Monday, August 10, 2009

De ogen van de hemel gemeente Ede.. stadspoort..?? ( sign of the Gods... www.ge-di-christi-re.com)




[bewerken] Namen


Het kan en zal mischien aan mij liggen maar is deze overeenkomst niet ""heel erg toeval.."" ook Goden gaan met de tijd mee..

de ogen van de hemel zoals de beelden op paaseiland worden genoemd komen wel heel erg overeen met deze beelden een aantal jaren terug geplaatst bij winkelcentrum stadspoort de entre van gemeente Ede.

Wij zullen ook de ooievaarsnesten etc op de foto gaan zetten zodat een ieder kan zien dat de heilige vallei op alle fronten word voorbereid op de wedergeboorte die aanstaande is.

De nieuwe heilige driehoek is dit keer gevonden en ontdekt in de regio Ede Veenendaal Ederveen zie overduidelijke uitleg www.ge-di-christi-re.com
Dit betekend niet alleen dat de heilige coordinatie verplaatst is maar dat helemaal geen sprake meer is van het eerdere heilige land gelegen in het midden oosten maar sprake is van creatie van een nieuw gebied genaamd the promisses lands..


Hier wat uitleg over paaseiland, verder verwijs ik u door naar wiki pedia.. http://nl.wikipedia.org/wiki/Paaseiland

Vriendelijke groet,

Rene van den Brink
De naam Paaseiland (Paasch-Eyland) werd aan het eiland gegeven door Jacob Roggeveen, die op paaszondag, 5 april 1722 met drie schepen het eiland aandeed.

"Rapa Nui", betekent in het Polynesisch letterlijk de Grote Rots (rapa: rots, nui: groot). Het eiland werd sinds ongeveer 1863 zo genoemd door Tahitiaanse zeelieden. [1] De aanduiding wordt tegenwoordig door de inwoners gebruikt voor zowel het eiland, de taal als voor hun eigen volk (Rapa Nui).

Een andere inheemse naam voor het eiland is 'Mata ki te rani' of 'Ogen die naar de hemel kijken' (mata: ogen, ki: die, te: kijken, rani: hemel). Deze benaming slaat op de voorouderbeelden of moai met de merkwaardige oogkassen die inderdaad schuin naar de hemel zijn gericht. Een andere naam die de oorspronkelijke bewoners aan hun eiland gaven was 'Te pito o te henua', wat 'De navel van de wereld' betekent. Volgens een aantal legenden zou de eerste naam van het eiland 'Te pito o te kainga a Hau Maka' zijn geweest, wat staat voor 'Het kleine stukje land van Hau Maka'.