Saturday, January 10, 2009

Voorbereidingen getroffen realisatie draaiboeken poleshift 2008 8 8002





We mogen meedelen dat een start is gemaakt met het opmaken van draaiboeken om straks tijdens de shift mensen grootschalig op te kunnen gaan vangen welke nog bij de levenden behoren.

Op afbeeldingen is duidelijk te zien hoe immens kracht van water kan zijn en hoe immens hoog de tsunamies zullen zijn die we ook dit keer weer zullen kunnen verwachten.

We raden u aan na het stopzetten van deze site de aangekoppelde sites te blijven volgen, en het echte nieuws goed in de gaten te houden.

Ook overheden zullen volledig lam worden gelegd tijdens het shiften van moeder aarde, geen enkele regering op deze planeet aarde zal de kracht kunnen handelen van die verwacht word.

Wij raden u aan de komende weken dagelijks het nieuws erg goed in de gaten te houden, voor the embassadorion .blogspot.com site zit het werk er bijna op.

Wij zullen deze informatie databank stilzetten op hetzelde punt waarvan onze visie en sites jarenlang hebben aangegeven het nulpunt te naderen.

2008 8 8002 zal het wisselpunt zijn in de energie verbindingen van de aarde gekoppeld aan Einstein, Nostradames, Alle heroglieven, MAya Inca Azteken en Zoeloevoorspellingen gedaan in het verleden.

Wij raden u aan de nodige voorzorgsmaatregelen te gaan treffen ten tijde van grootschalig vertrek ruimschoots voorbereid te zijn op wat komen gaat.

Denkt u vooral om de eerder genoemde plastic meeneem boxen waarin uw persoonlijke eigendommen kunt doen zoals fotos en persoonlijke documenten, zorgt u vooral dat deze ruim voortijdig op orde zijn.

Denkt u vooral erom deze boxen niet te zwaar te maken, het is ten tijde van de shift belangrijker te overleven dan enige vorm van materie mee te kunnen nemen.

Zoals u kan zien naderen ook wij het einde van de blog site embassadorion, deze site zal via verschillende zeer gespeficieerde sites wordenvoortgezet.

Wij wensen u veel sterkte en wijsheid toe de komende tijd.

Wij zullen nog voor het stopzetten van deze site onze draaiboeken openbaar gaan maken.

(bloglink; nasa ompoling/ nature..)( verwacht nulpunt 2008 8 8002, nulpunt verwacht tijdens grote zon , grote maan, en de aarde op lijn zullen staan.

vriendelijke groet,

Embassadorion group