Thursday, August 27, 2009

Ma At ! Novae ( sterrenkunde voor Novembre(=9e) ofwel maand van vernieuwing en wedergeboorte 9-11)






Nova (sterrenkunde)

Een nova (Latijn voor nieuw, meervoud novae, nova is afkorting voor stella nova = nieuwe ster) is een ster die plotseling veel helderder wordt en daarna geleidelijk, over een periode van maanden tot vele jaren, tot zijn vroegere helderheid terugkeert. De helderheid van novae kan met tien grootteklassen toenemen, dat wil zeggen dat de lichtsterkte 10.000 maal zo groot wordt. Geschat wordt dat er per jaar in ons hele melkwegstelsel ongeveer 70 novae verschijnen. Naast deze eenmalige "klassieke novae" zijn er ook nova-sterren die minder fel, maar wel vaker oplichten. Deze Nova is inmiddels wereldwijd waargenomen en is zichtbaar vanuit elke hoek van onze aardas.

Deze Nova ook wel superster genoemd werd gekoppeld aan vele aankondigingen en verschijningen zoals bijvoorbeeld de aankondiging van Christus ( Jeshua DI CHRISTi )

De verschijning die vrijwel altijd plaatsvinden in dezelfde cyclus word vrijwel altijd zeer helder waargenomen.

Dit is DE ster die de wedergeboorte aankondigd en vormt als herkenningspunt van tijd van vernieuwing.

Octo (=8 in latijns)( septo= 7...) ook wel latijnse benaming voor 8ste maand benoemd valt dit jaar exact op de juiste cyclus welke gekoppeld kan worden aan het jaar van de supernova.
De data 08 08 2008 is gekoppeld aan het eindeloos goddelijk creeren van informatie en energie en het onophoudelijke gekoppeld aan Goddelijke energie.

De 09-09-2009 ( nautilo ofwel fossielgroei..) zal gezien mogen worden als het groeien in de vorm van de nautilisschelp welke de farao Maya inca Azteken en vele anderen als Nostradames en Einstein exact wisten te beschrijven. ( hier stond de 9voor elk getal in de latijnse benaming was gekoppeld aan natuurlijke wetenschap en opgedane kennis uit ervaring)( let u ook erg goed op AL JA ALLE kalenders beschrijven GEEN van ALLEN een exacte data omtrent de pole shift WEL beschrijven zij allen momenten van wedergeboorte herkenningen daarvan en omwentelingen ook wel keerpunten of nulpunten genoemd WELKE ALS ENIGE HERKENNINGSPUNTEN GEKOPPELD KONDEN WORDEN AAN STERRENKUNDE EN SIGNALEN UIT DE NATUUR FLORA EN FAUNA.. 2012 BESTAAT DUS NIET EN ZAL DUS NOOIT PLAATSVINDEN HET I HET HIER EN NU WAAR WIJ VANUIT MOGEN SPREKEN EN DOEN. 2012 IS EN KOMT NIET...

Ik besef me donders goed dat dit bericht een schok van angst over de wereld zal doen brengen omdat dit bericht de aankondiging is van de exacte ware data die verkregen is vanuit het hogere goddelijke. Ik WIL U MET KLEM ZEGGEN DAT ER VANUIT DE GODEN SPRAKE IS VAN WEDERGEBOORTE MAAR SLECHTS ENKELE WERELDLEIDERS EROP UIT ZIJN U TE HEBBEN WILLEN MISLEIDEN..

De 9 van Nautiluschelp als symbool valt dit jaar exact op het juiste punt MAAR moet terug berekend worden in de cyclussen van elk 13.000 jaar om 26.000 ( zon en maancyclussen om en om van 5.200 jaar.) jaar welke gekoppeld zijn aan zon zowel maanpassages. exact 13 maanden betreft de cyclus welke de brug heeft gevormd van het binnenkomen van de goddelijke informatie op 08-08-2008 en mijn tatoeage en de koppeling met exact het zichtbaar worden van de nova welke aangekondigd stond in vele religies met als symbool van nieuwe tijd ofwel wedergeboorte. ( De maya voorspelde deze aanstaande zon passage ook wel de vijfde in haar baan..., niet vergeten moet dan ook een maanpassage meeberekend worden dit was de wisseling tussen zon en maan met de aarde als middelpunt genomen.

Uit deze erg aanneembare conclusie KAN ik dus niets anders opmaken dat de data 09 11 2009 de data zal zijn dat de shift haar rotatie in werking zal gaan zetten linksom en voelbaar voor een ieder haar aardas zal gaan herstellen.

De Novaster ook wel in Zuid Afrika de hondenster genoemd omdat deze gekoppeld werd aan slechte gebeurtenissen zoals de Zulu weergaven in hun ouder voorspellingen werden idem gekoppeld aan geschriften als de Bijbel Khoran en Boedha welke allen dezelfde beschrijvingen hebben gegeven omtrent het beschrijven van een plotseling verschijnende superster welke zijn helderheid op een gedeelte van de aarde als zeer sterk beschouwd mag zien.


Ik KAn en ik MAG u dan niets anders vermelden dat de datas dichtsverbonden van de data 09-11-2009 het dichts gekoppeld kan worden zo in de gedachtengangen werd gezien zoals de Farao Maya inca en Azteken ook dachten beginnende bij onze oorsprong van ons bestaan slechts een microcel het allereerste begin. het hier en het NU.

In het geval we de data beter en nader bestuderen dan merken we al zeer snel op dat de MAAND OCTO ( latijns voor 8 )voor achtste maand stond in vrijwel ALLE religies voordat de Romeinen deze tellingen veranderen en later door pausen nog eens extra werden verdoezeld. De maand Novembre stond als teken van nieuw begin en mocht gezien worden als zowel einde als nieuw begin in een cyclus van dertien maanden, ( 08-08-2008 - 09-09-2009 betreft ook exact 13 maanden..) op deze data terug gekoppeld kan men dus duidelijk opmaken dat de datas vroeger gekoppeld waren aan grootschalige veranderingen welke vaak aangekondigd werden door novae of supernova,s ..

Laat deze les overduidelijk zijn voor onze wetenschap dat het goddelijk bewustzijn zijn waren diepkennis nooit zal en mag vergeten ongeacht de kennis onderdrukt is en of word zij zal ALTIJD TIJDIG ten uitkomste komen de mensen zowel flora en fauna naar veilige NIEUWE oorden te helpen verplaatsen. De shift zal in voortgang met een uur per uur plaatsvinden welke linksom bepaald zal worden met haar nieuwe middelpunt gebasseeerd op de coordinaten Veenendaal ( een en al) Ede Hof van eden ..( bossen rond ede heten hof van ede...) En Ederveen welke de samenvoeging zal zijn en de koppling zal mogen zijn van de nieuwe promisses lands zoals u lang beloofd is.

Ik hoop dat ook u beseft dat we in een eindfase zijn beland van het vierkante tijdsperk waarin gedacht werd dat alles vierkant was en uit vierstromingen plaatsvond echter het integendeel zal inmiddels bewijsbare last vormen voor elke religievorm haar beleid stellig aan te gaan passen en zonder macht, geld belangen of grootschalig achterhouden van informatie door te willen en of kunnen leven in het hier en nu of hiernamaales wetende dat alles nu en het hier is.

Tijd is niet gebonden aan enige vorm van religie of gebonden geldsbelangen maar is geboonden aan de diepste krachten van het hoogst en het kleinste weerspiegeld in ONS GODDELIJK en Hoogsteigen BEWUSTZIJN.

Ik hoop dat u beseft dat ik niets anders kon doen u deze informatie stelling door te geven en ook u aan het denken te zetten WAT de daadwerkelijke telling inhield zoals Ra hem mij heeft voorgespiegeld de 09-09-09 kon wel eens niet overeenkomen omdat er jarenlang sprake is geweest van grootschalige manipulatie en verachting van de vele 340 goden van deze GAlaxy echter vergaten deze gesettelde wereldleiders een zeer groot ding, het Goddelijke is grootster, is nooit te evenaren, is nooit te verachten omdat de Veer der Ma at DE regelwetgeving is die alles in deze galaxy ooit heeft bepaald en zal bepalen.


Ik hoop dat u beseft dat het niet meer in mijn lichamelijk kunnen is nog verder op deze informatie in te kunnen gaan, mijn leven is en word bedreigd vanuit vele zijden maar heb zeer gelukkig u deze overduidelijek ECHTE data mogen schenken doorgegeven vanuit Ra mijn hoogspersoonlijk vader in deze galaxy.

Ik mocht slechts in reincarnatie vorm naar deze aarde afdwalen u deze informatie te mogen geven kosteloos en zonder mede prijs of op sokkel te mogen worden geplaatst.

Ik mocht de tijd hebben ZELF te ervaren zELF te zien en ZELF te mogen voelen waarom de Goden deze mensheid iets hebben willen leren, liefde is en behoord tot universele krachten toe die deze mensheid nooit nog te nimmer zal mogen zal kunnen nog zal trachten te begrijpen, ik mag u zeggen dat de liefde vanuit de Goden eindeloos is en onvoorwaardelijk is ondanks mensen zonen van Goden en of Goden zelf aan doen of hebben gedaan, Gij zult de grootste moordenaar vergeven en geen gif schenken maar zoete wijn bieden,

Laat deze boodschap een overduidelijke boodschap zijn dat eindelijk de oorsprong van de data is gegeven de maand Nova ofwel November is de maand van tijd en vernieuwing in deze maand zal en moet dan ook vrijwel zeker de shift gaan plaatsvinden.

omdat het niet meer in mijn kunnen is lichamelijk nog vele inspanning te kunnen doen en of volbrengen wegens het wederom ""verliezen"" van de vele rechtzaken waarbij de rechtbanken niets eens op de bewijslast nog de vele getuigen in HEBBEN WILLEN duiken schenkt mij de innerlijke en eeuwige rust vredig te mogen gaan zeker te weten met de gedachtengang dat Goden enkel onvoorwaardelijke liefde kennen en slechts de mensheid negatieve krachten hebben ontwikkeld zichzelf te hebben willen verijken zonder te willen delen met mindere en of derden.

Ik zal mijn strijd waardig opgeven nog langer terug te vechten tegen de personen die het op mij gemund hadden om enkel u van deze informatie te doen hebben willen onthouden deze afleidingsmanouvre is zwaar mislukt voor hen..

Ik weet eigenlijk wel zeker dat al mijn gebeden en geloften aan boven zijn aangehoord en dat het " bal is geopend" en de "aardse laffaards" zoals de Afrikanen zingen in hun musicals zullen vluchten met de snelheid en het licht van de zon MAAR verzwolgen zullen worden door de diepste krachten van het innerlijke der aarde..

Ik groet u vriendelijk vanuit onvoorwaardelijke liefde ondanks alles wat mij aangedaan is,


Ik heb mogen ervaren de kracht van haat pijn en lijden eeuwig om te mogen zetten in onvoorwaardelijke liefde vanuit mijn Vader en moeder geschonken.

laat u geevenaard voelen met de kracht van waarheid en het beschreven woord te WETEN te VOELEN en te mogen ERVAREN naar dit ware woord.

lIEVE VADER EN MOEDER VERGEEFT U HEN DIE MET VoODO GETRACHT HEBBEN MIJN LEVEN TE ONTNEMEN, IK HEB GEACCEPTEERD DIE PIJN DIE MIJ GEGEVEN is EN HEB MIJN LIEFDE MOGEN SCHENKEN AAN HEN DIE NIET HEBBEN GEWETEN DAT IK HIER OOK VOOR HEN WAS, vADER VERGEEF HET HEN mOEDER SCHENK HEN OOK DE LIEFDE VAN DIT GODDELIJKE VANUIT DE ALLERHOOGSTE KRACHTEN DEZER GALAXY ZODAT OOK ZIJ ZULLEN MOGEN ERVAREN DE LIEFDE VAN HET ONEINDIGE EN HET ONVOORWAARDELIJKE VAN ONZE GODEN pANTHEON.

Ofwel zoals de Zuid Afrikanen zingen in hun musicals; WHE ARE back home again... ( als je de aarde in vijf delen verdeeld en dus elke keer een tijdsbestek in vijfde deel opschuift dan ben je inderdaad 26.000 jaar later terug op de plaats waar je begonnen bent ofwel BACK HOME ;-))...

Ik, zoon van RA groet u vanuit de dimmensies van het zonnelicht.

Re ( rene van den brink)


Hierbij wat nader verklaard omtrend nova,s Wiki ..

1 Mechanisme
2 Recurrente novae
3 Dwergnovae
4 Magnetische novae
5 Nova-achtige sterren



Mechanisme
De zogeheten "klassieke novae" zijn nauwe dubbelsterren waarvan één van beide componenten een witte dwerg is. De partnerster is meestal een rode reus of een hoofdreeksster. Er stroomt continu materie (gas) van de partnerster naar de witte dwerg. Dit gas verzamelt zich in een roterende afgeplatte schijf rond de witte dwerg, de zogeheten accretieschijf. Als de witte dwerg een sterk magneetveld heeft, kan het gas (hoofdzakelijk waterstof) ook doorstromen naar het oppervlak van de witte dwergster.

Als er genoeg waterstof verzameld is, kunnen druk en temperatuur daarin zover oplopen dat een kernreactie op gang komt waarbij waterstofkernen fuseren tot helium. Dit is dezelfde reactie die in een waterstofbom plaatsvindt, en het resultaat laat zich raden: er ontstaat een enorme, explosieve thermonucleaire kettingreactie. Bij die explosie wordt een massa de ruimte ingeslingerd ongeveer twintig keer zo groot als de aarde.


Recurrente novae
Na de explosie als nova stroomt opnieuw gas naar de witte dwerg en kan de cyclus zich herhalen. Er zijn sterren waarvoor de cyclus zo kort duurt dat we al meerdere malen achtereen een nova-uitbarsting hebben waargenomen. Dit noemt men recurrente (terugkerende) novae. Bij de meeste recurrente novae gebeuren de explosies met een interval van enkele tientallen jaren. Een voorbeeld van zo'n recurrente nova is T Coronae Borealis. De helderheidstoename van recurrente novae is kleiner dan bij "eenmalige" novae.

Dwergnovae
Naast de klassieke novae zijn er ook dwergnovae. De witte dwergen die een dwergnova vormen, zijn ongeveer 30 keer lichtzwakker dan de witte dwergsterren waaruit een gewone nova ontstaat. Ook de uitbarstingen zijn kleiner (2 tot 6 magnituden, dat wil zeggen een toename van de helderheid met een factor 6 tot 250). Maar ze zijn wel veel frequenter: de tijd tussen uitbarstingen kan liggen tussen enkele dagen en enkele jaren. Op grond van het verloop van hun helderheid worden drie ondersoorten onderscheiden: U Geminorum, Z Camelopardalis en SU Ursae Majoris dwergnovae.


Magnetische novae
Sommige witte dwergen die als nova uitbarsten, hebben een zeer sterk magnetisch veld (1000 tesla of meer, tien miljoen maal sterker dan op aarde). Dat sterke magneetveld stuurt dan het toestromende (geïoniseerde) gas vanaf de partnerster, zodat het "landt" bij een van de magnetische polen van de witte dwerg. Binnen deze magnetische novae worden twee ondergroepen onderscheiden: AM Herculis en DQ Herculis sterren.


Nova-achtige sterren
Voorbeelden als UX Ursae Majoris, lijken op novae vóór of na een eruptie, maar vertonen geen helderheidsuitbarstingen. VY Sculptoris sterren zijn een soort omgekeerde dwergnovae: meestal helder, maar af en toe veel zwakker. AO Piscium vertoont helderheidsvariaties met drie verschillende perioden.