Sunday, October 10, 2010

10-10-2010 het openen van UW bewustworden...


10e van de 10e van de 10e... de magische datum is bereikt en zal de wereld openstellen voor buitenaards contact.

Vanaf heden is het geheim van de heilige graal vrijgegeven en zal aan iedereen het aanbod worden gedaan zich open te mogen gaan stellen voor het ontvangen van licht nieuw geluid en nieuwe trillingen verhoogd tot het vijfde en zesde dimensionale niveau.

De doorbraak die zal plaatsvinden in alle tijdsbestekken en alle dimmensionale bevindingen zullen tot in elke uithoek van de aarde voelbaar en zichtbaar worden. Wereldwijd zullen lichtwaarnemingen en vormen van duisternis worden waargenomen welke nog nooit zijn beschreven en of over zijn verteld.

Het licht van de nieuwe vijfde zonspassage zal spoedig aanbreken en zal voor veel mensen nieuwe inzichten schenken in geloof religie en vooral de vrije wil te zien geloven en vast te gaan houden zodat niemand hier op aard meer de macht op zichzelf mag toeeigenen zich als een god te gedragen of te gedogen.

God zijn is niet in een persoonsuitlating te denken omdat God zijn samenstelling van energie betekend waarbij de hoeveelheid van energie zal bepalen hoe groot of hoeveel de bepaling van dit goddelijke inhoud en is.


De 10e van de 10e van de 10e is een magische datum waarbij Engelen zullen neerdalen op de aarde en velen zullen voelen dat de tijd aangebroken is zich los te maken van deze tijd en zich klaar te gaan maken voor vernieuwing.

De trillingen van uw aarde zijn en worden nog verder opgevoerd zodat het uiteindelijke plan de wedergeboorte te gaan laten plaatsvinden tot uitvoer zal kunnen worden gebracht.

De films die we hebben mogen maken in het diepste van het innerlijk zijn het hier nu en het verleden zullen deze mensheid tot een hoger niveau mogen gaan brengen. Het openzetten van het bewustzijn om de heilige graal te kunnen en WILLEN zien vergt voor veel mensen enige inzicht en zullen zorgen dat een ieder van ons zich gaan bewustworden van het God in ONS zelf zoeken Zijn en willen opvolgen.

HET bewustzijn I see YOU zit binnen in JOUZElf als persoon als ik zijn en als JOU heilige graal, Het openen van dit bewustzijn zal voor velen met ons gelijkwaardigheid brengen in liefde voorspoed, vrede en vooral vrijheid in alle geloven religies en wilskrachten.

Het bundelen van de energie en het sturen van Oneindige onvoorwaardelijke liefde ( Amo Vincit Omnia Omnio..) zal uiteindelijk de betekenis van het vergeven betekenen ook aan hen die niet hebben willen geloven dat wij ALLEN deel uitmaken van de grote bomen waarin wij gecreerd zijn in de vorm van energie, ontladingen en het willen delen daarvan.

10 10 2010 zal de data zijn die voor velen in het geheugen zal worden gezet als de datum van het uiteindelijke zien, willen geloven en horend luisteren.


we mochten veel van boven uit voor u doen en bewerkstelligen zonder dat dit "zichtbaar" was in de bestaande geest, het optillen van het bewustzijn was hiervoor nodig om slechts DIE deur van de geest voor u te openen te laten zien dat alles daar was zoals het moest zijn dat alles daar was zoals het boven bepaald had en dat alles daar was omdat de tijd waarin dit alles gecreerd is alles is bestaande in het nu zijn.

DE tijd is vandaag aangebroken dat iedereen zal mogen gaan inzien dat het goede het donkere is en het lichte het kwade was maar nu sinds vandaag de 10e van de 10e 2010 vrede hebben gesloten in het heden verleden en enkel nog in de toekomst op UW aarde.

Alles boven ons is alles al in vrede alles beneden ons is alles al in vrede nu rest nog enkel uw aarde u als mens zijnde dit bewustzijn verder open te stellen en te mogen zien dat het goddelijke diep in ue zelf zit in het eigen ik willen zijn.

Het SAMEN denken het SAMEN willen creeren en het SAMEN willen zijn in het hier en Nu zullen spoedig voor alle mensen de wetenschap te mogen zijn niet langer deel uit te willen maken van het verleden nooit vergetende dat het verleden ons heeft gemaakt zoals we willen en behoren te zijn.

Om een van de mensen te zijn die weten dat ze behoren tot de grote boom van het leven is slechts het bewustzijn open zetten zodat ook jij zal kunnen gaan geloven in de heilige graal van het jou eigen ik zijn en het ons zijn..

Leren zien en kijken kan iedereen het is slechts het willen openen van het bewustzijn van jou ik zijn.. in het hier en nu...

De strategie te overleven is het samen een te zijn en het samen creeren van dat een zijn..in massa.. een taal een vorm te willen geven, daarom hadden "groteren" in het verleden de "macht" van de kennis maar niet de kennis van de macht te overleven..

Samen denken doet overleven, samen zien doet overleven, samen doen doet overleven samen denken doet wonderen verichten en de allermooiste creaties vormgeven vanuit uw dromen en het samen een willen zijn..

De kracht van de evolutie is het samen een willen zijn en het samen vorm willen geven aan elkaar...

Samen wetende dat een druppel nog geen oceaan kan maken, dat vele druppels nodig zijn de oceaan vorm te geven en dat een cel geen boom kan creeren maar vele cellen wel dat uiteindelijke doel zal kunnen behalen..

10 is novae ofwel de nieuwe ster... 1-0.....

Liefdevolle groet

Rene van den Brink

Veenendaal Nederland