Wednesday, August 27, 2008

UITLEG DEEL TWEE ZON EN MAAN PASSAGE ( EXPLENATION SUN AND MOONPASSAGE)

UITLEG Zonpassage ( 2 th EXPLANATION POOLSHIFT

Doordat

Zon Maan en Aarde op een lijn komen te staan ontstaat Electro magnetisch veld waardoor aarde op word getild en slag dichter bij zon en de Maan zal komen te staan.

De periodes kunnen gezien worden in vijf fases welke als op de schets aangeven staan gezien kan worden als het dichterbij staan van de zon zowel de maan.
Door de stand ontstaan extreme temperatuurwisselingen die voor veel plaatsen op aarde voor mensheid niet meer te leven is, dit is van tijdelijke aard.

De tijdsindelingen die de Maya aangaf kan gezien worden in exact dezelfde opbouw als mitose zowel Atoomvorming.
Hoe groter de groei hoe meer toevoegingen gedaan worden in het universum en hoe ouder dus de planeet of ster is. ( zie opbouw atoomcel)

De stand van de Zon en de Maan hebben impact op het gehele leven op aarde, de standen geven overduidelijke zichtbare impact aan het oppervlakte op aarde.
Eb en Vloed zijn eigenlijk dus het ademen van de aarde doordat de zon en de maan de aarde wiegend tussen zich in houden.

De Maya onderhield een perfecte kalender die gebaseerd was op de opbouw van Mitose.
Door de stand van de zon zowel de maan te berekenen kon ingezien worden welke tijdsperiode een passage inhield, eenzelfde stand met de zon zowel de maan maakt het mogelijk voor de aarde de rotatiesalto mogelijk te maken.

Het is dan ook de oorzaak van de stand van zowel de zon en de maan ( Noordpool smelt weg door stand Zon Zuid Pool word kouder doordat Maanstand ervoor zorgt dat deze extreem koud zal worden waardoor rotatie mogelijk zal worden.

Het betreft een puur natuurlijk proces en is onomkeerbaar.

De banen waarin ook de zon en de maan zich bevinden betreffen slechts een onderdeel van de Galaxy waarvan wij deel uit maken.

Met name de wetenschap heeft door het niet willen accepteren van verbreding in denkwijze haar eigen ” graf” gegraven met alle gevolgen voor de miljarden mensen levend op moeder aarde.

Doordat Chemie toegevoegd is aan uw aarde zal een hoger bewustzijn gevolgd kunnen gaan worden en de tunnel naar de vijfde dimensie doen openen.
Het proces wat nu komen gaat zal menig wetenschapper verbaasd doen staan en mits niet tijdig ingrijpen Miljarden mensenlevens het leven gaan kosten de komende maanden.

De verwachte shift zal plaatsvinden als de Zon Maan en de Aarde op een lijn zullen staan.


MORE INFO; WWW.GE-DI-CHRISTI-RE.COM KLIK ON THE COLOURED BUTTONS..