Thursday, January 06, 2011

Pole shift 2010-2012 .... ( fok.nl) ( zie eerdere berichten hier op site met verklaringen..) pole shift in volle gang gezet..

Dode vogels en vissen wereldwijd

Wetenschappers staan voor een raadsel en speculeren er lustig op los. Op plaatsen over de hele wereld worden massaal vondsten van dode vissen en vogels gemeld. De onderzoekers lijken er nog niet in te geloven het juiste antwoord gevonden te hebben.

De eerste vondst dode vogels werd gedaan in de Amerikaanse staat Arkansas. Vlak voor de start van 2011 vielen er 5000 vogels dood uit de lucht. Lijkjes werden naar laboratoria vervoerd voor nader onderzoek. De eerste hypothese was dat de vogels mogelijk gestorven waren aan stress ten gevolge van het vuurwerk.

Een dag later werden 80.000 dode vissen aangetroffen aan de oevers van een rivier in dezelfde staat. Omdat het maar één soort vissen betrof, ging men ervan uit dat het hier om een ziekte ging. Een verband werd niet uitgesloten, maar leek niet aannemelijk. Een dag later was Louisiana aan de beurt. Er werden daar 500 dode vogels aangetroffen. De dode vogels die woensdag in Zweden waren gevonden is na onderzoek van gebleken dat ze 'plotselinge harde klappen' te verwerken hebben gekregen die hebben geleid tot interne bloedingen, zo meldt CNN. Er werden geen uiterlijke doodsoorzaken gevonden.

Dit mysterieuze fenomeen heeft zich inmiddels behoorlijk uitgebreid. In de Amerikaanse staat Maryland zijn woensdagavond twee miljoen dode vissen aangetroffen. De meest waarschijnlijke verklaring is hier dat het om te koud water gaat. Ook in Wales, Italië, Duitsland, Brazilië, Argentinië, Chili, Hong Kong, Japan, Nieuw-Zeeland en Australië zijn vondsten gemeld.

De meest maatschappelijk geaccepteerde verklaringen zijn momenteel vulkanisch as en meteorologische verschijnselen. Het is inmiddels uitgesloten dat ziekte de oorzaak was in de gevallen in de Verenigde Staten en in Zweden.

Het is uiteraard niet uit te sluiten dat er een creatievere oorzaak is. Er valt hier te denken aan wapentests door legers, buitenaardse invloeden, het omdraaien van de polen, of misschien wel de oude voorspellingen van de Maya's.