Tuesday, April 22, 2008

Opmerkelijk nieuws Telegraaf..

Ze zijn onder ons...


AMSTERDAM - Het is goed mogelijk dat er aliens leven in ons melkwegstelsel.




Tenminste, dat zegt de Britse astrofysicus Stephen Hawking. Hawking is onder andere bekend vanwege zijn werk op het gebied van 'zwarte gaten' en van boeken over het heelal.

Volgens Hawking is het niet logisch dat, wanneer je kijkt naar de grootte van het universum, de aarde de enige planeet is waarop leven kan bestaan.

Maar als dat leven bestaat, is dat leven volgens Hawking niet intelligent.

Want door het uitblijven van eerder succes bij onderzoek naar buitenaards leven lijkt het er volgens Hawking op dat er binnen 100 lichtjaren van de aarde geen ontwikkeld leven bestaat.

"Intelligent leven zoals wij dat kennen is extreem zeldzaam", zei Hawking.

UFO's

Hoewel Hawking gelooft in buitenaards leven, twijfelt hij aan de berichten over ufo-waarnemningen. "Het lijkt erop dat we geen bezoek van aliens gehad hebben", zei Hawking. "Waarom verschijnen ufo's dan alleen maar bij vreemde vogels en krankzinnigen?"

Ruimte voor de mens

Hij voegde toe dat de mens de ruimtevaart en de verkenning van het universum, moet omarmen. Volgens Hawking moet er voor een lange tijd veel moeite en geld in ruimteonderzoek worden gestoken, zodat de mens er uiteindelijk kan overleven.

"Een leven in de ruimte zal de toekomst van het menselijke ras compleet veranderen. Wanneer de mens opnieuw een miljoen jaar kan overleven zullen we gaan waar niemand ooit gegaan is."