Monday, August 24, 2009

Ra verteld....


Lang erg lang geleden velen reincarnaties terug toen de Rijn en Nijldeltas nog een waren en een geheel vormden met het boven en beneden Egypte wisten mensen al dat contact met Goden via channelingen plaatsvond.

Ten tijde van atlantis waren steden onbeschrijflijk mooi en werden gebouwd uit liefde voor het nageslacht.

Water was niet zo overvloedig aanwezig zoals nu het geval is oceanen nog niet zo diep gevormd als ze nu zijn gevormd.
Ook toen werd er niet gesluisterd door een grote groep mensen die ondanks de vele visioenen welke al uitgekomen waren en naar waarheid van Ma at moesten worden opgevolgd en worden nageleefd kwamen vele mensen onnodig om het leven door niet te hebben willen luisteren naar doorgeefluiken zoals oon toen al aanwezig waren op deze aarde.

Land was nog op vele plaatsen gekoppeld aan elkar volkeren leefden in harmony en goede sfeer tesamen op aarde.

De aarde was kleiner waardoor rotatiewaarnemingen zoals dag en nacht korter waren, mensen werden hierdoor al snel ouder in jaartal maar zonder te beseffen was het tijdsbestek hetzelfde waarin geleefd werd.

Vanuit de hoogste dimmensies is altijd meegekeken naar de liefdelijke planeet aarde en is ook meegekeken hoe oorlogen in de loop der tijd zich zijn gaan ontwikkelen van grootste machinale krachten tot de nu gevoerde oorlog in het menselijk brain zoekende naar waarheid en geluk.

ten tijde van Atlantis was er sprake van groot ongeloof door een grote groep mensen die niet geloofde dat grote oceanen gevormd zouden worden door grote moesons welke veroorzaakt zouden worden door uitstoten van immense vulkanen en haar organismen zoals stoom en lava.

Nooit werd er bij stil gestaan dat elementen ook in grote mate aan deze planeet moesten worden toegevoegd om zo leven te kunnen waarborgen in die tijd.
Lang geleden werd de aarde ook al gelezen vanuit gedachten en met technieken welke we nu allen hebben durven en kunnen nabootsen en manipuleren in de vorm van creatisme.

Als we kijken naar de tijd van Atlantis merken we op dat toen de landerijen nog aan elkaar gelegen waren volkeren nog vrijwel dezelfde taal spraken, toen er sprake was van de grote vloed door immense maandenlange regenval was er sprake van vorming en het "loskoppelen" van continenten zoals Afrika en Europa maar ook Amerika, grote gebieden verdwenen snel onder water in slechts maanden tijd. steden werden overstroomde schitterende schouwspelen waarbij het water samen met licht de vele gouden en koperen daken van atlantis beschenen totdat ook de tijd deze schitterende reflectie in natuur omzette in koraalriffen en immens diepe ravijnen.

Ondergrondse krachten zorgden voor de grote bergen wereldwijd die zouden zorgen dat lucht en wind niet zomaar vrijspel over deze aarde konden hebben, ze vormden barrieres waarbij immense bergen werden gevormd en een machtig schouwspel zichtbaar werd ook voor menselijk oog.

lang is door wetenschappers zoals op deze tijd van de aarde leven niet rekening genoeg gehouden met het feit dat juist grote tectonische en continentale verplaatsingen de oorzaak zijn van vorming van bergen en kliffen wereldwijd.

Tijd kon?kan worden afgelezen door het juist breken van deze aarde, op veel plaatsen is dit zichtbaar en zelfs hersteld. om de aarde haar voortbestaan te doen voortvolgen moesten er zon en maanpassages plaatsvinden om zo groei te kunnen waarborgen elke passage met de mogelijkheid voor elke levensvorm te overleven.

zolang de wetenschap niet beseft dat groeiende organismen zoals onze aardbol exact hetzelfde gedrag vertonen als de eerste celdeling die plaatsvind in elke levensvorm zal de wetenschap blijven gissen naar antwoorden en nooit haar voldoening vinden in het werk wat dan eindelijk hobby kan worden vernoemd.

De creatie van hemel op aarde zal dit keer veel voeten in aarde hebben, en zal mensen langzaam tot inkeer brengen zonder vele mensenlevens te HOEVEN laten.
op veel van uw plaatsen ligt de grondmat van elke religie al op de tccht omdat ook mens zowel dier inmiddels begonnen is met het vormen van een hoger besef en bewustzijn waarbij mens zowel dier in perfecte harmony zullen gaan samenleven.

De creatie van zwevende steden zal dan ook niet lang meer op zich laten wachten om ook de mens die kans te geven volledige rust te mogen gaan vinden en eindelijk de creatie van hemel op aarde in de vorm van de zwevende cathadralen werkelijkheid te gaan laten worden.

De kennis die verkegen is vanuit oeroude reincarnaties mag verschaft worden via de zonen van re, zij zullen de getoonde visioenen wereldwijd werkelijkheid helpen maken ongeacht een van de zonen vermoord zal worden.


ma at is de stelregel die universeel op is gesteld en waar elke levensvorm zich aan heeft te houden ongeacht wereldleider ras of religie, als hiervan afgeweken word zal de bovenen boven ons ingrijpen en zal dien donder en dien bliksem over die aarde neerdalen.

Aan u is geschonken die informatie vanuit Ma at om de creatie van hemel op aarde te doen waarborgen, voordat het zover is zal de periode van drie lange jaren nu aanbreken deze mensheid langzaam tot besef te doen komen en tot oplossingen te gaan laten komen gezamenlijk en met zoveel mogelijk het voortbestaan van deze aarde te waarborgen.

Wereldleiders weest gewaarschuwd uw geheim gecreerde vliegvelden en lokaties zonder burgeren te willen beschermen en enkel aan u zelfe te willen denken zullen tijdig verwijderd zijn van en ingezwolgen zijn in het dieptse van onze aarde.
Uw vliegende vogels zullen bij bosjes naar beneden geworpen worden door donder en dien bliksem als er niet geluisterd word naar de regels van MA at.

Aan de wereldleiders de keiharde waarschuwing dat zij mochten weten dat vele malen gezegd is dat niets eindig is en niets eeuwig gecreerd is door mensenhanden, u word gegeven de creatie van geest en ontwikkeling in uw voortbestaan niet het behoud van eeuwigheid in materie. U moest beter weten allang begonnen te zijn uw zwevende steden en kathadralen te doen creeren...

de last die nu op uw schouders rust als wereldleiders is door uwenzelve gecreerd door het groots ontrekken en ontnemen van teveel grondstoffen uit uw aarde, aan hen dan ook de last te zoeken naar de oplossingen in samenbinding met de zonen van re zolang zij bij dien levenden behoren tijdig de grootschalige verplaatsingen in werking te doen laten treden van dien mens en dien dier flora en fauna.

De ark van Noach is u allen al vele malen aangereikt voor uw allen niet voor dien alleen....
Veenendaal 23 08 2009 Ra - re amon