Sunday, June 22, 2008

aakondiging wedergeboorte der aarde

Aankondiging wedergeboorte der aarde.

Kanteling aarde word ingezet,

eerste mededeling via Tv reclame commercial monsterboard.nl.
Kanteling aarde zal linksom worden ingezet. de nieuwe minus en pluctus zullen gevestigd gaan worden in die nieuwe stad en die rode gronden in die Australische landen.

Rotatie zal zich spiegelen in die vijfde deel der vijfde zonspassage.

Alle continenten zullen linksom draaien.

Ook veel songs zijn gedeponeerd om tot inkeer te komen.

Geen religie zal gebonden zijn deze aankondigen te mogen toeeisen, geen religie moge die macht doen grijpen de wereld te laten denken dat een einde der tijden zal worden aangekondigd, geen religie zal mogen grijpen naar de vooraden van moeder aarde in goud en die silver, alles gebonden aan religieuze banden gekoppeld aan de macht zal ontbonden worden.
Die grootste kraters zullen geslaghen worden in de Roomse gronden der Vaticaan.

Geen mens zal bespaard worden van het oordeel des hoogsten, het oordeel der waarheid het oordeel wat een einde zal gaan brengen aan de wereld die u dacht dat de wereld was, maar geen enkel moment geen enkele droom geen enkele waarheid was datgeen dat men dacht dat de waarheid was.

De ware ondoorgrondbare en universele waarheid zal zich gaan openbaren in de komende maanden van die wedergeboorte der aarde.

Maak u op om de laatste zonnewende te mogen gaan vieren en de wijsheid te mogen gaan gebruiken die vanuit de allerhoogste dimmensies ons word doorgegeven.
Deze channelingen zijn vrijgegeven om een ieder die de waarheid zal doen herontdekken tot inkeer te gaan laten komen.

Diep in de diepste gronden op de plaatsen waar niemand dit had verwacht stonden de kinderen van het Christusbewustzijn klaar om voor u die antwoorden van ALLE wijsheden te doen openbaren.

Excuses aan de Zon is aanvaard, universele boodschap is doorgekomen via tv commercials Eneco excuses aan de Zon.

Het is tijd het is tijd voor de wedergeboorte de kanteling de poolshift de wisseling van de wacht, de nieuwe hemel op aarde zal gecreerd worden op haar nieuwe lokatie en in volle glorie in bloempracht ontdekt mogen gaan worden als uw nieuwe heilige valleien der laagste landen van die aarde.

Water zal u die antwoorden mogen gaan geven te MOGEN overleven, geen enkele gelofte des hoogsten zal gekrenkt worden, geen zondvloed meer komen geen mensenlevens onnodig gegeven worden, er zal een nieuw tijdperk van duizenden jaren vrede aangekondigd worden in de hoogste vorm van de lichtdimmensies.

geniet van uw dag zoals het de laatste zal zijn ervaar elke dag als diezelfde dag vol levens vol overvloed vol liefde vol overgave vol overgave van angst aan boven.

Zij die de allerhoogste zullen herkennen zullen aanvaarden de Christus bewustzijnskinderen van die White and Black Christ.
U zijn beide gezonden u die linker en rechter allerziende ogen te geven van Moeder Aarde moeder mamela moeder GAya.

Weest niet gevreesd voor de laffaards want ook zij zullen bij het inzien van dit licht tot inkeer gewaand worden.

Licht bliksem en zwaar onweders zullen uw aarde doen laten schokken, grote muren van water zullen zich opwerpen vanuit de diepste gronden in de bodem, land zal water worden grond tot stof doen opwaaien in die allerhoogste winden, licht geluid en trillingen zijn die contact vormen die wij met u aan zullen grijpen vanuit het hiernaamaals uw volgende dimmensie de mensheid te doen laten zien dat u hier niet alleen voor zal staan.
U zal overduidelijk de voetstap der allerhoogste zichtbaar zien worden als teken dat word meegekeken vanuit boven, die twee ogen zullen in perfecte spiegel vanuit die universele ruimte zichtbaar gaan worden in die vorm van de stadions van het oog het alziend oog.

Vanuit de allerhoogste lichtgordels geven wij u de antwoorden deze zonspassage te gaan doorkomen.

Tot u heeft gesproken Re zoon van RA.




http://nl.youtube.com/watch?v=3fyUMCbLIp8&NR=1