Monday, June 28, 2010

Droogte Nederland

( foto ingezonden blog, Stein van Antwerpen..Piet paulusma)

In grote delen van Nederland word zichtbaar dat de droogte catastrofale vormen aan zal nemen voor veel flora en fauna.

Poelen zijn op veel plaatsen droog gevallen en dieren zijn nu al op zoek naar drinkplaatsen. Waterschappen bereiden zich grootschalig voor op problemen de waterhuishouding op orde te houden. Landelijk word bekeken of het waterniveau aangepast kan worden grotere problemen te voorkomen.

De komende week zullen de problemen alleen maar toenemen en zal ook de agrarische sector grote klappen gaan krijgen doordat oogsten verdrogen. Boeren word aangeraden elkaar te helpen en zonodig in de nachturen de landerijen te besproeien zover mogelijk is. Zover mogelijk word aangeraden elkaar te helpen en zonodig de het vee in de stallen te plaatsen om ook oververhittingen te voorkomen van het vee. Een eventuele aanrader is om de dieren bij te voeren met kuilgras.

De droge periode zal voor veel mensen, overheden en vooral energieopwekkers eindelijk het besef op gaan leveren dat de tijd aan is gebroken nieuwe iedeen uit te werken nieuwe energiebronnen te gaan gebruiken en niet meer afhankelijk te zijn van oude nalatigheid doordat nieuwe bronnen allang bekend waren maar niet werden gebruikt vanuit economisch belang omdat sommige grootmachten slimmer dachten te zijn dan moeder natuur.

Wereldwijd zullen nu energievoorzieningen grote moeite hebben met het blijven aanleveren van energie. Het besef zal dan ook eindelijk boven komen in de gehele mensheid dat zich men zal moeten gaan concentreren op veel kleinschaligere energie opwekkingen welke ook voor de mensen veel meer voordeel zullen gaan behalen.


De temperatuur zal deze week enkel nog maar stijgen en uv straling zal zeer schadelijk zijn voor de huid.

Houd u de berichten goed in de gaten omtrent waterschappen en overheden omdat ook de electriciteit centrales afhankelijk zijn van de rivieren doordat het koelwater vanuit de rivieren gehaald word.

Vooral de dieren in het wild zullen geholpen moeten worden door het plaatsen van drinkbakken in de natuur omdat anders de dieren grote moeite zullen hebben te gaan overleven.

Ook Astma, long patienten en vooral ouderen word aangeraden rustig aan te doen vanwege de hitte, de komende week zal in het hele land de temperatuur tropische vormen aannemen waardooor veel overlast kan worden veroorzaakt voor ouderen...


De droogte is onze voorbode voor slagregens welke de aarde zullen vormen volgens de wetten der Ma at, ofwel de kosmische orde.. ( www.reflectionmaat.blogspot.com het samenwerken van de elementen van moeder aarde is begonnen.)