Tuesday, June 22, 2010

Brazilie zet grootscheepse hulpacties in gang...

In grote delen van Brazilie is sprake van een zeer extreme situatie. Duizenden mensen vechten om in leven te blijven omdat het water daadwerkelijk hen aan de lippen staat. Duizenden huizen zijn weggevaagd omdat een dambreuk ervoor gezorgd heeft dat ruim 50.000 mensen dakloos zijn geworden.

In het gebied is sprake van totale vernietiging van alle systemen, infrastructuur is volledig weggevaagd en geen huis staat meer overeind. De Braziliaanse overheid spreekt van een grote catastrofe en heeft duizenden militairen direct opdracht gegeven grootschalige hulpverlening in gang te zetten. bewoners zijn op daken geklommen maar het ene huis na het andere word meegesleurd in de kolkende watermassas. Bewoners proberen zich met man en macht veilig te stellen. Het aanhoudende noodweer is zeer extreem te noemen en past in het patroon wat wereldwijd is ontdekt zoals we hebben aangegeven op onze websites.

Www.reflectionmaat.blogspot.com geeft u een overduidelijke weergave omtrent het lezen van moeder aarde en waarom de rampen plaatsvinden op de plaatsen die nu getroffen worden.

www.ge-di-christi-re.com geeft u daadwerkelijke duidelijke uitleg omtrent de pole shift die in zijn totaliteit verwezenlijkt zal zijn VOOR 2012.

Mocht u af willen reizen naar Brazilie dan raden wij u zeer aan de berichten erg goed in de gaten te houden omdat het noodweer en de zware regenval blijft aanhouden.