Tuesday, December 28, 2010

Wandelen polen ...
Dat veel mensen niet geloven dat de polen gewisseld zijn is logisch, niets maar dan ook niets in de volledige media wijst ons erop dat de polen begonnen zijn te wisselen. Integendeel daarvan is echter waar en zal zorgdragen voor extreme situaties wereldwijd waarbij veel doden gaan vallen de komende maanden.

De wisseling van de polen zal te maken hebben met het wandelen daarvan en zal zorgdragen voor veel doden tijdens dit wandelen van de polen over onze aarde. Dit betekend dat koude luchtstromingen in gebieden kunnen komen waar normaal nooit sprake zou zijn van extreme kou of tegenovergesteld enorme hitte.

Ik HOOP dat veel mensen waaronder de overheden beseffen hoe extreem gevaarlijk een pole shift zal zijn als men inziet hoe snel en hoe intens groot de impact is van het shiften van de stromingen van in en rondom onze aarde.

De temperatuurswisselingen afgelopen weken en maanden geven een overduidelijke VERSCHUIVING weer van luchtstromingen en vooral geven een overduidelijke OPSPLITSING weer van de normaal koude gebieden in het poolgebied wat nu opgewarmd is.

Ook op deze weergaven ziet men een overduidelijke opsplitsing gaande van de polen en een groter wordende zuidpool welke tevens zal wandelen 360- 370 graden met afwijking van 10 %.

Waarschuwing is voor alle overheden nogmaals deze informatie zeer serieus te nemen. !

Waar haalt u het lef in uw donder vandaan vele miljarden mensen het leven te bepalen en zelfs te ontnemen omtrent wat komen gaat.

U bent gewaarschuwd!

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink