Thursday, May 31, 2007

the fifht passage of the sun ( 5e zonpassage)

DE 5th passage of the sun zoals ook wel de nieuwe baan word genoemd die wij gaan volgen.
Deze passage werd in de maya kalenders al vernoemd en behoord tot de nieuwe cirlce die wij gaan volgen in de baan dichter bij de zon.
Hierdoor is de zonnekracht dan ook veel sterker en ook zeer gevaarlijk.

De nieuwe baan zal veel gevolgen en grote veranderingen met zich meebrengen in de komende tijd.
Het is niet voor niets dat toendertijd al werd gewaarschuwd voor machtsbeluste personen die eropuit waren de wereld volledig te manipuleren om haar eigen macht uit te oefenen.
De verstoringen die zich op dit moment voordoen in ons energie stelsel rondom de aarde zijn direct te wijten aan een verandering van ons magnetisch veld dit word in de natuurwetten ook wel wedergeboorte der aarde genoemd en is dus niets zweverigs aan maar heeft puur te maken met de nieuwe baan rond de zon.

De verstoring van ons energieveld is een proces van honderden jaren en mag eigenlijk geen verstoring genoemd worden maar juist herstel.
De oeroude tellingen die wij gebruikten waren gebasseerd op de natuurlijk cuclus rondom de zon en de maan en de planeten die water vuur lucht aarde en wind vertegenwoordigen in het heelal.
De oude telling van de 4th sunpassage staat op punt om plats te mogen maken voor the 5th, dit zal gebeuren via stille kracht en volledige als verrassing toeslaan en wederom vele doden met zich meebrengen omdat niemand vaak wilde geloven wat komen gaat.

Een natuurlijke cyclus zal ALTIJD terug keren in haar baan rondom de aarde en werd daarom ook gezegd wat goes around wil comes aroudn ofwel wie goed doet zal goed ontvangen maar er werd niet bijgezegd in welke levensdimensie die word gedaan.

Onze levensdimensies bestaan uit 13 lagen waaronder wij als aarde deel uitmaken.
De polen die nu druk gaande zijn plaats te maken voor wisseling zal e nodige chaos met zich meebrengen vanwege de totale uitvalling van vrijwel ALLE energie systemen en technologie omdat het magnetisch veld wat ich in de 5th passage zal herstellen rondom de aarde vele malen krachtiger zal zijn dan menig mens ooit gedacht kon heben.
DE polen die op dit moment bevrijd worden van ijs zullen plaatsmaken voor vele " uitgestorven"f " nieuwe" planten en bomen. door jarenlange "opslag in het ijs konden deze zaen in perfecte staat blijven verkeren en bij het juiste licht geluid en trillingen zullen deze zaden tot leven gaan komen dit gebeuren kan dan ook direct gekoppeld worden aan de wedergeboorte der aarde die genoemd werd in veelal de oude religies.

De channeling die nu door komt kan enige storingen overnemen maar probeer het zo goed mogelijk om te zetten in uw woorden.
De channelingen die door komen nu hebben directe informatie omtrent de wedergeoorte der aarde waarvan het proces nu in gang is gezet.
De laatste wisseling zal met veel natuurgeweld vergezeld gaan omdat de aarde haar oude energieveld terug zal zetten ongeacht wat de mens hieraan toe wil voegen.
Het sturen van dit magnetisch veld kan zeer goed in de hand gehouden worden maar ook wij hebben ons teruggetrokken vanwege het feit dat ook wij alles naar onze hoofd gegooid kregen met name vanuit officiele instanties welke de namen wij liever niet willen noemen omdat ons enige doel is te mogen waarschuwen voor hetgeen komen gaat.
we doen alles vanuit vrijwel wilskracht watn onze kracht is levenskracht en energie overgeven aan derden.
Ons doel is het creeren van hemel op aarde om de weerspiegeling van het heelal compleet en volledig te laten komen.
Er is ons geleerd te mogen delen te mogen gaan van die landen waar gedreigd word omdat boven vanuit de kosmos alles aangestuurd word hebben wij hier ook volledige vrede mee.
ALLES zal terugkomen dus ook degeen die kwaad doet aan anderen zal alles terugkrijgen op zijn eigen bord.
vaak werd gewaarschwud dat heb ik echter nooit hoeven te doen omdat degeen die getracht heben mijn ziel te doen raken zich met onverichte zaken huiswaarts hebben mogen keren.
Vaak met ziektes tot gevolg daarom waarschuw ik ook bij deze eenmaals degeen die de ander kwaad doet zal vanuit de kracht der kosmoms gestraft worden dit word allen aangestuurd vanuit de Goddelijke machten boven.


Wij kondigen aan de wedergeboorte der aarde die reeds in gang is gezet om volledig herstel der aarde en groei van deze van nature zeer mooie planeet volledig toe te laten.

Vriendelijke groet rene van den Brink ( gaya 310723442007 te een en al)