Monday, January 03, 2011

Coderingen van Ra.. exacte beschrijving zonpassage...www.ge-di-christi-re.com

Zoals afbeelding al weergeeft lag het antwoord dichter bij onze voeten dan we dachten.

Het oog van ra in velen ogen gezien is vrijwel zeker de baan van de zon die ze zal maken tijdens het shiften. de baan die dit jaar al is waargenomen geeft al een overduidelijke verandering weer in het patroon wat normaal de zon en maan opvolgen tijdens zomer en winterwende,s

Ik hoop nogmaals dat overheden tijdig stappen gaan ondernemen mensen in NU warme landen te voorzien van warme kleding omdat het wandelen van de polen voor veel plaatsen op aarde gevaarlijke gevolgen zal kunnen hebben omdat die plaatsen niet voorbereid zijn op kou of andersom tijdens de aankomende zomer extreme hitte waarbij vele doden zullen vallen.

Tijdens het shiften zal de zon verder van de aarde af komen te staan en zullen zonnevlammen de aarde een zetje kunnen geven.

We kunnen dus spreken van een stukje veiligheid wat de zon ( en maan) van nature inbouwt om leven mogelijk te houden tijdens het shiften.
Zou de zon erg dichtbij de aarde komen en dan een shift maken dan zou zeker de helft van de aarde verbranden, nu is dat echter niet het geval en zullen slechts een aantal delen extreem heet worden.

Ik hoop dat wetenschappers hierop in zullen duiken en de waarschuwingen serieus zullen nemen.

Het "wandelen van de polen" zoals wij dit benoemen zal voor veel landen zeer grote problemen zorgen, Australie zal te maken krijgen met grote voorbereidingen straks een nieuw pole gebied toe te laten. Hiervoor is extreem veel water nodig...

De rotatie zal vrijwel zeker rondom de 5 a 6 dagen liggen met vrijwel totale uitval van techniek compas of computergebonden systemen ( ook satteliet) rotatie zal zoals eerder gezegd linksom plaatsvinden gedurende een periode reeds eerder vermeld waarbij sprake is van de problemen vermeld bij het millenium 2000.

Tevens zal de combinatie van natuurrampen en herstelprocedures voor het nieuwe land en de nieuwe oceanen in werking treden en in zeer korte tijd verwezenlijkt worden.Liefdevolle groet,

Rene van den Brink