Monday, August 25, 2008

First explanation poolshift 2008 8 8002

Alle tijdperken kunnen in de vorm van atomen gevolgd worden, telkens word een atoom toegevoegd en groeit de kosmos weer een stukje groter, alles draait rond en word opgebouwd in vorm van spinnenweb.

Telkens bij het arriveren in een nieuw tijdperk word een “ atoom toegevoegd” om groei van de kosmos te waarborgen.





***************************************************************************

Gebouwen als Zonnewijzers ( klokken Pantheon..)



Dor middel van historie heen werden gebouwen gebouwd met een gebruiks doel, gebouwen als Pantheon wereldwijd werden gebruikt als zonnewijzers welke als perfect natuurlijke klok dienden en NOOIT bijgesteld hoefden te worden omdat zij een perfecte weergave gaven van de astrologische en natuurlijke klokken.( Stonehenge was een van de eerste zonnewijzers..) De gebouwen dienden als perfecte klok van de aarde zowel hemel en universele telling, het was vroeger al bekend dat de buitenste planeten baan er 26.000 jaar over doet voor het weer terug op zijn plaats is. ( back home volgens Zuid Afrikaanse begrippen.)
( let op afwijkingen in het universum, ook het universum is groeiende.. zie bewijs NAsa groei Maan en Zon)


Ook de piramides werden gebruikt als zonnewijzerklokken.

Door de stand van de zon en de maan kon makkelijk het gehele universum berekend worden.


Een aantal zijn bekend. Vilnus Litouwen. Parijs, Rome, Pentagon..



**************************************************************************



Elke planeet word gevormd doordat stofdeeltjes samen worden gevoegd in hetzelfde proces zoals mitose, door telkens een element toe te voegen groeit het universum mee in haar baan.

Het mitoseproces kan en zal in elke levensvorm terug te vinden zijn.

Mitose is ook in jaartelling terug te vinden waaronder 2008 8 8002 ofwel 2x celdeling maakt automatisch een 8. door de 8 als nieuw 0 punt toe te voegen word zichtbaar en begrijpbaar hoe de Maya haar berekeningen maakte en in de vorm van tijds en bewustzijnslagen de hoogte van de piramide bepaalde, hoe hoger de piramide hoe hoger het bewustzijn waarmee gewerkt werd.
2 august 2008 was het punt waar de magma stroom voorbij het evenaar is gekomen en het jaar 0 is aangebroken.)

Alle planeten draaien in spiegelbeeld en contra om haar as en schuiven door in de vorm van een "spinnenweb".

Dit is gehele opbouw van het universum en alles daarbuiten en weer in spiegelbeeld vanuit aarde weergelegd.

Ook de lichtstelsels zullen langzaam in kaart worden gebracht.

Door het verschil in bewustzijn van ons als menselijk ras kan niet worden waargenomen dat snelheid in het universum iets is waar wij als mens geen grip op kunnen en zullen krijgen, wel kunnen we dit gaan begrijpen zodat de kennis gebruikt zal kunnen worden volgende zonpassages zoveel mogelijk mensenlevens te gaan redden.



De zon maan EN de aarde draaien telkens in DNA vorm om elkaar heen en wisselen van baan. ( zie uitleg afbeelding.)



Toevoeging element chemie.



De aarde zal een tropische zone erbij gaan krijgen doordat onze atmosfeer is verrijkt en vergroot met een aantal chemische stoffen, de evolutie is zo in elkaar gezet dat zij automatisch een natuurlijke tegenhanger heeft gecreëerd om de aarde te herstellen.

Wereldwijd is sprake van co2 uitstoot welke door de mensheid veroorzaakt zou zijn maar is gebaseerd op 100 % fake.

Bomen stoten co2 uit en zorgen voor een perfecte balans van de atmosfeer en haar verdere energielagen. Door toevoeging van chemie in onze atmosfeer kan gezegd worden dat de aarde groeit in haar energie veld zowel in aardoppervlakte.
Chemie is aan uw aarde toegedeeld.



Groeien in aardoppervlakte zal zichtbaar worden en is vreselijk onderschat doordat de aarde haar continenten doorschuift ( zie afbeelding) in de vorm van een vijfde deel, dit betekend einde twee ( en terugkomen Atlantis) grote delen van continenten, deze zullen zeer hoog worden opgetild of hele grote stukken terug gegeven worden aan de oceaan. Dit is een puur natuurlijk proces en is onomkeerbaar.

Vrijwel alle dieren zullen aanvoelen wat gaande is en zullen zicht tijdig verplaatsen naar veilige oorden. Vogels gebruiken de hoge trillingen der aarde en olifanten en anderen laag lopende diersoorten gebruiken de lage trillingen. Door het opvangen van de radiosignalen die deze trillingen met zich voortbrengen kan bv de olifant aanvoelen waar de ramp aanstaande zijn, zij zal net zolang door blijven lopen totdat de voor hen “ irritante triltoon weg is.( voor mens niet waarneembaar, wel aan te voelen..)


De Maya voorspelde volgende de vijf compartimenten het groeiproces van moeder aarde in vijf tijdperken net zoals de farao,s dynastie,s vaststelden.
Heroglieven en geschriften geven een perfecte weergave an van wat ons te wachten staat.


1e tijdsperk ( toevoeging element vuur.) Zulu,s konden door middel van vuur lezen wat komen ging en konden zo tijdig weg trekken van continenten waar grote vulkanen uit zouden breken.

2e tijdsperk ( toevoeging element; wind)

Ook wel Maya tijdperk genoemd.( kennis wind vuur , rooksignalen)

Door kennis te gebruiken werden perfecte kalenders gecreëerd om de cyclussen vast te stellen van de rotatiecyclus van moeder aarde.



Ook wel Maya kalenders genoemd.

Mensheid dacht dat aarde vierkant was, aardse kennis werd tot zeer hoog niveau gebruikt en door middel van drinken van speciale kruiden etc werd het bewustzijn van leiders dusdanig verhoogd en onthielden de burgers van deze informatie waardoor machtspositie kon worden verheven.

3e tijdsperk ( toevoeging element; water)

Ook wel Atlantisch tijdperk genoemd. ( komt eerder terug omdat olie en gasvelden zullen zorgen voor verandering van structuur aarde, moeder zal vader worden en haar ronde vorm omvormen naar ovaal.. ook zal het mogelijk worden een derde poolvorming toe te gaan laten...)

Door enorme kennis van water kon met zeer goed lezen hoe wat waar te gebeuren stond, echter is altijd het groeiproces onderschat en kon slechts een zeer klein groepje overleven.

Zeven lange dagen van onophoudelijke zeer extreme regenval zorgde voor opvulling van oceanen.


4e tijdsperk vierkante tijdperk (* aarde was volgens hen vierkant) ( toevoeging element aarde)



Kennis over de aarde werd vastgesteld door middel van hiërogliefen te beschrijven en zo voor de nageslachten de kennis door te geven zodat volgende generaties konden overleven.


5e tijdsperk mitose tijdsperk ( toevoeging element lucht ( chemie)



Bewustzijn is zover dat mensheid door zal krijgen dat alles rond is en rond gecreëerd is.

Zonder dat de mensheid hier zich van bewust is is al sprake van creatie hemel op aarde, eenheid zal gevormd worden door middel van verplicht samen werken in taal en samenvoegen van alle aardse kennis. ( vijf elementen aarde worden samengevoegd, Nederland heeft enorme kennis over water, etc.)

Extreme veranderingen aarde ook in verleden vastgelegd..

Extreme veranderingen zullen ons te wachten staan in de volgende tijdsperiode volgens de maya,s berekend. Eerst zal sprake zijn van 130 dagen aan eenvolgend zeer grote disasters wat in onze ogen als disasters gezien word maar in de ogen van de aarde gezien word als herstel, grote continentale platen die over elkaar zullen schuiven, ( belangrijkste zullen zijn Mid- Atlantische plaat, en Zuid Europese plaat., Ook de kusten van Vs en Zuidelijk Amerika zullen grotendeels verdwijnen.
Onze voorvaderen hebben ons duidelijk willen waarschuwen van de processen die aanstaande zijn en onomkeerbaar zullen zijn voor 97 % van ons aardoppervlak.



Plaatsen waar op dit moment enorme branden plaatsvinden worden klaargestoomd voor nieuwe woestijn en savanne vlaktes, grote Bergketens zoals Alpen en grote Bergketens zoals in Vs en Zuid Amerika zullen in elkaar zakken en zorgen voor gedeeltelijke groei aarde.

Ook Amazone gebieden zullen volledig door veranderingen naar gematigde klimaatzones veranderen in enorme moerassen die door enorme gasvorming gevaarlijk zullen worden voor mensen om daar te blijven wonen.



Door grote breuken in tektonische platen zullen immense tsunami,s ontstaan die de kusten van Frankrijk grote delen VS, Afrika en delen Zuidelijke Amerika zullen treffen.

China zal grotendeels omgevormd worden tot woestijn de rest zal wegzakken in de grond zodat enorme binnenmeren gecreëerd gaan worden met immense dieptes.



Voor zover ik kan zien zal ook de continentale plaat langs Azië en door Azië volledig opbreken en einde betekenen voor landen zoals Japan en Fillipijnen etc.

Afrika zal het minst getroffen worden doordat in dit continent het minste grondstoffen zon ontrokken.

Rusland zal grotendeels moeras worden doordat de frostlaag daar net zoals in Alaska grotendeels aan het wegsmelten is en zal zorgen voor immense instortingen van steden zoals Moskou.

Landen als Griekenland Turkije en Italie zullen grotendeels wegklappen onder de Afrika plaat.



Spanje zal voor grote delen tegen de Afrika plaat aan klappen.

Door alleen Europa al lopen een kleine 7 tal breuklijnen die door Polen Tsechie Duitsland en delen van Zwitserland en Oostenrijk lopen. ( te zien in ijskristalvorming)

Breuken die al zichtbaar zijn geworden zijn. Grote breuk VS, grote breuken beide oceanen.

Breuken door Europa.



De nieuwe coördinaten van Noord en Zuidpool zullen worden New York en Sydney Australië. Dit betekend dat tijdens de daadwerkelijke shift ( verwachting maart 2009 ( opties jaar nul wisseling grote zon en de maan) in deze gebieden de temperatuur tot ruim -80 graden en ruim plus 80 graden zullen schieten.

Dit betekend dat vooral deze gebieden volledig ontruimd MOETEN zijn voordat de shift in werking gaat treden.



***************************************************************************





Proces;



Dit proces zal te herkennen zijn aan grootschalig wegtrekken van dieren en het uitvallen van leven op veel plaatsen op aarde, ook vissen voelen duidelijk aan ( zo kon men zien en lezen in Atlantisch welke gebieden veilig waren ..)



Tijdens de daadwerkelijke shift zal voor een periode van ongeveer 5 a 6 dagen ons bescherm veld de atmosfeer volledig stil komen te staan, ook het aardmagnetische veld zal ongeveer 5 a 6 dagen nodig hebben zich te herstellen.



Plaatsen van volledige wedergeboorte op aarde zullen de coördinaten zijn van NU noord en NU Zuidpool ( august 2008) hier zullen miljarden “nieuwe” planten opnieuw herrijzen.

Zaden worden door middel van bevriezingen duizenden jaren lang vastgehouden door natuurlijke bescherming aarde.



Wereldwijd zullen zeer grote vulkanen uit breken om zo ook de atmosfeer volledig te herstellen.



Het geslacht aarde zal van Moeder naar vader wisselen, dit komt doordat we in hoger baan in de kosmos komen te roteren, hierdoor kan afgelezen worden uit het energieveld van de scarab kever dat de aarde zich op moet maken voor een zeer controleerbaar en gematigd vooral tropisch klimaat.



Door juist samenvoegen van kennis zal op veel plaatsen het klimaat door schuiven stop gezet kunnen worden en stabiel gehouden kunnen worden voor periodes van duizenden jaren.

Enkel de ondergrondse magnetische velden zoals Magma en tektonische platen zullen niet in de hand gehouden kunnen worden, wel word de kennis gebruikt door deze disasters tot op de seconde af te gaan voorspellen zoals ik al eerder zei het lezen van wind water vuur lucht en aarde..( zie uitleg)



Voor het immens grootschalig evacueren van mensen zullen legers in moeten worden gezet en bv olietankers om mensen grootschalig uit de gebieden te evacueren die het zwaarst getroffen zullen worden.



De Noord Atlantische plaat zal omhoog gedrukt gaan worden, ook Nederland en België maken hier deel van uit.

Wel zullen door de 7 breuken in Europa veel landen uit elkaar gerukt gaan worden.

De plaatsen die gekenmerkt waren door grote olie en gasboringen zullen terug gegeven worden aan de aarde, deze zullen ALLEN in tijdsbestekken van letterlijke seconden in de aarde wegzakken. ( verwachting is elk moment.)



Het grootste gevaar zal tijdens de shift de uitval van alle systemen zijn waaronder het computergestuurde volledige afhankelijke leven van ons als mensheid aan de computer verbonden.



Dit gehele verbonden proces aan computers tv en radio zal TIJDELIJK uit gaan vallen, Vliegtuigen zullen bij het niet opvolgen van constructies met zeer grote aantalen neerstorten, ook andere apparatuur computergebonden zal groots uitvallen. Denkt u aan de electronische snelwegen wereldwijd, Het bedienen van bruggen en bedienen van magnetrons tv,s etc.

Tv en radio signalen die door wisseling van dit aardmagnetische en energetisch veld volledig uit komen te vallen.



Goed en kwaad zullen samengevoegd worden doordat een ieder zich zelf zal moeten kunnen redden, slechts het vormen van groepen mensen die weten wat komen gaat zal zorgen voor een aangestuurde volledige chaos.



Dit gehele proces is in goede banen te leiden en kan ook voor overheden volledig goed gecoördineerd uit pakken, echter de plaatsen waar wij ons als mens gesetteld hebben zal ons grotendeels afgenomen worden.



Het is raadzaam de internetsites www.the-embassadorion.blogspot.com goed in de gaten te houden zolang dit mogelijk is.

De site www.ge-di-christi-re.com zal u een overduidelijke wetenschappelijk onderbouwde kenniskracht over mogen gaan geven.



Een ding kan ik niet anders formuleren dat zowel wetenschappers zowel menselijke rassen dit proces van het GEDRAG van Moeder aarde zeer tot zeer ernstig heeft onderschat.


De processen die komen gaan zijn onherroepelijk, de tijdsdrager van 130 dagen aan eenvolgende rampen staat aan onze voordeur daarna volgt 5 a 6 dagen stilstaan aardmagnetisch veld waarna opnieuw 130 dagen zullen opvolgen van herstel der atmosfeer.

Nog nooit zal zo mooi zichtbaar een groeiproces der aarde worden vastgelegd.

Wij roepen een ieder op allert te zijn voor wat komen gaat.

Voor de bekenden onder ons is het te weten dat de een na laatste tijdsperiode vanuit de piramides gezien aan zal breken.

de ruim 260 dagen herstel van Moeder aarde zal de vader haar intrede doen brengen.

Ik groet u vriendelijk,

Rene van den Brink