Monday, August 10, 2009

Extreem zwaar noodweer richt dood en verderf aan in grote delen Azie..( noodtoestanden in verschillende landen van kracht, vliegverkeer stilgelegd..)




( zie reeds waarschuwingen; www.ge-di-christi-re.com evacuatie alle kusten Azie...en kust Vs CAnada.. in verband met verwachte tsunami,s)

Taiwan en een groot deel van China worden geteisterd door tyfoon Morakot en dat gaat gepaard met extreme windstoten en gigantische overstromingen.

Ook Japan krijgt dan weer af te rekenen met de tyfoon Etau. Er vielen in het Verre Oosten al tientallen doden door het noodweer.

In grote delen van Azie gelden noodtoestanden en zijn legers massaal ingezet om hulp te verlenen.

Zoals we reeds eerder hebben vermeld zal ook op andere plaatsen nu de grote overlast van overvloedig regenwater en stormen nu gaan plaatsvinden.

In vrijwel alle landen van azie is het weer dusdanig omgeslagen dat er geen sprake meer kan zijn van moesons maar constante wolkbreuken met regenval van op sommige plaatsen ruim 2.00 cm water.

Op alle sites van ons wereldwijd zijn inmiddels waarschuwingen geplaatst NIET meer af te reizen naar Azie.

Ook India Nepal Bangladesh melden zeer grote problemen, inmiddels zijn in geheel Azie bijna 25 miljoen mensen op de vlucht geslagen voor dit extreme natuurgeweld.

Verwacht word dat deze stormfronten op de oceanen weer in kracht zullen gaan toenemen en ook op andere plaatsen voor veel verlast zullen gaan zorgen.

In India, Nepal, Bangladesh, Japan, China Fillipijnen Taiwan en Malleisie houden weerkundigen de stormfronten angstvallig in de gaten.

In alle landen geld hoogste vorm van paraatheid.

Legers hebben grote moeite mensen in veiligheid te stellen, naar verwachting zullen honderden mensen in Azie verdronken zijn, de cijfers zijn niet bekend omdat op veel plaatsen geen contact mogelijk is met de buitenwereld, telefoonkabels. en masten zijn meegesleurd door het water.

Mocht u naar Azie af willen reizen houd u de nieuwsberichten goed in de gaten, in grote delen van Taiwain, Fillipijnen en andere landen is het vliegverkeer stilgelegd.