Friday, January 07, 2011

Herhaling bericht gedachtenkracht van hitler... www.reflectionmaat.blogspot.com
Omdat voor veel mensen nog niet duidelijk was hoe de gedachtenkracht werkte van hitler en de mensen om hem heen leggen we nogmaals dit bericht uit.

Doordat de mensen om hitler heen genie waren in het manipuleren van gedachtenkracht kon gebruik gemaakt worden van het onderbewustzijn van mensen.

Waar mensen niet voldoende bij stilstaan is dat ons onderbewustzijn in slechts 1/8e seconde alles oppikt wat in onze leefomgeving gebeurd of word getoond zonder dat we dit direct beseffen.

De gedachtenkracht van de mensen rondom hitler heen was zo extreem goed bedacht dat eens per dag de zon schaduw zou werpen in het gebouw wat de volkstag zou moeten zijn toendertijd.. niemand hoeft er goed bij na te denken dat al snel de link gelegd word tussen het gezicht van hitler en de zon welke de schaduw van het gezicht van hitler weergeeft.

Wie iets verder kijkt dan zijn neus lang is ziet goed dat het hier niet om een gezicht gaat maar een adelaar op een sokkel welke de vleugels heeft gespreid en een schrikwekkend deel laat "zie"n" zonder dat mensen dit direct door hebben.

Doordat een aantal uren per dag de zon op de juiste manier in het gebouw zou schijnen zou het gezicht van hitler alleen zichtbaar worden tijdens de lezingen of speaches.. zo kon zonder dat miljoenen mensen dit direct door hadden hun denkvermogen dusdanig gemanipuleer worden zodat veel mensen zonder enige poespas de persoon zouden volgen welke afgebeeld stond zonder dat de mensen dit direct door hebben gehad.

De gedachtenkracht van mensen is dusdanig sterk dat het onderbewuste van ons mens zijnde ALLES oppikt ook wat we niet direct onder ogen zullen komen, zodra men bijvoorbeeld over een snelweg rijd en een bilboard langs de snelweg staat en je er niet direct naar kijkt, ook dan pikt je onderbewuste dit direct op en blijft de gedachten terug roepen naar dat bilboard zonder dat we hier voldoende bij stil staan.

Dit is ook voor mij de grootste redenen niet een voorstander te zijn van reclames langs snelwegen omdat toch 100 % een feit aanwezig is dat mensen afgeleid kunnen worden van de snelweg en hun rijgedrag zonder dat ze dit direct door hebben.

Ik hoop dat na dit bericht de boodschap wel duidelijk is voor erg veel mensen dat gedachtenkracht veel gevaarlijke kan zijn als hier misbruik van word gemaakt en elk lerend mens op onze scholen zou hiervan bewust gemaakt moeten worden om herhalingen van geschiedenis te voorkomen.

Vriendelijke groet,

Rene van den Brink

zie ook : www.ge-di-christi-re.com gedachtenkracht...