Friday, August 14, 2009

OOK Belgische rechtbank in opspraak...

De mogelijke fraudezaak bij het gerecht in Brussel zorgt voor grote deining in de politieke wereld: verschillende oppositieleden willen dat minister De Clerck uitleg komt geven in het parlement en dat er een grondige doorlichting komt van Justitie.

De mogelijke fraudezaak bij het gerecht in Brussel zorgt voor grote deining in de politieke wereld: verschillende oppositieleden willen dat minister De Clerck uitleg komt geven in het parlement en dat er een grondige doorlichting komt van Justitie.

Voor Nederland is echter sprake van een waar Mekka voor oplichters en mallafide personen want de overheid in Nederland onderneemt geen of doet zelfs geen enkele poging te onderzoeken als mensen aankloppen bij overheidsinstanties zoals politie rechtbanken hulpverleningen zoals slachtofferhulp, cmd.

Op all fronten word ernstig tekort geschoten, de personen die hier het hardste lachen zijn echter de personen welke erop uit zijn mensen op te lichten en zelfs met bandjes om van reclaseringen gewoon de praktijken door te voeren zonder enig ingrijpen van de overheid.

Mensen worden bedreigd, huizen zonder toestemmingen te koop gezet, handtekeningen vervalst en als men dan achteraf bij de politie aanklopt om het een en ander te kunnen bewijzen door middel van opnametapes dan krijgt men bij de politie te horen dat zodra er aangifte gedaan word een bekeuring uitgeschreven word voor het opnemen van de tapes,..

Echter is dit probleem niet van de laatste tijd, de politie, fiscus en vele andere instanties in ONDER ANDERE Nederland staan tot in het buitenland bekend inmiddels om de goedkeuring en medewerking reeds eerder veroordeelde personages de hand fiks boven het hoofd te houden.

Het zal in Nederland dan ook niet lang meer duren omdat de irritatie zo immens hoog is geworden dat slachtoffers getreiterd worden en tot droevig toe worden bedreigd geintimideerd etc door mensen die reeds eerder zijn veroordeeld maar door een niet goed functioneren van rechtbanken door middel van een gezamenlijk systeem, hierdoor is de crimineel zoals oplichter gevrijwaard voor zijn olichtpraktijken omdat de ene rechtbank niet de zaakjes op wil lossen van de andere..Ook vele overheidsinstanties wimpelen de 'hulp" simpel weg door middel van de woorden het is niet onze verantwoording... tja WIE DAN WEL........................

Nederland heeft 13 provincien welke allen blijkbaar een eigen rechtsysteem en volgorde aanhouden, door de immense toename en druk op rechtbanken in de randgebieden worden rechtzaken zonder pardon tot vonnis uitgeroepen zonder enig bewijslast te hebben onderzocht.

Een grote pluim gaat dat ook naar de Nederlandse overheid die denkt dat ze de zaakjes goed op orde heeft maar niet door heeft dat grote mallafide maffia ondertussen hele gebieden in Nederland ook onveilig heeft gemaakt zonder ook maar enige oogwenk van de overheid, slachtoffers volledig nagelaten aan hun lot..

OOK WIJ WETEN BETER LIEVE MENSEN, HET DUURT DAN OOK NIET LANG MEER VOOR OOK HIER DE PLEURIS UIT ZAL BREKEN, OVERHEIDINSTANTIES ZULLEN ALLEN WANKELEN DOORDAT HUN MIRROR ZICH ZAL WEERKAATSEN OPZICHZELF..

ONDANKS DE VELE BEWIJSLAST VOOR GROOTSCHALIGE FRAUDE EN OPLICHTPRAKTIJKEN WEIGERD ZOWEL DE OVERHEID ALS POLITIE ENIGE MEDEWERKING TE VERLENEN, NU REST ONS SLECHTS NOG MAAR EEN VRAAGJE..


IS DE POLITIE NOG WEL UW VRIEND OF BEHOORD OOK ZIJ TOT DE GROTE GROEP INSTANTIES DIE SLECHTS ALLEEN NOG KIJKEN WAT ER TE VERDIENEN VALT..ONGEACHT DAAD EN OF EERLIJKHEID.


BIG brother is watching you... het is maar hoe je het bekijkt....