Friday, January 07, 2011

WAARSCHUWING POLE SHIFT 2010-2012


AANGEZIEN WE BIJ DE LAATSTE LAGEN VAN DE AARDE ZIJN AANGEKOMEN EN DE POLEN REEDS BEGONNEN ZIJN HUN ENERGIEVELD TE VERPLAATSEN RADEN WIJ U MET KLEM AAN DE ALTERNATIEVE MEDIA GOED IN DE GATEN TE HOUDEN.

VEEL GESETTELDE MEDIA IS HELAAS GENOODZAAKT ORDERS OP TE VOLGEN VAN HOGERHAND WAARDOOR ZIJ U NIET MOGEN VOORZIEN VAN DE JUISTE INFORMATIE OM GEEN PANIEK TE VEROORZAKEN OP AARDE.

DE POLAR SHIFT 2008-8-8002 IS EEN KEIHARD FEIT EN ZAL NIET MEER ONDERKENT KUNNEN WORDEN OOK DOOR NORMALE MEDIA.

WE ZIJN HELAAS IN DE FASE AANBELAND WARBIJ DE NIEUWSBERICHTEN DUSDANIG GROOTS ZULLEN ZIJN EN DE INFORMATIESYSTEMEN DIE ALTERNATIEF NIEUWS VERSPREIDEN ZO SNEL EN CORRECT KUNNEN PLAATSVINDEN MEDE DOOR TWITTER EN ONDER ANDERE FACEBOOK DAT GESETTELDE MEDIA ZICHZELF MEER EN MEER VOOR SCHUT ZET.

WIJ WAARSCHUWEN MET GROTE KLEM NU VOORBEREIDINGEN TE TREFFEN EN EIGEN NOODPAKKETTEN SAMEN TE STELLEN.

WAARSCHUWINGEN GELDEN VOORAL DAT OOK TIJDENS HET SHIFTEN RADIO EN TV VERKEER, ZOWEL COMPUTER EN OF COMPASGEBONDEN SYSTEMEN VOLLEDIG STIL ZULLEN KOMEN TE VALLEN WAARDOOR WAARSCHUWEN OOK DOOR OVERHEDEN NIET MEER MOGELIJK WORD GEACHT.

WIJ RADEN U MET ZEER GROTE KLEM AAN DE NIEUWSBERICHTEN ERG GOED IN DE GATEN TE HOUDEN.

WE VERWIJZEN U OOK DOOR NAAR DE DIVERSE SITES WAARAAN WIJ IN HET GEHEIM GEKOPPELD ZIJN.

DEZE DATABASE IS OPGEZET MET ZEER GROTE PRECCISSIE OM DUIDELIJK TE KUNNEN MAKEN WAAR WAT STAAT TE GEBEUREN.

WIJ RADEN DE OVERHEDEN VAN SPANJE, FRANKRIJK, ITALIE, GRIEKENLAND TURKIJE EN HET GEHELE MIDDEN OOSTEN AAN ZICH OP TE MAKEN VOOR EXTREEM GROTE EVACUATIES OMDAT DE OLIE EN GASVELDEN IN ZULLEN STORTEN EN EEN VOLLEDIG EINDE ZULLEN MAKEN AAN HET GEBIED MIDDEN OOSTEN.

ZIE WAARSCHUWINGEN WWW.GE-DI-CHRISTI-RE.COM aFRICAN FOOTPRINTS... MUSICALS SOUTH AFRICA.. NIEUWE CONTINENT AFRI EUROPA... WAARBIJ DE ZUIDELIJKE LANDEN IN EUROPA ZEER ZWAAR GETROFFEN ZULLEN WORDEN.

NOGMAALS VERWIJZEN WIJ OVERHEDEN NOG WETENSCHAPPERS DEZE WAARSCHUWINGEN IN ACHT TE NEMEN EN OVER TE GAAN TOT VOORBEREIDEN VAN EVACUATIES.

OOK GAAN WAARSCHUWINGEN UIT NAAR DE NU WARME LANDEN WAAR STRAKS POLE WINDEN OVERHEEN ZULLEN WANDELEN OMDAT DE EXTREME KOU FATAAL ZAL WORDEN VOOR VEEL MENSEN DIE HIER TOTAAL NIET OP VOORBEREID ZIJN.

DURING A WHILE VOLGENS NASA.. IS NU...

IN ALLE LIEFDE GROETEN WIJ U,

EMBASSADORION GROUP