen er veel meer gebouwen gaan instorten doordat ondergrondse breuklijnen in beweging gaan komen zullen gasleidingen knappen waterleidingen openbreken, electriciteitsleidingen voor zeer gevaarlijke situatie,s gaan leiden. het is van levensbelang zich de volgende middelen toe te passen; Zonnepanelen om alsnog in eigen energiebehoefte te voorzien, evt waterpompen ofwel regentonnen voor water op te slaan.
Mondkapjes voor het geval de epidemien uit gaan breken zoals eerder reeds gebeurt is in new orleans hier is ook door miscommunicatie veel verkeerd gegaan en zijn reeds ruim 150.000 mensen overleden. hier word vrijwel niet in de pers over gesproken omdat deze ook de mond gesnoerd word door het totale systeem.