Wednesday, June 23, 2010

Team-matching




Als ik om me heen kijk merk ik hoeveel mensen down zijn en bij de pakken neer zijn gaan zitten. Een overheid die op geen enkele manier meer functioneerd en weet wat in de daadwerkelijke gangen van het leven gebeurd en of gaande is.

Een overheid die gefocust is op hetgeen wat niet kan en hetgeen we niet willen, is het niet eens tijd de handen samen te binden te kijken wat de bevolking wil van Nederland en te leren samen werken ongeacht ons ras huidskleur en of geloofsoverting gewoon om ons ik zijn JIJ en ik.. u en ons samen.

Teach- Matching is leren samenwerken in groepsverband, leren luisteren naar elkaar en samen tot oplossingen komen om een nieuwe tijdsperiode in te kunnen slaan.

Lieve mensen houd het hoofd op en kijk eens om je heen hoe bevoorrecht wij Nederlanders zijn te mogen wonen in een land wat zo immens bespaard word van natuurdissasters en grote catastrofale veranderingen in moeders ogen van de aarde gezien als herstelprocedures van natuur flora en fauna.

Mogen we eens een pas op de plaats maken te erkennen dat winst maken niet altijd de optie is gelijkwaardig te blijven in een proces waarbij we blij mogen zijn met wat we hebben op dit moment, team - matchen wil zeggen een compromie sluiten met je eigen ik en de mensen om je heen kijkend luisterend ervarend maar vooral willen leren van elkaar.

Slechts een enkele blik kijkende naar Den Haag naar onze regeringsleiders doet me simpel terug denken aan mijn schooltijd waarbij kinderen van slechts 5 a 6 jaar ruzie makend een groep willen vormen nog niet wetende wat samenwerken is, samen luisteren is en vooral samen willen creeren inhoud. Juist onze overheid moet zich groot schamen geen voorbeeld meer te zijn voor haar bevolking maar een voorbeeld is geworden hoe groot je mensen kan irriteren niet haar bevolking meer te begrijpen maar vooral het Nederland waar we zo trots op waren in betere tijden niet meer vooraan als nummer een te plaatsen.

Team matchen is kijken naar je leefomgeving waar JIJ dingen aan kan veranderen waar JIJ dingen van kan leren waar JIJ de tijd kan keren door het zelf WEL beter te willen doen en dat voorbeeld voor anderen te zijn te blijven lachen te blijven genieten en vooral te blijven vasthouden aan dat geloof dat alles nog steeds voortbestemd is wie we ook op onze weg gestuurd krijgen keer op keer.

Leren samen werken en leren luisteren naar elkaar is mischien wel onze moeilijkste weg in dit leven die we moeten blijven volgen willen we openstaan voor het leerproces meer informatie te vergaren ons verder omhoog te werken in de nautilis circle of life.


Is het niet zo dat JUIST een overheid moet laten zien wat de gekozen stem is van een volk wat snakt naar vastberadenheid wat snakt naar geborgenheid wat snakt naar saamhorigeid maar vooral wat snakt naar een nieuwe tijdsperiode waarin we hebben willen weten, hebben willen ervaren en vooral hebben willen leren delen met elkaar iedereen te voorzien van de informatie die ons dit moment als volledige mensheid geschonken word.

Leer openstaan voor een medemens naast u en leer te kijken wat WEL kan, wat WEL mogelijk is en welke weg u wel in kunt slaan als de anderen wegen afgesloten wijn, ler schakelen zoals met team matchen geleerd word zoals mij in mijn kinder jaren werd voorgeschoteld door mijn toenmalig engels dansleraar John Irving welke mij in dit leven de levensles heeft mogen schenken van het samenwerken met elkaar.

Kijk eens in uw leven naar de mogelijkheden die u wel heeft en de kennis te willen leren welke wel in uw positie,s gelegd worden. lieve mensen leer te focussen op dat moment zoals de geboorte ons gegeven word dat ene moment van aankijken van het kind naar haar moeder welke niets opweegt voor velen de keuze te maken zwanger te willen worden dat ene moment van samenzijn te willen ervaren..

Keuzen maken is crisis, crisis is ook een nieuwe weg in durven slaan zonder winsoogpunt te willen maken zonder hoge eisen te stellen aan alles en iedereen eerst kijkende naar ONS ZELF wat wij doen dat team te matchen..


Wat doet u..... een kleine goedemorgen met een glimlach en of bloemetje voor die persoon waarvan jij zeker weet dat die het kan gebruiken is zeker weten dat je zelf kan bijdragen aan de keuze maken in JOU leven..

Team matchen is een compromie vinden in samenwerken in kennis overdragen en veel geduld.

Team matchen is zeker weten dat het altijd zo is geweest dat de meest ervarende en meest samenwerkende levensvorm het altijd heeft overleefd.. Nu als mens zijnde moeste wij beter weten en moesten we leren samenwerken met elkaar niet kibbelend zoals een kind doet in haar kinderjaren als overheidsambtenaar te werk te gaan.

Samenwerken met elkaar is de aller enigste optie deze wereld beter te maken om met elkaar de handen in een te slaan en niet meer als individu te werk te gaan maar als gezamenlijk aantrekkingspunt zoals het licht in de vuurtoren is voor schepen op de grillige zee.

Geloven is vasthouden en vastberaden zijn in datgene nu komen moet...

De liefde in het leven die ik gevonden he is het WETEN samen een te zijn ongeacht wat men ons aandoet ongeacht men ons toewenst, weten dat het samen een zijn in het grotere en het oppermachtige de enige sleutel is de rest van je leven de kennis met je mee te mogen nemen van het wetende van het alles en het " niets"...

Wetende dat wij slecht die ene microcel zijn van datgene wij Groter benoemen schenkt mij de rust van de immense zelf mind control die God met ons in verband gesteld heeft, ons gezamenlijk denken is tot alles in staat onze gezamenlijke kennis is tot alles in staat waarom is de mens dan zo gefocust dingen te vernietigen in plaats van te creeren...

Laten we foccussen op datgeen wel kan lieve mensen in ons leven. wat wel in onze mogelijkheden ligt samen te werken samen lief te hebben samen te creeren en samen een verbeterde weg in te gaan slaan voor onze nieuwe generaties ONZE kinderen...

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink