Tuesday, August 11, 2009

WAARSCHUWING VOLGT VOOR ALLE OVERHEDEN WERELDWIJD

U heeft op alle fronten de adviezen van zowel paranormale zieners en mediums niet serieus genomen, wij raden u met grote spoed aan de voorspellingen in zeer groot acht te gaan nemen.

tsunami,s zullen de kusten van Azie en vs treffen zodra de zware bevingen zullen beginnen, de voorspellingen vanuit Maya inca farao azteken, Einstein Nostra dames khoran boedha en Bijbel geven overduidelijk aan dat de tijd aangebroken is de menselijke en dierlijke bevolking grootschalig mee te gaan verplaatsen naar nieuwe veilige oorden welke herkenbaar zullen zijn door middel van het LEZEN van wind water vuur lucht en aarde.

de technieken zijn u reeds gegeven vanuit het allerhoogste niveau van de Goden, aan u zal de keuze geschonken worden de mensheid buiten geld propossies op grootschalig en tijdig te gaan verplaatsen om miljarden doden te voorkomen wereldwijd.


Ik roep u met klem op nogmaals de site zoals van ons en de anderen omtrent de pole shift 2012 zeer serieus te gaan nemen, echter geef ik u duidelijk aan dat 2012 niet zal plaatsvinden op het moment dat verwacht is maar vele maanden eerder zal plaatsvinden.

Alle tekenen zijn reeds voorhanden dat er sprake is van grote vergissing of met opzet gemaakte fouten de jaartelling dusdanig te manipuleren waardoor de pole shift niet in 2012 zal gaan plaatsvinden maar reeds NU haar voorbodes zal hebben aangekondigd.

Gsm verkeer meld reeds grote storingen, electronische snelwegen melden in alle werelddelen grote storingen.

Ook Europa moet de komende weken en maanden rekening gaan houden met extreem zwaar noodweer, ook hier zullen de stormfronten aan land komen. dit is slechts nog kwestie van weken.

Voor de nederlandse waterschapen geld de waarschuwing van ons uit dat rekening gehouden moet worden met neerslag hoeveelheden wat normaal in tien jaar tesamen valt nu slechts in enkele uren tijdsbestek zal vallen.

u als overheid kunt ons als paranormale mediums nog gekker verklaren, MAAR wij als mediums zullen de wijzende vingers wijzen naar u als verantwoordelijk regeringsleiders die niet hebben willen luisteren naar de vele waarschuwingen eerder vermeld op onder andere onze sites.

Wij roepen dan nogmaals met klem op de voorspellingen ZEER serieus te nemen en voorbereidingen te gaan treffen op datgeen komen gaat.

Ook Nederland krijgt hier nu zeer snel mee te maken.

vriendelijke groet

rene van den brink