Sunday, May 20, 2007

Rotatiepunt in aantocht

Lieve mensen,

zoals u wellicht vernomen hebt is het punt nabij gekomen van de werkelijke rotatie die de aarde zal meemaken ook wel wedergeboorte genoemd.
De nieuwe aarde zoals ook wel in de volksmond genoemd word heeft veel voeten in aarde omdat voordat dit proces in werking gezet word er vele zeer grote dissasters in gang zijn gezet.
vandaag de vele supergolven die gemeld worden aan de aziatische kusten en ook deze week de golven die Indonesie wederom getroffen hebben zijn vrijwel volledig uit het nieuws ontrokken.
Om geen paniek uit te laten breken of mag hier gewoon keihard gezegd worden uit puur olie belang..?
Zoals niemand meer kan ontkennen is de moeder aarde zich keihard bezig te herstellen en zal de komende maanden in versneld tempo haar proces voortzetten waaronder nu ook europa zeer grote gevolgen van zal krijgen.

ik raad u aan vooral de verschillende seismo meters in de gaten te houden en ook zoveel mogelijk nieuwszenders om zo toch een glimp op te vangen van hetgeen er werkelijk gebeuren gaat.

Een ding is overduidelijk de overheid maakt zich wel degelijk schuldig aan het moedwillig achterhouden van informatie omtrent natuurrampen welke eigenlijk behoren tot herstelprocessen der moeder aarde.

vriendelijke groet the embassadorion group