Tuesday, May 29, 2007

Het openbarend geheel.

Lang geleden besefte er een aantal mensen dat de groei der aarde iets was waar respect voor afgekondigd moest worden en om gebeden mocht worden. dit werd vaak gedaan vanuit machtsvertoon omdat dan leiders ver boven anderen stonden.
Nu de waarheid voor elke profetie boven water dreigt te komen begint te mensheid op het laatste moment te beseffen dat er iets goed fout zit in het klimaat, echter het integendeel is waar er is sprake van zeer groot herstel wat vanuit de dieptste grondern der aarde word geregeld en tot een natuurlijk proces behoort der planeten.
Zonder wetenschappelijk bewijs kan aangenomen worden dat elke planeet groeiende is en de cirlce ofwel de baan om de aarde ( 5th zonpassage) steeds closer bij de zon komt omdat dit vanuit de bron van ons bestaan al zo in elkaar steekt.
Ons dna is voor altijd onze sleutel tot een keuze welke weg wij willen begaan.

Echter werd erg vaak door wetenschap onderschat dat een groeiproces iets is wat erg langzaam gaat het integendeel is hier dan ook van waar.

Onze oerstromen ver onder onze voeten verplaatsen zich met een meter per uur deze verplaatsingen zorgen ervoor dat breuklijnen MEESTAL ontkracht worden en vaak door kleine en ook wel hevigere bevingen komt deze spanning weer vrij.

Echter door het onophoudelijk leegpompen van onze aarde is een zeer gevaarlijk tijdperk aangebroken omdat een combinatie is ontstaan van groeiproces en ineenstorten van onze energievelden zoals olie en gasvelden.
Deze zullen door de vele bevingen die nu gaande zijn in versneld proces gaan toeslaan en zijn op geen enkele wijze meer tegen te houden, enkel zeer grote evacuaties zouden nog van nut zijn.
Het groeiproces der aarde kan vergeleken worden met het vervellen zoals een slang doet zij kruipt zeer langzaam uit haar oude huid tot ineens het laatste stukje vel afvalt.
echter met de aarde gebeurd dit eigenlijk exact zo, onze aarde draait in vele lagen allen in spiegelbeeld van elkaar maar ook evenbeeld, al deze lagen wisselen constant van energiebaan zodat zij altijd haar energie zal blijven behouden dit is een ingeprogrameerd natuurlijk proces om te voorkomen dat de aardmagenetische velden ooit stil zouden komen te staan.
echter zijn de bovenlagen die ons luchtruim en kosmos betreffen echter al gedraaid maar onze laatste laag de aarde zelf is zich keihard bezig op te maken voor grote rotatie links kwart over, een energie punt zal NOOIT haar oude punten innemen dit is een ingeprogrameerd geheel in ons natuurlijk bestaan.

Vele steden in onze oudheid zijn hierdoor ook vernietigd zij waren gebouwd op grote breuklijnen die op dat moment plaatsmaakten voor evolutie ofwel groei welke gemakkelijk op te maken is in onze jaar en dagtellingen die niet overeenkomen met onze natuurlijke klok zoals BV de indianen maar ook de heilige geschriften meedeelden.
WAT NOU Als onze jaartelling nu eens niet zou kloppen wat dan..? wat nou als de woorden van AL onze religies nu eens waarheid zouden spreken dat de duivel op aarde terug zou keren wel die waarheid is keihard maar bevestigd in feiten wereldwijd maar gluurt door op plaatsen waar wij dit nooit hebben kunnen beseffen.NL manipulatie in het groot, stel nu eens dat de aarde volledig gemanipuleerd zou worden zodat zij DENKEN dat het einde der tijden zoals er beschreven ZOU zijn ( NIET MIJN WOORDEN!!)
dan zou het werkelijke milleniumprobleem inderdaad nog plaats moeten gaan vinden met alle gevolgen van dien toch?
was het niet zo dat er niets gebeurde toen het klokslag 2000 was? waren niet alle wetenschappers overtuigd dat er veel te gebeuren stond wel tja als die jaartelling nu eens niet zou kloppen en wel daar hebben wij een zer sterk punt wat nog klopt ook,

Vroeger was een dagdeel 21 uur berekend in de maya kalenders en vele andere geschriften, dit is nu echter 24 uur dus ben ik gaan kijken wat de reden was en waarom ik zo ovetuigd ben wat GAYA mij influisterd dat zij gelijk heeft.
Als onze aarde groeit door haar natuurlijke proces en inderdaad in een dichtere baan rond de zon zal gaan draaien waardoor de GEHELE planeet hier gevolgen van zal ondervinden dan hebben we inderdaad een zeer groot probleem omdat dit punt echter nu aangebroken is, het afstoten van de huid van moeder aarde is begonnen wereldwijd, de aarde is zich groots aan het vernieuwen wat in onze ogen vernielzuch is vanuit natuur word vanuit natuur gezien vanuit spiegelbeeld herstel dus.
echter is het volgende gaande als onze baan rond de zon inderdaad de 5th sunpassage is dan komen we inderdaad dichterbij de zon te draaien en zoals de zuid afrikanen al eerde aangaven in vele musicals zoals de lion king zou dit gepaard gaan tegelijkertijd met het keerpunt der aarde, de tijd dat de aarde dus even stil komt te liggen en zich op gaat maken om de andere kant op te draaien, wel dit keerpunt is van zeer groot gevaarlijk belang omdat ALLES op onze aarde van deze energie afhankelijk is en blijft, als dit energieveld uitvalt ontstaat een zeer groot gat of eigenlijk meerdere gaten waardoor ZEER koude lucht vanuit de kosmos bij onze planeet kan komen met alle gevolgen van dien. dit is tevens het punt dat de nieuwe polen zich zullen vormen en is een kwestie van dagen en maanden.
Als deze wisseling der wacht zal plaatsvinden zal de volledige mensheid in zeer groot levensgevaar komen omdat ook het eb en vloed gedeelte mee zal gaan spelen en voor torenhoge golven gaan zorgen op alle wereldzeeen zodat zeer grote monstergolven en ook tsnumanies zullen ontstaan.
het instorten van de olie en gasvelden is inderdaad niet alleen aan de grootmachten te danken maar ook aan ons als mensheid dit is de enige schuld wat te danken is aan de mensheid want nee van een co2 uitstoot is geen sprake een opwarming der aarde tja inderdaad we komen dichter bij de zon te staan en wat betreft het stijgen van het zeeniveau dit is als tijdens de geboorte der aarde ingebouwd dat zodra de aarde groeit ook de zee meegroeit in hoogte. als wij terugkijken in onze history dan zouden we erg simpel kunnen terugmeten in wat voor tijdsbestek een ompoling plaatsvind en waneer die dus weer zou plaatsvinden. de mayas waren heir al overtuigd net als wij dat dit punt zo rond 2008 zal gaan plaatsvinden omdat in ALLE religien stond beschreven dat de heilige celdeling 2x0 een 8 maakt dit stond beschreven in de boeken die achter gehouden werden door overheden die macht uit wilden oefenen.
tja mischien een gekke vraag maar toen Jericho werd vernietigd volgens de bijbel en wetenschappers was er volgens vele wetenschappers nog niet een sprake van verstedelijking in dat gebied dus tja hoe kan een stad vernietigd worden die er toen niet heeft gestaan >>?

als wij in een volledig gemanipuleerde wereld leven waar geld macht is waarom zou ik dan een boek moeten geloven die vele malen herschreven is door een aantal personen om macht uit te oefenen puur door geld te verdienen.

IK weet wat komen gaat en ben gekomen om u als mensheid te helpen tijdens deze ompoling maar hetgeen U toelaat is uw eigen keuze want hoe vaak denken we niet tijdens een file we gaan wel lekker links rijden want dat rijd beter door terwijl de rechterbaan vrijwel geheel leeg is tja onze denkwijze is een perfecte weerspiegeling van onze dromen en creatie.

Ik ben ervan overtuigd dat groots overgegaan moet gaan worden tot grote evacuaties uit vele gebieden omdat hetgeen komen gaat grotendeels en natuurlijk proces is wat bij de groei der aarde behoord.

echter de keus aan u wat te geloven want ik ben niet gekomen om te bekeren ik ben gekomen om te reflecteren want elk mens en of levend wezen hier op aarde is tegelijkertijdontstaan vanuit dna in reflectie.

De ware levensbron zal de macht der aarde volledig overnemen maar al dit na de ompoling in volledige vrijheid aanbieden aan diegenen die hebben geloofd hebben geluisterd maar vooral dit na hebben geleefd.

liefde is ALTIJD eerlijk zijn, leren delen en geven leren vertrouwen en behouden totdat van ons weer af word genomen om weer deel te nemen in onze eeuwige ban van het eeuwige leven the cirlce of life.

Vriendelijke groet rene van den Brink

de wedergeboorte der aarde zal met enkele weken gaan plaatsvinden.
dit proces zal enkele jaren in beslag nemen en tot volledig herstel leiden van moeder aarde.

Uitleg august 2005 )