Saturday, July 15, 2006

Geachte relatie van the embassadorion group

het is erg raadzaam ons advies op te volgen wat reeds eerder op onze sites is gegeven.
Grote bevingen zullen plaatsvinden op vele atlantische aardplaten zo ook de breuklijnen door grote continenten als Europa zijn groots in beweging aan het komen wat voor zeer gevaarlijke situatie,s zal gaan kunnen leiden.
Met name raden wij aan de hooggebergte,s Zoals de alpen te vermijden.
In deze gebieden zullen veelal door de kleine bevingen zeer grote delen van bergen los komen te zitten en voor gevaarlijke levensbedreigende situatie,s gaan leiden.
Zoals u reeds heeft kunnen merken voelen en zelfs ervaren is de sky reeds veranderd in de Afrikaanse sky dit heeft de eerste jaren ernstige gevolgen voor de gezondheid van mensen omdat ons imuunsysteem hier nog niet op ingesteld is.
dit zal enige jaren duren voor we ons aangepast hebben aan dit nieuwe klimaat.

Apparatuur.

Met name apparatuur zal gedessorienteerd raken door de magnetische storingen die ontstaan zijn doordat magnetische zowel ether rond de aarde ernstig verstoord zijn door menselijk toedoen.
het is van groot levensbelang op de momenten dat de rampen komen gaan op de dierenwereld te letten en hun richting mee te gaan.
Juist de vliegtuigen zullen op die momenten dat zij in een magnetische storing zitten vrijwel direct crashen doordat deze computer gestuurd zijn en onbestuurbaar zijn geworden.
Met name geven wij de waarschuwing reeds af om niet te reizen als dat niet nodig is blijf dicht bij huis zodat u op de juiste momenten de juiste stappen kan ondernemen.

Voor Nederland voelen en zien wij alsnog ( nog niet!!) geen gevaar, de verwachte tsunamie,s die het westen en Noorden van Nederland zullen gaan treffen zijn nog niet aangegeven in moeder natuur.

Wij danken u vriendelijk voor uw aandacht en vragen u vooral rustig te blijven en ons nieuws vanuit stille kracht door te geven.
Raak niet in paniek want hier schiet u niets mee op,wij doen niet aan struisvogel politiek zoals vrijwel alle overheden ter wereld.
Onze enige intentie is u te waarschuwen voor hetgeen er komen gaat, u zal later pas beseffen waarom deze waarschuwing juist u geraakt heeft, dit heeft te maken met een opwaarderen van het nieuwe level waarin wij komen te leven ofwel volgens de maja kalenders de vijfde zon passages. ofwel ons 6 e zintuig word ontwikkeld en verplicht te gebruiken.

Vriendelijke groet verblijf ik Rene van den Brink the embassadorion group Nederland