Tuesday, August 11, 2009

Grote chaos in Taiwan en China na Tyfoons

In grote delen van China Taiwan Fillipijnen en andere aangrenzende landen is de noodtoestand uitgeroepen.

Er is sprake van grote chaos, hulpverleners kunnen niet ter plaatse komen omdat alleen helikopters de zeer zwaar getroffen gebieden kunnen bereiken.

Alleen al in China word melding gemaakt van ruim 6.000 ingestorte gebouwen, de ingestorte huizen is nog geen melding van binnen gekomen.

Mensen zijn op veel plaatsen in paniek geraakt omdat ook overheden niet weten waar ze beginnen moeten de enorme ravages die de verschillende Tyfoons aangericht hebben op te ruimen.

veel slachtoffers liggen nog onder dikke lagen modder waardoor het dodental niet eens geschat zal kunnen worden.

De immense regenval heeft voor enorme problemen gezorgd in een zeer groot deel van Azie, de ruim 250 cm water die in zeer korte tijd gevallen is mag zeer tot zeer extreem genoemd worden.

Wij hopen dan ook dat NOGMAALS de overheden ONZE waarschuwingen zeer tot zeer serieus gaan nemen omdat de voorspellingen die met name door ons gedaan zijn vanaf 2005 tot in detail aan het uitkomen zijn.

Op dit moment zal sprake zijn van nieuwe vorming van nieuwe superstorm fronten welke ook voor Europa wederom grote problemen zal gaan veroorzaken.

Met name de berggebieden en de lage landen zullen te maken gaan krijgen met extreem onweer en extreme hoeveelheden neerslag.

NOGMAALS WAARSCHUWING VOOR ALLE OVERHEDEN WERELDWIJD. MAAKT U GEBRUIK VAN DE GEDANE VOORSPELLINGEN OP ONZE SITES EN ZORGT U DAT MENSEN IN VEILIGHEID WORDEN GESTELD OP DE REEDS EERDER AANGEGEVEN GEBIEDEN.

DE VOORSPELDE TSUNAMI,S ZULLEN GROTE GEBIEDEN VAN DE KUSTEN VAN AZIE TREFFEN DELEN VAN DE VS KUSTEN EN JAPAN ZAL NOG ZWAARDERE AARDBEVINGEN TE VERWERKEN KRIJGEN.

wIJ ROEPEN U MET KLEM OP NIET NAAR DEZE GEBIEDEN AF TE REIZEN.

WAARSCHUWING VOOR ZUIDELIJK EUROPA GELD ZOALS REEDS EERDER GEGEVEN, EVACUATIE VAN DE LANDEN SPANJE, TURKIJE GRIEKENLAND EN ITALIE GELDEN DE ALLERHOOGSTE WAARSCHUWINGSFASES DIE WIJ KUNNEN AANGEVEN.

VANUIT RA KRIJG IK DOOR DAT NOGMAALS DE MENSHEID DE TIJD KRIJGT WAARSCHUWINGEN ZEER SERIEUS TE NEMEN DIE VANUIT BOVEN GEDAAN ZIJN.

WERELDWIJD MOET MEN ZICH VOOR GAAN BEREIDEN OP DE EERSTE FASE VAN POLE SHIFT 2008 8 8002 HET HERSTELLEN VAN DE AARDE IS OP ALLE FRONTEN BEGONNEN.

rA GEEFT MIJ OVERDUIDELIJK AAN DAT DEZE MENSHEID WEL DEGELIJK TE KANS KRIJG ZICH TE VERPLAATSEN EN ZICH VOOR TE BEREIDEN, ECHTER IS DIT U ALLEN DE VRIJE KEUS...

VRIENDELIJKE GROET,

RENE VAN DEN BRINK ( RE ZOON VAN RA)