Wednesday, August 27, 2008

TIJDSBEREKENINGEN GEBASSEERD OP NATUURLIJKE KLOK ( UITLEG POOLSHIFT DEEL 4, EXPLENATION POOLSHIFT PART 4)





Tijdsberekeningen

Tijdsberekeningen werden vroeger gemaakt door de rotaties waar te nemen van planeten zowel Zon en de Maan.

Doordat Zon en de Maan voor ons het meest waarneembaar is konden deze perfect als de “wijzers” gebruikt en gezien worden in de klok die wij universum noemen.
Door de tijdsperiode vast te stellen van de rotatie en het wisselen daarvan kon men exact uitrekenen wanneer rampen etc. aanstaande waren.

Doordat later de Maya berekeningen bijgesteld werden doordat ook de Maya later besefte dat ze wel de berekeningen gemaakt hadden maar geen rekening hebben gehouden met een groeiproces der Aarde was ernstig onderschat dat de aarde haar energieveld van zowel binnen en buiten uit zelf regelt.

Door de berekeningen vast te zetten in zowel kalenders zowel Zonne en Maanwijzers ( Stone- Henge) kon exact berekend worden wanneer koude en warme tijdszones ( gebasseerd op natuurlijke klokken) de aarde zouden passeren. ( enkele bekend; Vilnius, Litouwen, Parijs Pantheon, Rome Pantheon en het Pentagon VS.)

Doordat deze tijdsperiodes nu in kaart kunnen worden gezet kan men inzien wanneer rampen ( herstel aarde) dus zullen plaatsvinden.

Door steeds de coördinaten door te krijgen van de middelpunten van de aarde zowel de zon en de maan kon ingezien worden welke steden en of plaatsen als schuilplaats zullen kunnen dienen tijdens deze Shiften.

De kennis werd veelal vergaard door speciale kruidenthee te drinken maar werd alleen gebruikt door de leiders zo kon dus enorme machtspositie worden verheffend.

Hierdoor kon ene enorme machtspositie in worden genomen door de toenmalige leiders en dus ook het verschil in dood en leven als angst en blijdschap worden aangegeven terwijl eigenlijk dus beide in hetzelfde licht kunnen worden gezien als de past over naar een nieuwe dimensie.

De tijdsperiode waarin wij ons nu zullen gaan begeven zal op groepsvorm gebaseerd worden zonder leiders uit macht geboren.

Tijdsberekeningen werden door mensen zowel door Flora en Fauna omgezet in natuurlijke kalenders.
Hierdoor kon exact berekend worden wanneer de seizoenen plaatsvonden en of gingen vinden maar vooral wanneer gewassen etc. geoogst en of gezaaid konden gaan worden.

Door te kijken naar de natuurlijke rotatie punten van de aarde kon men exact berekenen wanneer welke disaster waar dan ook zou plaatsvinden. Echter kon de Maya haar berekening alleen bijstellen doordat pas later het besef te boven kwam doordat de kennis te boven kwam dat de stad die hen aangeven werd als schuilplaats en als havenplaats diende werd “opgetild’ tot ruim 1000 tot 1300 meter boven zeeniveau..

Dit geeft ons een erg duidelijk inzicht in welke krachten ons te wachten staan en elke overheid ter wereld ook de onmacht geven zal deze situatie niet in de hand te kunnen krijgen, wel kan zij bij openheid van zaken inzage krijgen welke processen we KUNNEN gaan doorlopen.

Naar onze inzichten zal de volledige West kant en Noord West kant van Nederland tot een lijn van Bergen op Zoom tot en met Noord kant Duitsland weggevaagd worden doordat Tsunami,s maar vooral extreme zware regenval van ruim 130 dagen ervoor zal zorgen dat deze gebieden volledig onder water zullen komen te staan.

Wij als groep vinden het dan ook jammer te weten dat onder andere een overheid zoals die van Nederland niet doorheeft dat JUIST zij in de gevarenzones wonen niet doorhebbend dat JUIST de plaatsen waar regeringsgebouwen gesetteld zijn het meest zwaar getroffen zullen worden tijdens de periodes van 130 dagen extreme regenval en disasters, het tijdsvlak van 5 a 6 dagen stils
taan van ons magnetisch veld.

Doordat zon en maan op een lijn zullen komen te staan zal aarde tijdelijk vastgehouden worden in het energieveld van de zon en de maan doordat de rotatie doorloopt zal de aarde weer afworden gestoten en zich in een nieuwe baan rond de zon en de maan worden geplaatst.

De tijdsperiode van 5 a 6 dagen moet geteld worden tijdens het vasthouden van het electro magnetisch veld van zowel de aarde als de zon en de maan.
De navolgende periode van eveneens 130 dagen kan gezien worden als het herstel van de aarde en het afnemende aantal rampen.

Al deze periode,s samengevoegd zal men uiteindelijk komen tot het jaar 2012 van volledig herstel van de luchtlagen en eigenlijk dus ook de atmosfeer.

Door dan ook de vijf aardse compartimenten in een tijdsperiode van vijf in te delen kan men exact berekenen wanneer atmosfeer etc. zal wisselen.
De piramidetelling kan dus gekoppeld worden aan een immense grote kennis van astrologie maar zal ook een volledig nieuw inzicht geven in geloof hoop en vooral religie.

Wat een einde betekende zoals de dood voor ons als menselijk ras zou wel eens een nieuw begin kunnen betekenen van een zeer lange Journey die ons nog te wachten staat.

Zo kunnen we dus eigenlijk zeggen dat de dood volgt door wedergeboorte van nieuw leven en leven plaats moet maken voor dood maar de angst weggenomen mag gaan worden voor ons als mensheid te WETEN dat de dood niet een einde is maar een nieuw begin zal zijn van een zeer zeer lange Journey.


vriendelijke groet,

Rene van den Brink


MORE INFO; WWW.GE-DI-CHRISTI-RE.COM KLIK ON THE COLOURED BUTTONS..