Sunday, August 30, 2009

Zwevende steden...en vrije energie.. ( o punt..)





(Vrije energie dichterbij dan u denkt ;-); rotonde..
de grote afbeelding geeft ongeveer impressie van zwevende steden.... dit zijn voorbodes van volledige ruimte steden in het universum..)



Kunnen wij ons voorstellen dat de zwevende steden vanaf 2025 in onze atmosfeer over de aarde zweven..

Sience fiction.. onwerkelijk .. wel lieve mensen 0 punt energie is razendsnel in ontwikkeling en word op alle universiteiten in razendsnel tempo ontwikkeld nu.

Op alle fronten word gewerkt aan ontdekken van magnetische veld en het nulpunt energie gebruik kosteloos en vrij van elke vorm van ontrekken van energie dan ook.
De zwevende steden zoals ik ze benoem op de website zullen in dertienvoud in onze atmosfeer gaan zweven met de grootste reden dat de mens de komende maanden de les zal leren doordat immense grote veranderingen voor onze deur staan en onze mensheid verplicht steld nieuwe technieken in razendsnel tempo te gaan ontwikkelen.

Wereldwijd zal sprake zijn van vrije ruimte en creatie voor dier en flora welke volledige gecontroleerde vrijheid zal gaan krijgen met mogelijkheid tot ingrijpen van menselijk kunnen en kennis.

De steden zullen in onze atmosfeer gebruiken maken van nulpunt energie en door haar ronde vormen geen enkele bedreiging vormen voor wind water zowel vuur door middel van een nieuw uitgevonden doorzichtig soort glas waarvan ik de samenstelling nog niet eens kan en durf te beschrijven, in mijn visioenen word een materiaal getoond wat zowel niet brandwaar is en niet kan smelten ondanks intense hitte.

De mensheid zal enorm leren van de komende pole shift welke de komende periode voor ozne deur staat de data reeds eerder aangegeven van loskomen van onze aardas.
De zwevende steden zullen een perfecte klimaatbeheersing hebben en kunnen voorzien in vele opvang van mensen wereldwijd vanwege hun immnesse omvang.

Deze klimaatbeheersing zorgt ervoor dat insekten vrijwel uitgebannen kunnen blijven van deze steden en ook ziektebronnen zoals bacterien vrijwel geen kans krijgen door het gebruik van erg veel nieuwe materialen.

De steden zullen in zeer snel tempo ontwikkeld gaan worden na de komende herstelperiode zoals de pole shift en voorspellingen die wij gedaan hebben.
Het gebruik van 0 punt energie is zeer ver in ontwikkeling en zal straks ook toegepast worden in het gebruik van de zwevende auto. Denkt u dan hierbij dat u vanuit de zwevende auto op "safarï" kan gaan op moeder aarde en de history van deze planeet welke zeer grote veranderingen zal ondergaan doordat de tectonische platen zullen opbreken en grote continenten in miljoenen nieuwe kleine eilanden zal opdelen een einde zullen maken aan landsgrenzen en eindeloze oorlogen welke om niets gaan.

De technieken zijn reeds allang voorhanden om auto,s zwevend te maken deze zullen dan ook vanaf 2011 zichtbaar de markt opkomen met een zeer groot automerk welke als eerste de zwevende auto grootschalig in productie zal gaan nemen.

Ook bij deze ontwikkeling hebben overheden wereldwijd flink gefaald omdat de zwevende auto geen asfalt meer nodig heeft maar gestuurde leijlijnen zodat zwevend vliegverkeer ook een beetje in de hand gehouden kan worden en niet overal kriskras zwevende autos heenzweven.

Wel zal de mogelijkheid geschonken worden op "aards safari" te gaan om te kunnen rondreizen. werk zal veelal door robots worden gedaan zodat de mensheid geen zwaar werk meer zal hoeven te verrichten en een leven zal kunnen gaan leiden zoals het bedoeld is vanuit de 13e dimmensie ofwel creatie van hemel op aarde is reeds begonnen...

Voor erg veel mensen die denken dat deze berichten sience fiction zijn mag ik hen reeds teleurstellen, de aarde is aan orgaan wat aan verandering onderhevig is, dat onze mensheid zich gehuisvest heeft op plaatsen welke niet eeuwig aan ons zijn geschonken is een probleem van ons menselijk bewustzijn en ons menselijk denken.
Wij als mens zijn geboren als nomaden, we reizen graag, ontdekken graag en delen graag kennis in vorm van beeld geluid en trillingen.

De volledige mensheid zal de komende maanden op langzamen wijze bekend worden gemaakt dat de aarde slechts een plaats is die ons TIJDELIJk gegund is maar dat wij als mensheid ons op mogen werken naar hogere dimmensies in ons kunnen en ons doen de evolutie in elke levensvorm mee te mogen gaan helpen naar elke vorm van hoger bewustzijn.

ALLES werkelijk ALLEs zal plaatsvinden volgens de regelgeving en orde van het universum, achteraf zal deze mensheid beseffen dat grote veranderingen zoals aan onze aarde onderhevig zijn afhankelijk en beinvloedbaar zijn door ons menselijk denken en ons menselijk doen, enkel door het juiste samenvoegen en juiste gebruik van energie zal men tot grote ontdekkingen gaan komen ziektes natuurrampen en andere voor mensenlijke negatieve gebeurtenissen volledig uit te mogen gaan bannen.

Door het gebruik van deze nieuwe kennis zal de immense houtkap niet meer nodig zijn, rubberplantages overbodig zijn olie en gasvelden ongeroerd blijven.
Snelwegen en uitlaatstoffen van wagenparken zowel vliegtuigen zullen verleden tijd zijn en onze aarde zal de chemische stoffen die wij jarenlang hebben uitgestoten tot zich nemen en omzetten in natuurlijke waarden om zo ook het voortbestaan van de aarde voor de komende 29.000 jaar te kunnen gaan waarborgen.

Vrije energie is op vele wijzen zichtbaar in ons dagelijks leven ingeslopen zonder dat we dit beseffen zonder dit door te hebben MITS ook u allert bent gaan worden en door zal hebben dat niet de ontwikkelaar en uitvinder diegene zijn die deze ontwikkelingen tegen houden het zijn juist een zeer klein handjevol wereldleiders welke deze ontwikkelingen hebben willen tegenhouden omdat geldbelangen hoger in het vaandel stonden dan menig mensenleven...

Ik wil u met klem meedelen dat niet de hoeveelheid energie die wij gebruiken de oorzaak is van hetgeen grootscheeps komen gaat maar de mate waarop wij energie en water hebben ontnomen van deze aarde de oorzaak zijn van grote uitbraken van ziekten pandemien en het grootschalig ineenstorten van olie zowel gasbronnen en het in elkaar zakken van het midden Oosten en vele andere delen van deze aarde.

De hoeveelheid heeft er niet toegedaan, WEL de manier waarop...

Klimaatbeheersing begint bij elk mens als ons individu niet bij een overheid, elk individu kan met elke druppel water een nieuwe oceaan vormen... daarom heeft een druppel water alle middelen voorhanden de volledige evolutie weer op te kunnen bouwen met of zonder ons menszijn...

Ik geloof 100 % in overlevingskans van vrijwel onze gehele mensheid mits de technieken die nu voorhanden liggen ook daadwerkelijk NU gebruikt zullen gaan worden alleen dan kan door het gezamenlijk delen van kennis deze grootschalige veranderingen die voor onze deur staan 100 % begrepen worden en opnieuw onze lifestyle ontwikkeld worden in onze baan der evolutie in the circle of life..

Ik groet u liefdevol vanuit de hoogste dimmensies,

Re zoon van Ra