Saturday, June 26, 2010

Lezen van moeder aarde..



http://www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE&feature=related ( we hebben de aarde bezongen voor u, de lijnen gevormd de volgorde bepaald...)

Het klinkt mischien onwaarschijnlijk voor wetenschappers maar de droogte kan de directe aanleiding zijn dat de grote platen nu daadwerkelijk gaan breken.

Door verschil in koude en warmte kunnen platen verschillen in " gewicht" waardoor het makkelijker word gemaakt continentale en tectonische platen te laten breken.

Door het plots veranderen van warmte en koude kan de aarde de doorstroming niet bijwerken waardoor de platen automatisch op zullen breken volgens de patronen van Ma at zoals ik eerder heb aangegeven.

Al de bergketens zijn van binnenuit de aarde veelal gevormd en worden eigenlijk omhoog gestuwd. Vooral in de hoog gebergtes kan men zien aan de stukken rots dat op deze manier van opstuwen de aarde door en door gevormd word door samenwerken van de elementen exact houdende aan de Kosmische orde Ma at.

Deze wetten van de natuur werken zeer nauwkeurig samen en worden veelal niet afgeleid.

Door de droogte die zeer snel toeslaat krijgt de aarde geen kans zich te voeden waardoor de aardkost droog en hard word en kan gaan " drijven" waardoor de aardkost uit elkaar word gedreven en zal breken op veel plaatsen.

Deze manier van breken kan simpel uitgeprobeerd worden met een bakje normale aarde wat normaal bij elkaar gehouden word door kleiplaten en aardeplaten welke dan door het directe gewicht zullen opbreken.

Deze opbrekingen zullen nu zeer snel toeslaan net zoals ik reeds eerder voorspeld heb dat de slagregens wereldwijd voor extreme problemen zullen zorgen.

De aarde en de vele circles of life rondom ons zullen nu langzaam aan zichtbaar worden en zullen zorgen voor totale openbaringen wereldwijd. We zijn niet alleen de schoonheid vergeten van moeder aarde maar zijn ook vergeten voor haar op te komen. We kiezen ervoor te buigen voor rechterlijke machten welke het geld hoger dienen dan de levensvatbaarheid van onze planeet aarde. Deze mensen zouden zich moeten schamen tot de dieptste kloven in hun botten omdat zij ook voor anderen niet alleen het geluk van leven hebben ontnomen maar ook een overduidelijke kans van strategie te willen en kunnen overleven.

De grote klap die zal komen zal vrijwel zorgen voor immense tsunamies welke hele werelddelen weg kunnen vagen en het leven hier op aarde NOOIT meer hetzelfde zullen laten worden doordat de mens zich in de nesten heeft laten werken door te luisteren met zijn allen naar slechts een handjevol mensen die geld hoger in het belang zetten dan de veiligheid en waarborg van flora fauna maar ook van U als mens.

Lang word waarheid achtergehouden wat u niet mocht weten, ik kan niets anders zeggen dat deze tijd voorgoed voorbij zal zijn. Het besef dat wij alleen met zijn allen iets kunnen betekenen als we samen deze wereld willen veranderen zal pas na de daad komen.


De afbeelding die geplaatst is bij dit bericht geeft u een erg simpel voorbeeld hoe de aarde werkt en zijn energie tot uitvoer brengt, de droogte zorgt voor structuur in de aarde en haar kost, de overvloedige regenval en slagregens zorgen voor de structuur van de Ma atveren welke door en door de kosmische orde opvolgen.

Ik heb op de sites een klein aantal voorbeelden gegeven omtrent het lezen van de aarde en het exact voorspellen van de natuurherstelprocedures en het opvolgen van de nieuwe patronen van de daadwerkelijke schitterende nieuwe aarde die zichzelf aan het verschonen is.

De aardkost zal exact volgens de patronen van Ma at en de levensbomen haar volgorde bepalen. Het is zeer raadzaam deze technieken nu in werking te gaan laten treden de aarde verder uit te gaan lezen om het redden van de vele miljarden mensen te kunnen waarborgen en ze te gaan verplaatsen naar de juiste oorden.

Niet lang meer zal de tijd nodig zijn de mens in te laten zien dat niet wij diegene zijn die bepalen maar moeder aarde en de kosmische orde degene is die bepaald uitvoert en vooral zorgt dat wij ook als mens zijnde zullen navolgen naar de nieuwe plaatsen en coordinaten welke moeder aarde aangeeft.

De ernstige droogte en slagregens zijn nodig uw nieuwe aarde te " boetseren" om straks alsnog weer de absolute beauty en schoonheid te kunnen waarborgen voor zeer lange tijd. De samenwerking in elementen zal nu zeer extreme vormen aannemen en het jaar 2010 zal de geschiedenisboeken in gaan als jaar van vernieuwing, jaar van onwaarschijnlijkheid en oprechtheid maar vooral ook van openbaren van de ware regelementen waaraan ook onze mensheid zich dit keer aan zal moeten passen.

Ik heb niets anders kunnen doen dan constant mijn hoofd te buigen voor u en de waarschuwingen op de blogs te plaatsen hopende dat de mens gebruik gemaakt heeft van de kennis deze informatie door te geven aan een ieder die openstaat voor de waarheid volgens wetten der Ma at.. (de natuurwetten..) Zoals de afbeelding weergeeft creerd moeder aarde dus vanuit droogte een structuur waardoor de aarde breekt in delen opvolgend de volgorde van de kosmische orde.

Zoals afbeelding weergeeft word door later zware slagregens de kloofjes groter en groter afgesleten waardoor de aarde exact zich houd aan de orde zoals vanuit boven bepaald. De kloven tussen de aarde zijn dus nodig het patroon op te volgen zodat aan het einde de levensboom tot creatie kan worden gevormd. Wereldwijd houden rivierdelta,s natuur flora en fauna zich aan deze zeer perfecte ontwerpen vanuit moeder aarde.

Liefdevolle groet,

rene van den brink