Saturday, August 22, 2009

leven in de microcel van "gOd"... ( www.ge-di-christi-re-com)




Leven in een microcel van "God"..

Heeft u er wel eens bij nagedacht dat de wereld van atomen en electronen exact hetzelfde werkt als het universum en haar geheel.

Als we op deze manier naar dit universum kijken opent een nieuwe wereldse kijk welke veel breder strekt dan menig mens kon denken.

Stond ook u er wel eens bij stil dat God geen kwaadheid kent, ik noem het God omdat ik het geen naam kan noemen en ben het veel meer zien als energie.

Zodra we de wereld in de vorm van elementen gaan bekijken zien we een overduidelijk link in de basisopbouw van ons universum en alles wat daaraan verbonden is tot en met een eerste mitose cel toe.

Vanaf de eerste groeistuipen van een microcel tot het gedrag van een zonnevlam welke exact hetzelfde gedrag vertoont geeft mij een enorme rust dat fouten niet hebben kunnen bestaan in ons leven als er sprake is dat wij leven binnen in het "lichaam" van datgene wij als God Allah of Boedha of welke verschijningsvorm van de Goden ook willen zien.

Laten we eens heel eerlijk zijn en kijken naar elke vorm van de religie in basisopbouw waarbij verschijningsvormen benoemd worden van personen maar geen enkel bewijs geleverd kan worden van vaak herschreven geschriften. De religievorm op dit moment op veel plaatsen uitgevoerd bevat geen enkele binding meer met de ware vorm van islam Bijbel of andere religies, maar zijn meer op macht gericht en of an afpersen van mensen met name de leiders van dit moment zichzelf te laten verrijken zonder te beseffen dat de regels van MA at die aan deze aarde verbonden zijn geschonden zijn op alle fronten.

Dit is dan ook een van de redenen waarom de Goden mij de visioenen hebben laten zien van het terugnemen in de aarde van alle op dit moment aan religie gebonden heilige steden tibet niet uitgezonderd. De Dalai Lama is dan ook exact volgens het plan verwijderd van haar geboorte gronden.

Nu ik lange tijd hier op in ben gedoken is voor mij erg veel duidelijk geworden dat niet de naamsvorm die wij benoemen naar de goden belangrijk is maar de energie die je ernaartoe zend, deze bepaald of je dat goede voldane gevoel van het voldane voortbestemming zoeken van je levenstaak. of ook wel gezegd aantrekkingskracht of afstoting genoemd , hierop is onze hele leven in elke levensvorm gericht.

Zodra we de aarde en mitose cellen en universum in cellen en elementen gaan verdelen word er veel meer duidelijk en snappen we ook snel de opbouw van het universum zowel gehele glaxy met haar ruim 340 goden en aanbiddingsvormen gekoppeld aan dieren mensen en elementen van van onder andere deze aarde.

Nu echter leven we in een tijd van ontwaking waarbij mensen zelf dieper zijn gaan nadenken doordat chemie in onze lucht is toegevoegd zonder dat we hier bij stil hebben gestaan. Zonder dat we dit wisten is onze atmosfeer dus aangedikt en sterker geworden om astroide inslagen beter de baas te kunnen en zo meer verbrandingskracht te kunnen krijgen zodra er sprake is van inslagen van meteorieten en of astroiden.

Ik wil via dit schrijven aan een ieder die dit leest eens onafhankelijk te vragen eens te kijken naar de link die ook wij gevonden hebben in de opbouw en de vergelijkenis die elke religievorm heeft gekoppeld aan haar heilige geschriften.

Waarom word er verdoemenis verkondigd als men weet dat er in het hiernamaals vele vele malen meer ruimte is dan menselijke zielen geplaatst kunnen worden en "goden" in welke aanbiddingsvorm dan ook altijd vergevingsgezind zijn wat we ook gedaan hebben welke fouten we ook begaan hebben.

Zodra je de fout als les leert zien bepalen fouten niet meer je leven maar lessen en krijg je een immens mooier en veel dieper inzicht in het leven maar vooral het gedrag van alles wat leeft.

In deze tijd van ontwaken heeft JUIST de chemie (o.a; chemtrails) er voor gezorgd dat mensen dieper zijn gaan denken, denkt u eens op natuurlijke wijze na hoe natuur reageerd in vorm van evolutie.. zij creerd een perfecte tegenhanger om de natuur weer door te laten groeien, dit is echter bewezen feit als we kijken naar Tsernobil, Heroshima etc. hier zijn onwijs veel stralingen los gekomen en tuurlijk zijn deze in deze mate gevaarlijk voor mensen maar de dierenwereld en flora heeft nog nooit zo gefloreerd als dat ze nu gedaan hebben.

Als we op deze manier kijken naar wetenschap dan moet elke wetenschapper wel keer tot de conclusie zijn gekomen dat we niet kunnen spreken over god of dergelijke andere aanbiddingsvormen maar mogen spreken in de vorm van immense energie welke van reincarnatie naar reincarnatie door de circles van het leven gaat. we transformeren dus van levensvorm naar levensvorm en groeien dus ook met de evolutie mee telkens elementen hoger op in de baan van het leven.

Ook zwarte materie zal op alle fronten nu duidelijk worden dat het puur omgekeerde energie betreft en helemaal niet als slecht en of duivels aangerekend mag worden.
Zodra we de elementen van onder andere onze aarde en het universum koppelen met elkaar zal ook jij de sleutel zien van het bewijs dat WIJ allen een zijn en WIJ allen leven in slechts een microcel van datgene wij God of Allah of andere aanbiddingsvormen willen noemen.

Lieve mensen hoe kunnen we spreken van slecht als we na gaan denken dat leven volgens de regels van Ma at behoord te plaatsvinden. denkt u dat de Goden ons niet die kennis zouden hebben kunnen geven voor hetgene nu komen gaat, wij weten wel zeker de zonen van re en thot hebben deze informatie tot zich mogen krijgen de keuze van deze mensheid daar niets mee te willen doen en te kiezen voor overduidelijk sterven is dan ook de keuze van de mensheid zelf.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat erg veel problemen de kop kan worden geboden en tot stil staan kan worden gezet van superstorm tot allerhoogste tsunamie, MAAR omdat deze mensheid altijd eerst heeft willen ervaren zal dit dan ook MOETEN plaatsvinden om deze mensheid ( hetgeen nog over is.. ) tot hoger bewustzijn te gaan laten komen. de angst die op dit moment mensen in word gegoten door met name wereldpers door het einde der tijden aan te kondigen maakt niet alleen mij maar alle goden boos omdat er geen sprake is van einde der tijden maar sprake is van wedergeboorte en het opnieuw vastzetten van de aardas op haar nieuwe coordinaten om zo groei van deze aarde te kunnen waarborgen.

Als de amazone eindeloos zou door groeien dan zou deae "ronde" aardbol niet meer rond zijn maar uit balans zijn en niet kunnen roteren, daarom zijn zon en zowel maanpassages nodig om de natuur op natuurlijke wijze op te schuiven om groei van deze microcel te kunnen waarborgen in het alles in het hier en het nu...

het is niet aan ons om religies aan te vallen maar de grondtoon van deze religies beter te begrijpen om dan de kennis te mogen samenvoegen en de keuze van de mens bij henzelfe te willen laten om later de waarheid zelf te mogen ervaren.

dit is het mens zijn in het hier en het nu, het volgen van de weg naar je eigen ziel is een van de moeilijkste leerprocessen in dit leven, voor de meesten is het niet de snelle makkelijke weg maar de weg met erg veel obstakels van vallen en steeds weer sneller leren opstaan.


kijkt ook u eens goed naar de afbeeldingen die wij bij dit bericht hebben geplaatst en steld u dan de vergelijking samen voor om te begrijpen dat wij micro organismen zijn in vorm van grote en vergelijking met onze goden en of energie..;-)

denkt u eens na bij het zien van de eerste mitosecel ( of embryo.( in afbeelding 6 elementen..) en onze atmosfeer welke exact dezelfde match hebben dan het universum en haar gehele gedrag van opbouwen..

hetgeen mij in visioenen getoond word is zo mooi omdat ik de wetenschap heb mogen doorgeven dat geen energie slecht kan zijn MITS men hier eindelijk op juiste manier en eerlijk mee om zal leren gaan met de regels van Ma at als graadmeter..

door de link met electronen te leggen in vorm van energie mitose en celdeling word erg veel in dit universum en op onze aarde duidelijk...


Laat een ding duidelijk zijn dat het inmiddels bewezen feit is dat niet meer een aanbiddingsvorm in vorm van naam ons leven bepaald maar de energie en de denkwijze die wij bepalen bepalend is voor de duur van ons leven en de levensweg bepaald van het doel wat wij na willen streven.
vriendelijke groet,

rene van den brink