Saturday, December 04, 2010

Kosmische orde Ma At en Heqat..
Ook de farao,s wisten van de kennis omtrent de lifetree of tree of abundance.. deze boom der behoefte kon duizenden jaren blijven bestaan als men de richtlijnen aanhoud van moeder natuur.

Zodra deze belijningen niet word aangehouden zal de natuur haar levenssappen niet ondergronds en bovengronds aanpassen. Deze volgorde word van boven en van binnenuit aangehouden en zorgt wereldwijd nu voor grote problemen als natuurrampen in mensogen ziende.

Zodra ook wij als mens ons weer zullen houden aan regels en wetten van de natuur zoals deze levensboomvisie zal ook een einde komen aan in de mens ogende natuurrampen omdat ALLES gestroomlijnd word en de natuurlijke volgorde van natuursappen hersteld zal worden.

De meest grote reden waarom natuurrampen plaatsvinden op die plaatsen is simpel te verwijten aan een feit dat de kennis van het verleden omtrent de lifetree is vergaard en in de doofpot is gestopt ten koste van vele miljoenen mensenlevens de komende jaren.

Het doet mij enorm zeer te moeten zeggen dat niet de mens de schuld heeft aan deze rampen maar een aantal mensen hier op aarde welke u de kennis met opzet onthouden heeft omtrent de lifetree ofwel bomen der behoeften.

Zowel bijbel Khoran als vele andere boeken beschreven het al : " God" planted a tree...." letterlijk en figuurlijk kan dit opgenomen worden. In veel symboliek hier in de circle aarde kan gesproken worden van de spin en het web waarbij veel architecten zulke ontwerpen maakten alsof het van bovenaf lijkt of er daadwerkelijk een spin in het web zit, deze manier van "bouwkundig" tekenen kan gezien worden als een regelrechte oorlogsverklaring aan boven en het allerdiepste innerlijk hier op uw aarde en zal ongenadig afgestraft worden omdat deze plaatsen van de aarde af zullen worden geveegd puur door natuurlijke kracht omdat deze niet in harmoney zijn ontworpen van de kosmische orde Heqat en MA at.

Elke druppel water, elke zandkorrel hier op aarde zal deze volgorde opvolgen. Het aantal van deze druppels en zandkorrels weegt niet op tegen het aantal mensen hier op aarde. Laat deze boodschap overduidelijk zijn aan veel wereldleiders.

Ik heb u vanuit alle liefde veel informatie mogen doorgeven, het feit dat een aantal mensen men mij liever dood dan levend ziet neem ik voor lief. Mijn enig doel hier was het slechts doorgeven van deze informatie zodat het voor IEDEREEN tastbaar EN BEGRIJPBAAR zal worden om zich aan de natuurwetten te houden, want iedereen kent het gezegde.. what goes around wil comes around.. wat rond is gecreerd zal terugkomen....

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink