Wednesday, August 27, 2008

UITLEG POOLSHIFT DEEL 3 ( EXPLANATION POOLSHIFT PART 3) ( 2008 8 8002)

Verklaring groeivorm aarde

Mitose vormt zich naar atoomvorming, ovaal word rond en rond weer ovaal…

De aarde zal nu haar vorm naar ovaal vormen hierdoor ontstaat nieuwe rotatie waarschijnlijk met drie nieuwe polen, waardoor nieuw energieveld zal ontstaan in onze luchtlagen.

Volledig nieuwe kijk zal op wetenschappelijk gebied aangetoond gaan worden.
De toevoeging van chemie en de koppeling met de groei van de aarde die telkens in spiegelbeeld plaats zal vinden zal zorgen voor een groot deel van herstelperiode van de aarde.

Mitose kan gezien worden vanuit atoompositie waarin celdeling de hoofdrol speelt, telkens als er sprake is van groei kan men een element toevoegen op elke planeet.
Wind water vuur lucht en aarde waren toevoegingen waardoor nu plaats IS gemaakt voopr chemie, ook dit behoord dus tot een puur natuurlijk proces van moeder aarde.

De aarde maakt onderdeel uit van een zeer schitterend geheel van groeiprocessen van moeder aarde en alle levensvormen om ons heen.

Echter het geloof in de gesettelde religie zal zeer zwaar op de proef worden gesteld omdat zij diegene waren die de oorspronkelijke functies van gebouwen hebben veranderd en het geloof vanuit machtsposities hebben toegeëigend.
Geen enkele plaats op aarde zal worden ontzien van dit enorme herstelproces van moeder aarde.

De loop van dit groeiproces kan terug gekoppeld worden op de nautilusschelp welke ook naar buiten groeit in plaats van binnen uit.
uiteindelijk zal een ware vorm van gekoppelde elementen ontstaan waarin de perfecte match is gevonden van een schitterend volmaakte ijskristal, de creatie van hemel op aarde kan en mag dus gezien worden in de kleinste aanwezigheid van het element water op aarde.

Hemel op aarde word dus gecreerd doordat energie toe word gevoegd aan dat element warvan u wilt dat het goed of kwaad is..


O

0

O
0
O
O


MORE INFO; WWW.GE-DI-CHRISTI-RE.COM KLIK ON THE COLOURED BUTTONS..