Saturday, May 22, 2010

KHAOS... ( Griekse mythologie voor leegte..)




Chaos


Chaos (Grieks Χαος, Khaos betekent 'leegte')


De leegte die men dit moment voelt is de grote voorbode van de grote chaos die wereldwijd in is geslagen. mensen worden met de rug tegen de muur geworpen overduidelijke keuzen te maken voor grote veranderingen in ons leven en onze leefomgeving en aardse systemen.

Niet lang meer na dit schrijven zal de totale chaos uitbreken wereldwijd. Ook Nederland zal deze dans niet meer ontspringen omdat de overheidssystemen bij lange na niet naar behoren functioneren en de gewone burger de grote fouten moet gaan herstellen van overheden die niet door hebben gehad wat onder onze voeten plaatsvind.

De chaos die uit is gebroken wereldwijd zal als lopend vuurtje over onze aarde zich voortmaken en zal alle systemen loskoppelen van wat maar enig systeem inhield. Mensen voelen zich eenzaam machteloos en vooral in de steek gelaten door met name overheden die niet aan de zijde van de burger stonden. Wereldwijd zal de chaos voelbaar worden doordat openbare systemen nu volledig uit zullen vallen ( zie bronnen inmiddels rtl.. Vs 1 op de drie lantaarnpalen gaan uit musea gaan sluiten etc. etc..)

Wereldwijd kan en mag ik niets anders meer meedelen dat het einde aan is gebroken van systemen waarin de wetten van Ma at totaal niet op waren gevold en nu zullen zorgen voor VOLLEDIGE uitval in stilte en chaos.

wereldwijd worden voorbereidingen getroffen de chaos op te vangen en alle mensen te mogen gaan begeleiden naar deze laatste tijdsfase om de nieuwe tijdsfase in te mogen luiden.

De tijdsfase die over elkaar heen loopt in de vorm van Kelk en blad zal overduidelijk dit keer sporen achterlaten alle generaties na ons niet meer de wens toe te eigen die systemen te ontwikkelen die onze huidige generaties hebben ontwikkeld.

geen fout zal doch fout zijn als men de wetten van Ma at zal opvolgen en tot uitvoer zal brengen,

Uw aardkost zal nu openbreken en zich gaan opdelen in de nieuwe coordinaties en de nieuwe beloofde eilanden zonder grenzen door mens bepaald zonder oorlogen door mens gecreerd zonder belastingsystemen door de mens bedacht, natuurlijke grenzen zijn bereikt en moeder aarde zal de wetten der Ma at nu tot uitvoer gaan brengen, het is tijd.... Ik ben niet bang niet gevreesd omdat ik WEET dat mijn ziel gewaarborgd is..

De mens zal nu wereldwijd in verdiging schieten doordat systemen oneerlijk in elkaar zijn gezet en vooral aan daderskant zijde zijn toegedeeld. Dit energieveld zal omgekeerd worden in volledige proppossies de laffaards die dit op hun geweten hebben gevoelloos om te gaan met mens en dier zullen volledig tot gerecht worden geroepen in alle deelstaten en alle werelddelen ongeacht status religie en of huidskleur.

Wees gewaarschuwd dat de systemen nu op omslaan staan...

Alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen uw wedergeboorte in werking te laten treden. Ik heb mogen doen wat in mijn kunnen ligt u van de informatie te voorzien volgens de wetten der Ma at, ofwel heqat het is jammerlijk te noemen dat Ro mijn wederhelft niet heeft kunnen doen wat mogelijk was geacht voor hem.


Angst voor de dood zal u ontnomen worden doordat ook de grote systemen zoals Nasa niet langer de waarheid achterwege kunnen laten..


De chaos zal zich aankondigen...

Liefdevolle groet,


Rene van de Brink