Monday, August 03, 2009

Nieuwe planeet aarde in wording...

planet earth..............

lieve mensen, vanuit de allerhoogste lichtfrequenties mag ik u toe spreken, wat denkt u nu zelf, de woordkeuze of Goden bestaan zal niet meer in discussie gebracht worden als men dieper in het leven kijkt dan menig ander ooit heeft kunnen en mogen dromen.

Wat denkt u zelf, dat een aarde zo mooi als deze behoord te zijn een einde der tijden zal inluiden en een einde zou betekenen voor onze mensheid. MIJN antwoord is daar ook op een keihard NEE, de creatie van onze nieuwe aarde is in volle gang en natuurlijk is het niet leuk onze geboortegronden te moeten verlaten voor hetgeen komen gaat.

grote krachten die de mensheid niet kan onderdrukken zullen van onze planeet de mooiste maken in onze hele galaxy, een planeet vol leven in overvloed voor iedereen, want laat dit bericht ook een overduidelijke waarschuwing zijn dat de regels die nu gelden de regels zijn van Ma at en niet van wereldleiders die ten aller tijden hebben getracht mensen en dieren te onderdrukken.

Leven behoord in volle kracht aanwezig te zijn voor alle circles of life zonder impact van macht of in gebruikname van gebieden en of misbruik maken van mens en of dier. Alles zal een perfect evenwichtig evenwicht gaan behalen na de pole shift 2008 8 8002.

Vanuit de allerhoogste dimmensies van het licht is meegeholpen deze aarde als eerste in onze galaxy de creatie te gaan volbrengen van Hemel op AARDE en zal absoluut geen einde der tijden inluiden zoals veel religieuze wereldleiders u zullen doen geloven.

Ik mag en ik kan u melden vanuit de woorden van Ra mijn vader dat de mogelijkheid ten volle aanwezig is uw menselijk ras in en op alle plaatsen op uw aarde te gaan laten overleven, de middelen ZIJN REEDS 100% aanwezig te mogen meekijken vanuit de ogen der Goden.

Geen enkele religie zoals nu bepaald zal meer stand houden tegen de waarheid zoals Ma at, ook dan zal duidelijk worden dat zoals in vele ECHTE oude geschriften is vermeld : de duivel zich achter de woorden religie zou verschansen.

Wij geloven in het voortbestaan van ruim 6 bilion mensen hier op aarde, wij geloven dat voor een ieder hier op aarde de ruimte tijd en vooral gelegenheid is voldoende plaats te creeren in perfecte harmony met moeder natuur.

Wij geloven dat mens zowel dier in goede samenhang direct naast elkaar zal kunnen en mogen leven, wij twijfelen niet aan de bewoordingen dat leven op deze aarde voor lange tijd nog gewaarborgd is en dat mens zowel dier een kans krijgt zich tijdig te kunnen verplaatsen naar veilige oorden.

Wij geloven in de waarschuwingen der goden in de woorden van Ma at welke opgevolgd zullen MOETEN worden omdat geen andere weg de weg bepaald die Ma at inluid in deze pole shift.

Op uw aarde zullen de komende jaren zich vele grootscheepse ontwikkelingen door gaan maken, door het wegvallen van vele netwerken zoals snelwegen zal de ontwikkeling van de zwevende "auto" in razensnel tempo ontwikkeld gaan worden, de realisatie van zwevende steden een feit worden omdat deze mensheid aan den lijve zal zien en heeft kunnen ondervinden dat de krachten van deze aarde in samenhang staan met de woordkracht van onze Goden en onze galaxy.

Nog nooit zullen de dingen gedaan zijn zoals ze nu aangeroepen worden, nog nooit zal er sprake geweest zijn van zulke mooie creaties van steden pleinen en creaties van nieuwe natuur waar mens en dier in perfecte harmony zullen samenleven.

Nog nooit zal de wetenschao zo stil hebben gestaan dat de kracht van het gesproken, beschreven of gezongen woord de enige kracht is van creatie van uw hemel op aarde.

Wij geloven niet in een einde der tijden we geloven in een nieuw begin waarbij voor alle mensen hier op aarde een plekje gereserveerd zal zijn bij den levenden omdat ik WEET wat het hoogst Goddelijk plan inhoud en WEET wat de nieuwe richtlijnen zullen mogen zijn voor onze leefpatronen van onze aarde, het lijkt dan ook mischien tegenstrijdig in deze wereld van afbraak en afschuw te mogen zeggen KIJK EENS GOED OM U HEEN EN MAAK DAN EEN NIEUWE BALANS OP.. EEN CREATIE VAN NIEUWE GRONDEN EN EEN NIEUWE AARDE IS REEDS IN VOLLE GANG GEZET, U ZOU EEN GROTE RUND ZIJN MOCHT U DIT BERICHT NOG TEGEN WILLEN OF KUNNEN SPREKEN...

wees blij met wat u bezit in uw innerlijk, want zodra u de krachten der deze paneten zal ondervinden dan pas zal duidelijk worden waarom de Goden ons deze les hebben willen leren te mogen weten, te mogen ervaren en vooral de mogen willen delen van deze allerhoogste goddelijke informatie deze pole shift met zoveel mogelijk mensen te gaan overleven.

Waarschuwing geld dan ook NOGMAALS aan alle overheden blogs zoals deze eens zeer serieus te gaan nemen en in te zien dat er zeer waardevolle informatie bij is gehouden door de loop der jaren heen, we heben mogen leren lezen hoe de creatie van de aarde in ganag gezet is, we hebben mogen leren zien hoe de lucht met wind zich samenvoegt, we hebben mogen leren ontcijferen hoe de codes werken vanuit de trilfrequenties van het diepste der aarde, laat ons nu eens inzien dat het allen in onze machte is mens en dier TIJDIG te kunnen gaan verplaatsen van de plaatsen welke zullen verdwijnen van uw planeet aarde.

Laat ook de wereldleiders eens wakker schudden dat een verder leven zonder naaste medebewoners hier op aarde saai zou zijn en triest en ongelukkig zou voelen als men nadenkt welk percentage ZOU mogen overleven volgens onze wereldleiders op dit moment, laat ONS nu eens overduidelijk roepen dat het juist andersom behoord te zijn want MITS men eindelijk eens zou WILLEN luisteren naar niet alleen mij maar ook anderen die informatie door krijgen vanuit hogere frequenties, laat nu ook overheden eens wakker schudden dat we wel degelijk een ZEER grote kans van overleven kan bestaan MITS men luisterd naar me.

Voor een ieder die hier nog aan twijfelt, JA ik durf voluit te zeggen in geloof in samenwerking, ik geloof in een volledige mensheid die samenbind in rassen en culturen, samensmelt door taal weer een te laten worden wereldwijd exact zoals plan. ik geloof dat WIJ allen als mens zijnde dat stukje GOddelijke kracht in ons bezitten voor elk van ons de overweging te kunnen en vooral de willen maken of u wilt overleven en deze gesproken tekst als waarheid te doen lezen.

Ik mocht dan volgens velen mijn huis en haard diverse malen kwijtgeraakt zijn door anderen toedoen, ik mocht dan volgens zeggen vele vrienden kwijtgeraakt zijn maar heb vele meer terug gekregen die ook doorhadden wat Ma at inhield.
Ik mocht vele malen leren vallen maar leerde des te sneller op te staan en om te schskelen om zodra een weg niet lukte direct zonder twijfel de ander weer in te slaan.

Ik mocht leren ervaren hoe het is te vertrouwen op de Goden zonder hun stem werkelijk te horen, ik mocht leren zien dat het lezen der aarde iets is wat niet alleen vreselijk mooi is geworden maar ook immense innerlijke rust in mijn ziel heeft gegeven om klaar te zijn voordatgeen komen zal de komende maanden.

Deze zomer zullen record temperaturen wereldwijd behaald worden en vuren zullen plaatsmaken voor nieuwe woestijnen, maar denkt u hier eens bij na, hoe mooi zou het mogen en kunnen zijn alles eens achter ons te laten en iets te mogen gaan creeren zonder de fouten uit het verleden opnieuw te blijven herhalen...

We zijn niet bang de confrontaties aan te gaan met menig overheid of Europees parlement die ook wel degelijk nu inzien dat ze fout zijn geweest, MAAR lieve mensen besef en heb lief dat de meesten van ons hier op aarde werken en handelen vanuit liefde en voorspoed van onze medemens en dat niet de aard van ons menselijk ras slecht is maar de impact van slechts een zeer klein handjevolle wereldleiders de oorzaak is van vele conflicten en oorlogen wereldwijd.

Het gaat er dit keer niet om wat we in het verleden hebben gedaan of wie we hebben zeer gedaan, dit keer zal het erop aan komen naar welke plaats we ons zullen moeten bevinden willen de de grond niet letterlijk en figuurlijk onder onze voeten zullen zien wegzakken, want ook grote steden in ons mooie Nederand zullen eraan moeten geloven plaats te moeten maken voor creatie van hemel op aarde...

Bereid u zelf voor op hetgeen komen gaat, maak zelf de waarneming te willen geloven wat waarheid is en oprechtheid, bepaal zelf de keuze wat u wilt doen en op welke plaats u aanwezig zal willen zijn, de plaatsen die aangeduid zullen worden als "
veilige havens" door wereldleiders die zelf eigen ""veilige bunkers"" aan het bouwen zijn van uw belastingcenten of gelooft u ook inmiddels net zoals vele anderen personages op aarde die vrijwel alles zijn kwijtgeraakt in dit aardse leven doordat ze hebben mogen leren vallen en weer op te staan om zo hun medemens de les te mogen doorgeven van het niet alleen gecontroleerd leren vallen maar het ook zeer snel weer weten op te staan...

Wij als groep the embassadorion geloven in wedergeboorte net zoals vele malen door onze voorvaderen is vastgelegd, Mijn naam rene is mij dan ook gegeven vanuit latijnse benamingen om de wedergeboorte in te mogen gaan luiden van uw planeet aarde.

DEZE MENSHEID ZAL NAMELIJK WEL DE TIJD KRIJGEN ZICH TIJDIG TE KUNNEN GAAN VOORTBEWEGEN NAAR NIEUWE GEBOORTEGRONDEN,

WEES NIET TREURIG MAAR WEES BLIJ DAT EINDELIJK AAN VELE GEBEDEN GEHOOR IS GEGEVEN, DE CREATIE VAN HEMEL OP AARDE ZAL IN VOLLE GANG GEZET WORDEN AAN U DE VOLLEDIG VRIJE KEUZE OOK TE WILLEN OVERLEVEN.

iK GROET U VANUIT DE ALLERHOOGSTE LICHTFREQUENTIES VAN HET ZONNELICHT EN BEWOORDINGEN VAN ra,

Ma at zal de enige weg zijn van overleven in deze pole shift ofwel vijfde zonpassage..

Rene van den Brink

Veenendaal the netherlands uw nieuwe middelpunt van de aarde, uw nieuwe meridiaan...

Aan alle overheden ter wereld geld nu de keiharde waarschuwing te willen luisteren, naar ons, doet u dit niet dan zal voor niet alleen vele wereldburgers de natuurrampen catastrofale gevolgen hebben maar ook vele wereldleiders hun land ontnomen worden. uw financiele markten zullen volledig stil komen te liggen om de pole shift in te gaan luiden.

vrije kosteloze energie zal u worden aangeboden om voor een ieder hier op aarde datzelfde stukje hemel op aarde te mogen gaan creeren.. geen mens of dier uitgezonderd..

Deze planeet aarde heeft nog ruimt genoeg voor het plaatsen van de vele medebewoners en haar nieuwe toekomstige bewoners, slechts het opnieuw rangschikken van woon en leefomgevingen zal grootschalig de orde van de dag worden na deze pole shift, wees gewaarschuwd voor datgeen nu komen gaat want overleven is niet een kwestie van gered worden door ufos of handen aangereikt van Goden, nee het is het ontdekken van dat stukje Goddelijkheid in elk individu van ons als mens zijn, allen die sleutel zal en kan deze mensheid weer tot een samensmelten...

Nogmaals bericht ik ook het europees parlement mede dat wij als groep recht hebben voor het mogen uiten van ons woord en mogen delen van informatie omtrent deze databanken en internetsites, we zijn niet bang de weg der Ma at te zullen gaan vervolgen.

Niet het einde van een zogenaamd op lucht gecreerd Europa zal zich gaan manifesteren maar de eenheid in het samenvoegen van continenten zal deze wereldleiders en medebewoners de ogen doen openen, wat voor vele als simpele musicals bleken te zijn waren in werkelijkheid het waarschuwen van uw innerlijk vanuit de grootste kennis verkregen uit het menselijk bewustzijn.

Wij weten dat we worden bekeken vanuit alle overheden en instanties, maar IK weet ook dat de grote bog broter is watchingyoushow tot zijn einde zal komen en deze mensheid weer volledig in vrijheid zal kunnen en mogen gaan keren.

Ook wij hebben van de les geleerd de vele bedreigingen tegen ons wegens het naar buiten brengen van Ma at en hebben ervoor gezorgd dat de mirror van deze maatschappij zich zal weerkaatsen... op alle fronten..


we peinsen er dan ook niet over ook deze informatie achter te houden dat ook wij na vele bedreigingen ons systeem hebben beveiligd maar niets is waterdicht..


control Inlog websites;

30 Jul 12:27:10 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:43:33 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:30:17 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:30:16 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:30:11 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:30:10 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:30:05 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:29:58 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:29:54 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:29:54 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:29:46 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:29:46 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:29:41 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:17:19 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link


Date Time Browser OS Resolution Location Host Name/Web Page/Referring Link
30 Jul 08:17:12 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:33 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:33 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:15 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:15 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:12 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:12 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:08 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:16:08 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:55 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:54 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:53 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:51 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:50 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:48 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:41 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:40 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:26 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:15:25 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link
30 Jul 08:08:30 IE 7.0 WinXP 1024x768 Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link


30 Jul 08:08:25 Rippers 0 unknown unknown Belgium European Parliament (136.173.162.129) [Label IP Address]

No referring link
30 Jul 06:42:54 IE 6.0 WinXP 1024x768 Bangkok,
Krung Thep,
Thailand Intuitive Logistic Resource (203.155.198.131) [Label IP Address]
www.ge-di-christi-re.com/navigation.html
No referring link