Thursday, May 17, 2007

Regeringen op hoogte van ompoling maar onderneemt geen stappen voor bevolkingen

De klimaatverandering zal in de komende jaren leiden tot een forse toename van het vluchtelingenprobleem. Dat zegt hulporganisatie Christian Aid.



In 2050 mogelijk miljard ontheemden

Miljard ontheemden

Volgens de organisatie kan de wereld in 2050 een miljard ontheemden tellen. Mensen verlaten huis en haard door oorlogen, maar ook door misoogsten en gebrek aan water



Hulpbronnen
Ook verwacht de organisatie conflicten over natuurlijke hulpbronnen. Daarbij wordt gewezen op de Soedanese regio Darfur, waar niet alleen conflicten zijn, maar ook weinig grond is voor landbouw of veeteelt.

De klimaatproblemen zijn grotendeels op te lossen maar kosten een prijs welke vele malen lager zal zijn dan de schade die aangericht zal worden mits er geen stappen worden ondernomen.
de wisseling van de polen zal in fases plaatsvinden, de vorming van polen zal zich in tijdsbestek van enkele dagen plaatsvinden. een tijdsbestek word nog onderzocht omdat de oude heroglieven veel meer geheimen bij zich dragen omtrent ompolingen die reeds eerder op aarde zijn geweest.

Een ompoling is een puur natuurlijk proces die behoort tot de groei der aarde en is vele malen eerder ook al gebeurd maar word ditmaal achter gehouden door een aantal regeringen die oliebelangen van groter belang vinden dan mensenlevens.

de ompoling kan en mag vergeleken worden met het vervellen van de huid van de slang welke ook ineens van huid verwisseld, dit zal ook met de aarde gebeuren.
het zeelevel is dus met een puur natuurlijk proces bezig te stijgen maar zal worden opgevolgd door land wat opnieuw gevormd zal worden in de grote oceanen.
dit zal nog slechts enkele weken zijn voordat dit plaats zal vinden.

wel zal groots de veranderingen merkbaar en voelbaar in werking worden gezet.
Ook het westen en Noord Oosten van nederland loopt hierbij zeer groot gevaar.
De olie en gasvooraden die altijd onuitputtelijk worden ontrokken uit deze gebieden zullen zorgen voor het "inklappen" van land ( uitleg blackholes august 2005)
Het ompolingsproces is niet tegen te houden, WEL in goede banen te leiden.
Wereldwijd word gewerkt de verantwoordelijke personen aansprakelijk te stellen zowel voor het gerecht te gooien.

Houd u vooral ook zelf de seismo sites in de gaten, het daadwerkelijke ompolingspunt naderd zijn voltooing.

Vriendelijke groet The embassadorion group Nederland