Monday, April 21, 2008

Poolshift of gewoon natuurlijke verschuiving klimaatzones aarde...

Kortom een overduidelijk steekpunt in veel wetenschappelijke inzichten is het veranderingsproces waarvan wij allen deel van uit mogen maken.

Een poolshift, opwarming van de aarde, Smelten van de ijskappen..?
Kunnen we niet alles eens in een andere context plaatsen en vanuit andere hoek gaan bekijken..?

Naar mijn inzichten zijn we in een laatste fase beland van een poolshift of ook wel ompoling genoemd want als we kijken naar het GEDRAG van natuur flora en fauna merken we zeer zichtbaar dingen op die puur van de laatste tijd zijn en vooral in elk gezichtsveld aanwezig zijn.

Door opschuiven van klimaatzones wereldwijd ontstaat overal een nieuwe bron van nieuw leven.
Neem nu bijvoorbeeld Californie waar ruim 7 miljoen palmen worden weggehaald, Amazone waar grootschalig ontbossing heeft plaatsgevonden, Afrika waar wild parken bedreigd worden doordat het natter en kouder word kortom naar mijn inzien gewoon een verschuiving van de klimaatzones. Terwijl in Europa juist het ene wildpark na het andere gecreerd worden. ( Utrechtse heuvelrug.. en nog vele meer..)

Wees eens eerlijk als we naar ons klimaat kijken we hebben meer zonne- uren, krijgen warmere temperaturen terwijl op andere plaatsen wereldwijd koudere temperaturen gemeld worden, de bossen in geheel Europa vertropiseren zeer hard doordat uitheemse planten hier grootschalig naar toe gebracht zijn ( veelal menselijk toedoen) beginnen overal de tekenen zich voor te doen dat Europa een nieuwe suptropische zone zal krijgen.

Ik besef dat mijn visie een oorlogsverklaring in vele wetenschappelijke inzichten betekenen en dat mijn leven niet voor niets erg zuur word gemaakt omdat als dit nieuws naar buiten komt het voor vele gebieden ter wereld einde verhaal betekend.

Grote delen zullen teruggeschonken worden aan de aarde doordat Tectonische platen samen met continentale platen grootschalig zullen breken en onze aarde volledig zullen herstellen.

Bij het niet goed beseffen en het niet goed allert zijn op het gedrag van de natuur flora zowel fauna kan het je leven kosten doordat natuur toe zal slaan vanuit zeer onverwachte hoeken.

Ik merk op dat de aarde iets magisch is omdat zij van nature een veiligheidsmodule ingebouwd heeft die andere planeten het leven de kop gekost hebben.
Bij het te warm opwarmen van de aarde ontstaan automatisch bos en wildbranden waardoor weer automatisch neerslag zal vallen door de wolkformaties die daaruit ontwikkeld zullen worden.

Juist om deze aarde te doen overleven schuiven de poolkappen automatisch door naar een nieuw rotatiepunt welke lang van te voren al bepaald is door de tijd en klimaatzones waarvan de aarde in zijn geheel deel van uitmaakt.

Vooral de laatste 100 jaar merken we een enorm grote toename van wildparken zowel uitbreidingen van bosgebieden in geheel Europa terwijl andere gebieden op de aarde grootschalig ontbost worden.
Wij als mens maken groots onderdeel uit van een proces wat wij in menselijke termen ook wel poolshift of ompolingen noemen.

Het tijdsbestek van deze ompolingen kan teruggezocht worden in de vele storys en doorgeefluiken die aan ons achter zijn gelaten in oudheden, echter moet zeer grote haast gemaakt worden deze geheimen veilig te stellen omdat bij het creeren van een nieuwe aarde grote gebieden zullen verdwijnen die vele schatten en vooral antwoorden voor ons in petto hadden.

De mayatellingen gaven een perfecte weergave van zonpassages door welke gekoppeld kunnen en mogen worden aan poolshifts ook wel ompolingen genoemd.

De vijfde passage waarvan wij nu deel vanuit mogen gaan maken geven aan dat de tellingen gebasseerd vanuit de kalenders der maya,s en inca,s gebasseerd waren op de meest natuurlijke klok van moeder aarde nl de poolshifts.

Door 26.000 jaar lang exact deze gegevens goed vast te leggen kon doorgegeven worden aan de nabestaanden wat op welke plaats op de aarde zal gaan plaatsvinden. De maya zowel de farao,s haalden hun kennis veelal uit de natuur welke onbeschrijflijk hoog genoemd kan en mag worden.

Zij konden deze kennis vergaren en ontwikkelen door de enorme kennis der natuur goed gade te slaan en het gedeelte brain te gebruiken welke wij in de 21e afgesloten hebben, intuitie en het collectief bewustzijn van mensen, samen kennis gebruiken om samen te overleven.

Door het leefpatroon van de Scarab kever vast te leggen konden de indianen zowel farao,s zien wat het planetaria gedrag is van planeten en kon exact berekend worden in tijdsbestekken waar wat op welke plaats en welk tijdbestek het zou gaan plaatsvinden.

Kortom voor de wetenschap vele vele redenen om eens hier zeer serieus op in te duiken in plaats van mensen zoals mij het leven zo zuur te maken dat iets opbouwen voor mij zowel mijn familie vrijwel onmogelijk word gezien.
Echter vergaten zij een zeer groot iets, de creatie van hemel op aarde en dus de nieuwe aarde is vanuit de meest stiltste krachten voortgezet en is niet meer te stoppen.

Enkel bij het zeer grootschalig en massaal samenwerken wereldwijd van wetenschappers zowel burgers kan de poolshift nog in redelijk goede banen geleid worden.
Echter rest mij persoonlijk de vraag of mensen dit nog wel willen omdat ze niet bereid zijn iets ouds en vertrouwds de rug toe te keren niet wetende wat de toekomst zal mogen brengen.

Vaak is vertrouwen op boven een enige overlevingsleutel waarvan we ervanuit moeten gaan dat niet alles door mensenhanden aangestuurd kan en mag worden maar ook wij als superieur menselijk ras een klein gedeelte van de Goddelijke kennis met ons mee mogen dragen zodat we samen met zijn allen een Grote goddelijke energie mogen zijn.

Vaak zijn anderen nodig te beseffen dat loslaten iets is wat wij als mensen een van de moeilijkste en minst begrijpbare dingen vinden die ons menselijk bewustzijn teld.
Het optillen naar een vijfde dimmensie is dan ook onderdeel van het gezamelijk collectief bewustzijn waarvan ook wij allen deel van uit maken.



vriendelijke groet.

ge di Christi re