Sunday, August 09, 2009

Breken van het continent Europa ( Afrika...; Euro-Africa.... ( www.ge-di-christi-re.com)


De komende maanden zullen groots in teken staan van wereldwijde grote veranderingen.

extreme regenval zal wereldwijd voor extreem grote problemen zorgen, ook Europa en delen van Vs Zuid Amerika en met name ook Afrika zullen te maken krijgen met zeer extreme hoeveelheden regenval.

Wereldwijd zal zichtbaar en voelbaar worden dat sprake is van creatie van nieuwe valleien en nieuwe gebieden welke onlosmakelelijk en direct verbonden kunnen worden met de pole shift ook wel zonpassage of maanpassage genoemd.

Op dit moment zouden direct maatregelen getroffen moeten worden de extreme regenval de baas te kunnen door met grote spoed steden anders in te richten en ook rivieren in de gaten te houden.

Doordat onze bevindingen uitwijzen dat veel rivieren droog zullen vallen zoals al gaande is met de rivier Eufraat gebeurd zal niet alleen sprake zijn van verschuiving van hele riviernetwerken maar zal ook zichtbaar worden welke immense krachten er los zullen komen tijdens de laatste fase van de pole shift.

Ook Nederland en ruime regio zullen ernstige gevolgen ondervinden omtrent het breken van de tectonische platen welke voor zover wij kunnen zien dwars door Nederland en andere delen van Europa lopen. Veel landen zullen hierdoor ook hun door mens gecreerde " landsgrenzen" kwijt gaan raken, veel nieuwe eilandengroepen zullen een einde maken aan eindeloze gevechten omtrent landsgrenzen en de conflicten omtrent de grondstoffen.

Eindelijk zal deze mensheid tot enorm besef komen met een immens groot betaalde prijs dat een oneindig onttrekken uit de aarde niet langer zou kunnen goed gaan.

Grote gebieden zoals Groningen in Nederland zullen hier dan ook door verdwijnen.

Op alle plaatsen wereldwijd is sprake van zichtbaar breken van deze tectonische platen zowel continentale platen.

Op dit moment zou ook de Nederlandse regering zeer groots maatregelen moeten ondernemen deze ondervindingen zeer serieus te nemen.

Voorspellingen die reeds zijn gedaan in bijvoorbeeld de musicals Lion King en Footprints Zuid Afrika geven overduidelijk aan dat er van overheden niets verwacht kan worden ten momente van de pole shift. De problemen zullen van zo,n grote immense krachten zijn dat geen overheid ter wereld zich hier tegen kan keren WEL KAN HELPEN VOORBEREIDEN.. omdat we inmiddels WETEN wat komen gaat..

Aan u als individu geld dan ook de directe waarschuwing zoals al eerder is aangeven op onze sites zich persoonlijk voor te bereiden op datgeen wat komen gaat. Ik nog de anderen hopen dat u als persoon beseft dat dit keer de verantwoording bij uzelf zal liggen en de lakse ondertoon van alle overheden ditkeer ook bij u als individu te vinden is.

We hebben reeds vanouds geleerd te willen overleven, en ons intuitie en gevoel op te volgen, de problemen die Nederland deze komende maanden ook te verwerken krijgen sluiten op alles aan welke de waarschuwingen doorverkregen vanuit ra hebben aangetoond.

Denkt u bij de voorbereidingen aan het inslaan van voldoende HOUDBAAR drinken en etenswaren ( bijvoorbeeld blik.. eten en houdbaar water..) de reeds andere vermelde overlevingsmogelijkheden zijn reeds meerdere malen op deze sites vermeld.

Ik hoop dat u beseft dat ook de overheid u op alle fronten voorbereid om als elk individu de verantwoordelijkheid bij uzelf te zoeken en zorg te dragen voor de eventueel zwakke medemens, dit is de order der Goden welke niet van afgeweken zal mogen worden. Deze veer van Ma at zal elke militair aangestuurd legerformatie omzetten in hulpverleners van de hoogste rangorde.





Ik groet u vriendelijk vanuit het licht der Zon frequenties,

Rene van den Brink

Re zoon van ra