Sunday, December 26, 2010

Nasa opnieuw onder "vuur" omtrent achterhouden waarheid buitenaards leven... ( niburu/ Moonrising)


Moon Rising: NASA loog over alles ( zie ook eerdere berichtgevingen www.the-embassadorion.blogspot.com of www.reflectionmaat.blogspot.com omtrent manipuleren foto,s Nasa...)

In 1994 werden er 1,8 miljoen foto's gemaakt van de maan tijdens de 'Clementine missie'. Verschillende variaties werden geschoten, inclusief volledige kleurenfoto's. Op de hoes van de DVD is een van de honderden foto's te zien die u worden gepresenteerd in de film. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de mens dat de maan in zijn volledige natuurlijke kleuren wordt geopenbaard.

Los gezien van het feit of we naar de maan geweest zijn of niet... we zijn er zonder twijfel geland. Deze film gaat over wat er op ons stond te wachten toen we er aankwamen en de leugens die in gang zijn gezet om wat werd gevonden, te verdoezelen.

De onderzoekers die in deze film aan het woord komen, vertellen over de feiten die voor meer dan veertig jaar voor u verborgen bleven. Deze feiten zullen u verrassen en tegelijkertijd shockeren. U zult zichzelf afvragen waarom deze leugens zo lang aan ons zijn voorgeschoteld.

De antwoorden op deze vragen tonen aan dat we niet als gelijken worden behandeld door degenen die aan de touwtjes trekken in deze 'grootste ontdekking ooit ontkend'.

Het verbergen van het bewijs dat er beschavingen kunnen zijn geweest op de maan, of zelfs nog ongelooflijker, de mogelijkheid dat zij er nog steeds zijn, doet vragen opwekken over waarom wij daarover in het duister zijn gehouden. De grootste beschimping is dat ons wijs werd gemaakt dat de maan een grijze, kleurloze rots is. Daarentegen lijkt de maan meer op een kleine planeet die wemelt van het leven en structuren van het soort dat je, tot nu toe, nooit eerder hebt gezien. Het lijkt er in elk geval sterk op dat de Maan bewoond werd in 1994, toen deze foto's zijn genomen.

Op de DVD hoes ziet u rechts bovenaan een helder zilver-blauw gekleurde schijf met een lichtgroene koepel in het midden. In vergelijking met het terrein eronder, komt het niet overeen met de hoek van de oppervlakte. Het object zweeft er boven, op zijn kant. De andere schijf, aan de onderkant, is correct gepositioneerd op het maanoppervlak en verlicht de directe omgeving.

"We logen over alles" - BellComm/NASA Insider