Sunday, August 09, 2009

Groot deel van Nederland gaat "koppie onder".. ( www.ge-di-christi-re.com)

Kort bericht waarom Nederland gedeelte onder water zal komen te staan.

Als de wisseling van polen in dit tempo doorgaat zal het niet meer jaren duren voordat de westzijde van Nederland onder water zal komen te staan maar is het slechts kwestie van maanden.

Door de zeer snelle opwarming van temperatuur IN VERSCHILLENDE regios zal sprake zijn van versneld verhogen van het zeeniveau omdat ook water bij hogere temperauren uitzet.

Juist op andere plaatsen welke kouder zullen worden zal sprake zijn van verlagen van het zeeniveau met ook alle consequenties voor dien.
Zeewieren zullen op vele plaatsen wereldwijd zeer giftige dampen uit stoten welke voor mens dier zeer dodelijk zullen kunnen zijn.

Met name de opwarming in de regio Nederland zal op vele plaatsen voor extreme toestanden gaan zorgen omdat het tempo waarin deze opwarming plaats zal vinden vele malen sneller zal zijn dan de wetenschap trachte te denken.


Met name de opwarming van de oude polen zullen voor grote problemen gaan zorgen, de gebieden die tot grote risico gebieden aangewezen zullen zijn zijn; Zeeland en grote delen Belgie, Noord en zuidelijk Holland ( op wat " eilanden" na) Friesland Groningen zal zwaar getroffen worden tevens door inklappen gas zowel olievelden in de regio.s.


Ik persoonlijk denk dat met name de Nederlandse overheid eens moet gaan stoppen met mensen gek te verklaren die dit soort dingen aan ziet komen, ik denk meer in het vormen van grootschalige oplossingen zoals grootschalig zand opspuiten voor de Nederlandse kusten om zo een meer natuurlijke baken te krijgen voor wassend zeewater.

In het tempo waarin de Nederlandse regering op dit moment handeld lopen meer dan drie kwart van alleen de Nederlanders al grote kans te verdrinken tijdens deze pole shift welke NIEt meer ontkend kan worden.

Ik denk dat wel overduidelijk is dat de ene ramp zich aanmeld na de andere. de songs vanuit Zuid Afrika zouden mischien wel eens zeer serieus bekeken moeten worden.

Met name Nederland zou met grote spoed moeten kijken naar het terugcreeren van haar grachten in perfecte samenhang met eb en vloed en overvloedige neerslag in de komende maanden. Met name parkeerkelders zullen zeer grote problemen ondervinden wereldwijd omdat deze vaak niet beveiligd zijn tegen overvloedige regenval en dan zullen zorgen voor electrocutie van mensen die op dat moment aanwezig zijn in onder andere parkeerkelders.

Wereldwijd worden al meldingen gemaakt van dit soort ongevallen, maar doordat ze niet aan klimaat verbonden worden word dit nog niet als gevaar erkend.


Vriendelijke groet,

Rene van den Brink